Skole psykologi program

Eastern Kentucky University

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Skole psykologi program

Eastern Kentucky University

PROGRAM MISSION

Missionen for Eastern Kentucky University School psykologi specialist program er at uddanne kandidater, der er forpligtet til at producere påviselige fordele for børn, unge, familier og skoler. Skolen psykologi Programmet lægger vægt en videnskabsmand-praktiserende model, hvor videnskaben om psykologi bruges som en ramme, inden for hvilken skolepsykologer give positive resultater for alle elever. Visionen med programmet, baseret på NASP plan for uddannelse og praksis III, er, at alle kandidater vil opnå et højt kompetenceniveau i data-baserede beslutningstagning og ansvarlighed, juridisk og etisk praksis, interpersonelle kommunikation, samarbejde og konsultation, viden og værdsættelse af individuelle forskelle og mangfoldighed, viden og forståelse for menneskelig udvikling, skolesystemer og organisation, hjem / skole / lokalsamfundet samarbejde, og informationsteknologi.

Program beskrivelse

Den Psy.S. grad i skolen psykologi er en treårig, 71-timers uddannelsen, herunder kurser i statistik, forskning, psykologisk vurdering, høring, terapi, akademiske og adfærdsmæssig intervention og etik. Se vores model Studieordning for en specifik oversigt over naturligvis krav. De første to år af programmet er afsat til kursusaktiviteter og practicum erfaringer. Det tredje år er afsat til en skole psykologi praktikplads. Sammen med practicum og praktikophold, vores studerende også levere tjenesteydelser i EKU Psykologi Clinic og deltage i forskergrupper ledet af skolens Psykologi Fakultetet medlemmer. Dette program vil forberede dig til effektivt at opfylde de forskelligartede psykologiske og pædagogiske behov hos børn. Dette program opfylder de krav til støtteberettigelse for at tage Kentucky skolens psykologi certificering undersøgelse og har NCATE / NASP godkendelse. Studerende vil få en MS grad i General psykologi ved udgangen af ​​deres første år i skolen psykologi programmet. Studerende, der fuldføre dette program vil tjene en kandidatgrad i almindelighed psykologi samt en specialist grad i skolen psykologi.

For yderligere oplysninger om skolen Psykologi Program og østlige Kentucky University du se School Psychology Handbook.

Adgangskrav

Generelle oplysninger om anvendelse på de EKU Graduate School specifikke adgangskrav til skole Psykologi Program Ansøgere

 • EKU Graduate School Ansøgning
 • Officielle akademiske udskrifter
 • Mindst fem bachelor psykologi kurser, herunder almen psykologi, statistik, og eksperimentel psykologi plus to andre acceptable kurser.
 • Et minimum samlet bachelor kvotient på 2,5 eller 2,75 for de sidste 60 timer. Studerende, der modtager klar optagelse til kandidatuddannelser i psykologi har normalt en samlet bachelor karaktergennemsnit på 3,0 eller højere.
 • En score på Graduate Record Examination (GRE) er forpligtet til at blive forelagt.
 • Entré er konkurrencedygtig og begrænset til tilgængelige plads. Møde adgangskrav derfor garanterer ikke adgang til programmet.
 • GRE Target Scores
 • Verbal Reasoning taget før til 1. august 2011 til 450 eller Verbal Reasoning tage efter august 1, 2011 til 151
 • Kvantitativ Ræsonnement taget før 1. august 2011 til 490 eller kvantitativ Ræsonnement truffet efter 1. august 2011- 147
 • Analytisk Writing - 4,0
 • Tre breve af anbefaling skal gives direkte til psykologi afdeling, to relateret til bachelor store, med mindst én fra fakultetet. Udskriv venligst vedlagte brev; brevskrivere bør anmodes om at tage fat på dine faglige erfaringer og forberedelse til forskerskolen. Ansøgninger skal være modtaget senest den 15. januar. Meddelelse vedrørende optagelse normalt vil blive foretaget i april. Studerende, der søger senere kan accepteres, hvis der er plads.
 • Genoptag / Vitae
 • Personlige Udtalelser - bør indeholde en beskrivelse af faglige mål og målsætninger, og årsagerne til, der ønsker at deltage i forskerskolen på EKU.

Den personlige redegørelse skal også fremhæve en ansøgers erfaringer arbejder med børn (fx børnepasning, kirkelige grupper, skoler, daginstitutioner, og / eller sport), involvering i forskning (f.eks bistår i forskning og / eller kører en undersøgelse) og deltagelse i grupper (f.eks PsiChi, græske organisationer, og / eller non-profit).

Hver ansøger skal sende de tre breve af anbefaling, personlig erklæring, og genoptage / vita direkte til EKU Psykologi Institut på nedenstående adresse: Skole Psykologi Specialist Program Entré udvalget Institut for Psykologi Eastern Kentucky University 521 Lancaster Ave. Richmond, KY 40475 De resterende ansøgningsmateriale skal sendes direkte til EKU Graduate School. Gennemgå de generelle oplysninger, der leveres af EKU Graduate School.

Denne skole tilbyder programmer i:
 • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Aug. 2019
Sep. 2019
Duration
Varighed
Fuldtid
Information
Deadline
Locations
USA - Richmond, Kentucky
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
USA - Richmond, Virginia
Startdato : Aug. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Aug. 2019
USA - Richmond, Virginia
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Sep. 2019
USA - Richmond, Kentucky
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen