Forestry Tekniker karriere vil appellere til dig, hvis du er lidenskabelig omkring udendørs, og bekymret for ansvarlig forvaltning af skovressourcerne.

Program Højdepunkter

Som skovbrug tekniker, kan du være en del af en fast sammentømret fællesskab af mænd og kvinder over hele landet, der gør en forskel i vores miljø. Fleming akademiets Skovbrug program er den største i Canada. I denne to-årigt program, vil du opnå kompetencer til at arbejde effektivt i forvaltning af naturressourcer - læring traditionelle skovbrug færdigheder som som omslutter og træ identifikation, plus hvordan man arbejder med ArcMap, GPS og andre high tech-software.

 • I en ideel kombination af teori og tekniske hands-on erfaringer, dine studier i klasseværelset vil blive suppleret med en lang række field udflugter.
 • Du vil deltage i skovbrug programmets unikke felt lejr erfaring i Mattawa på Samuel de Champlain Park.
 • Derudover kan du øge dine legitimationsoplysninger (og karriere parathed og alsidighed) ved at tage certificeringskurser såsom skov brandslukning, førstehjælp og hjertemassage, træ mærkning og cutter certificering (på et beskedent ekstra omkostninger).

Du vil lære de grundlæggende færdigheder, du har brug for i semestre et og to. I semester tre, er tre af de kurser, der udbydes via YouTube og tutorial sessioner, så du kan lære i dit eget tempo, på din egen tid. Som dine færdigheder vokser, vil du begynde at tage ansvaret for din egen læring. Dine skovbrug kurser vil blive mere intensiv og specialiseret.

Du vil også arbejde i teams på at udvikle en Woodlot konference for over 200 gymnasieelever. Det er en chance for at øve coaching, foredrag, planlægning og teamwork mens undervisning disse studerende grundlæggende skovbrug færdigheder.

Et kursus om karriereplanlægning og kortlægning vil hjælpe dig sætte det hele sammen, klar til din jobsøgning.

International Exchange

Ønsker at få et internationalt perspektiv på skovbrug? Gennem en international udveksling program, kan du besøge Europa for så lidt som tre uger, eller så længe et semester, deltage i kurser på vores partner institutioner - University of West Ungarn i Sopron, Ungarn og University of Padova i Legnaro, Italien.

Hvorfor vælge Fleming

Tre årtiers producerer fremragende gradienter har tæt sammentømret skovbrug søger ud mere for nye leje muligheder hvert år. Vores gradienter er nu i stand til at ansætte nye gradienter, og gør det som et resultat af deres egne positive erfaringer i programmet. Flemings Skovbrug program har et fremragende ry for at producere top-notch, kompetente teknikere for en bred vifte af agenturer, virksomheder og organisationer. Forestry grad er stærkt efterspurgt af ministerier, styrelser og skovbrug selskaber - herunder f.eks, BC Skovbrug service og Nova Scotia regeringens ministerier for naturressourcer og miljø. Arbejdsgiverne erkender, at de studerendes uddannelse er holistisk, og forbereder dem til en bred vifte af opgaver og pligter.

Fælles First Semester

Studerende i vores skolens diplomuddannelser tage de samme kurser for første semester efter at vælge og blive accepteret i en af ​​vores programmer. Denne fælles fokus udsætter dig til en bred vifte af karrieremuligheder og andre programmer. Du vil have frihed til at udforske og få en tværfaglig perspektiv, mens du får en base af viden og grundlæggende færdigheder.

Selvom eleverne accepteres i et særligt program for deres første semester, den fælles første semester giver dig mulighed for at ændre retning, hvis du finder et andet program eller karriere-området er mere tiltalende. Når du har gennemført den fælles første semester, kan du komme ind i programmet efter eget valg i andet semester, med forbehold af indskrivning kapacitet.

