Read the Official Description

asbusadm

AS Degree - Business Administration

Denne to årig grad program er designet til at udstyre de studerende med den viden og færdigheder i at forberede til videre uddannelse og karriere i Business Management og Administration.

Ud over de generelle uddannelser og faglige kurser, der kræves af graden, vil de studerende vælge en af ​​følgende specialiseringer (kursus sæt) som en del af deres valgfrie kurser. Den valgte specialisering skal flugte med den studerendes karrieremål.

Specialiseringer

Regnskab og budgettering Operations Management

Denne specialisering er designet til at forberede de studerende til entry-level regnskabsmæssige positioner. Karriere muligheder kan omfatte generel bogføring, debitorer koordinator, kreditorer koordinator og generel ledelse.

 • Mikrocomputere i Regnskab
 • Regneark Ansøgninger om virksomheden
 • Principper for Finance

Forretningsudvikling og iværksætteri

Denne specialisering er designet til at forberede de studerende med den viden og færdigheder i at forberede til videre uddannelse og karriere business, ledelse og administration. Karriere muligheder kan omfatte: Små forretningsudvikling og generel ledelse.

 • Introduktion til Entrepreneurship
 • Introduktion til E-Business
 • Principper for Marketing
 • Small Business Management

Small Business Management

Denne specialisering er designet til at forberede de studerende med den viden og færdigheder er nødvendige for at etablere og opretholde en lille virksomhed. Karriere muligheder kan omfatte: lille virksomhed ejer / operatør, forretningsudvikling små, og generel ledelse.

 • Mikrocomputere i Regnskab
 • Introduktion til E-Business
 • Small Business Management
 • Principper for Marketing

Relaterede College Credit certifikater

NFCC tilbyder også tre kortvarige Business Administration certifikat programmer, der kan være afsluttet i et år eller derunder. Programmerne kan tages enkeltvis eller anvendes som byggesten, mens du udfylder AS i Business Administration grad.

Forretningsudvikling og iværksætteri

Dette certifikat program er designet til at udstyre karriere-søger personer med relevant teknisk viden og færdigheder i at forberede til videre uddannelse og karriere i erhvervslivet, ledelse og administration. Kurserne er inkluderet i den tilhørende Associate i Science Business Administration Degree program og kan bruges som byggesten mod den grad.

Business Operations

Dette certifikat program er designet til at udstyre de studerende med en færdighed sat til øjeblikkelig beskæftigelse eller job avancement. Alt er inkluderet i den tilhørende Associate i Science Business Administration Degree program og kan bruges som byggesten mod færdiggøre den grad.

Human Resources Administrator

Dette certifikat program er designet til at udstyre karriere-søger personer med en færdighed sat til at få umiddelbare entry-level positioner i menneskelige ressourcer. Flere kurser er inkluderet i den tilhørende Associate i Science Business Administration Degree program og kan bruges som byggesten mod færdiggøre den grad.

Optagelse, program og graden krav kan ændres. Kontakt program koordinator eller et NFCC akademisk rådgiver for de mest aktuelle oplysninger.

Program taught in:
Engelsk

See 4 more programs offered by North Florida Community College »

This course is Campus based
Start Date
Sep. 2019
Duration
2 år
Fuldtid
Price
3,084 USD
Florida bosat: $ 3084 / Ikke-Florida bosiddende: $ 12,018 (per år)
Deadline
By locations
By date
Start Date
Sep. 2019
End Date
Application deadline

Sep. 2019

Location
Application deadline
End Date