ERHVERVSERFARING

Der er mange praktiske, hands-on muligheder i hele programmet. Du får mulighed for at deltage i vores felt lejr, øve dine skovbrug færdigheder samtidig udvikle teamwork færdigheder.

Er det dig?

Skovbrug Teknikere er ansvarlige for forvaltningen ressourceplanlægning og beskyttelse. Erfaring med at arbejde i parker, naturcentre eller lignende steder, enten som frivillig eller ansat, ville være et aktiv. Din succes i skovbruget vil blive stærkt hjulpet, hvis du har:

 • en passion for skove, miljø, udendørs
 • problemløsende evne
 • stærke organisatoriske færdigheder
 • god baggrund i matematik, naturvidenskab
 • villighed til at flytte til en karriere mulighed

Karrieremuligheder

Der er karrieremuligheder overalt, hvor der er en skov, på landet, Ørkenen og bymiljøer. Store arbejdsgivere i området søger at ansætte Fleming kandidater, så der er mange karrieremuligheder lige ud af college. Du kan finde dig selv at arbejde for vandkraft selskaber, bevarelse myndigheder, kommuner, skovindustrien (skove, savværker, pulpmøller), offentlige institutioner, skov planteskoler, føderale / provinsielle ministerier skovbrug-relaterede, og private entreprenører både i Canada og i udlandet. Stillingsbetegnelser kan holde omfatte skovøkosystemet vurderingsmand, brandmand, skovbrug tekniker, skov tekniker, bevaring myndighed tekniker, skov drift vejleder, og skov planner. Med yderligere uddannelse, kan du også arbejde som skovfoged. Der er masser af muligheder for kvinder! Arbejdsgivere i Skovbrug Teknikere er efter hjerner, ikke muskler i de mænd og kvinder, de ansætter.

Minimum Adgangskrav

OSSD med størstedelen af ​​kreditter på College (C) og Open (O) niveau, herunder:

 • 2 College (C) engelske kurser (Grade 11 eller Grade 12)
 • 2 College (C) Math kurser (Grade 11 eller Grade 12)

Når (C) er den mindste kursus niveau for optagelse, (U) eller (U / C) kurser er også accepteret.

Modne Studerende

Hvis du er 19 år eller ældre, før klasser starter, og du behøver ikke have en OSSD, kan du skrive den canadiske Adult Achievement Test til at vurdere din berettigelse til optagelse. Det kan være nødvendigt yderligere prøvning eller akademisk opgradering til at opfylde specifikke naturligvis krav til dette program.

 • Studerende, der starter i januar er forpligtet til at deltage i undervisningen i løbet af sommeren semester.

Pathway Program

Hvis du ikke opfylder kravene til skovbrug tekniker adgangskrav, overveje de generelle Kunst og Videnskab - miljø og naturressourcer Studies Option. Denne vej program kan give de krav, du har brug for optagelse, mens du tjener kredit for første halvår af Forestry tekniker.

Relaterede Programmer

Når du opgraderer fra Forestry Tekniker programmet, kan du fortsætte på for tredje år i Conservation and Environmental Law Enforcement eller overveje Geographic Information Systems for endnu flere karrieremuligheder. Du kan også overveje at gøre en dobbelt eksamensbevis, ved at tage en anden af ​​vores tekniker diplomuddannelser. Du kan opgradere med en ekstra tekniker diplom med blot to flere semestre af studiet.

Yderligere omkostninger

Planlægger at bruge omkring $ 1100 i det første år og $ 600 i det andet år for bøger, forsyninger og lejr gebyrer.

Overfør Aftaler

 • Lakehead University
 • University of New Brunswick
Program undervist i:
Engelsk

Se 16 flere kurser fra Fleming College »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Duration
4 semestre
Fuldtid
Price
1,995 CAD
per semester
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Location
Ansøgningsfrist
End Date
Location
Ansøgningsfrist
End Date
Ansøgningsfrist
End Date
Location
Ansøgningsfrist
End Date
Location
Ansøgningsfrist
End Date