Hispano-American Leaders Seminar 2020

Generelt

Program beskrivelse

Leveringssted: Fisher Colloquium, 4. sal, McDonough School of Business, Georgetown University, Washington DC

Georgetown University Latin America Leadership Program (LALP)

Latinamerikansk lederprogram (LALP) er rettet mod at uddanne nye generationer af ledere fra hele regionen, der arbejder i det offentlige, private og civilsamfundsorganisationer.127231_2.png

GALP skaber gennem sine programmer i Latinamerika og Washington, DC dybere forbindelser mellem regionen og universitetets mission til at danne og tjene det fælles gode. LALP arbejder tæt sammen med Center for Latinamerikanske studier (CLAS) og med professorer og programmer overalt på universitetet for at udføre sin mission.

Georgetown University er en af verdens førende akademiske og forskningsinstitutioner, der tilbyder en unik uddannelsesmæssig oplevelse, hvor den næste generation af borgere er parat til at lede og forbedre vores planet. Vi er et samfund af studerende, lærere, alumner og fagfolk med stor erfaring, og vi ønsker at anvende vores viden, forskning og service til de udfordringer, som den virkelige verden adresserer.

Georgetown blev grundlagt i 1789 og er det ældste katolske og jesuittiske universitet i landet og har base i Washington DC, en by, hvor de vigtigste begivenheder inden for international politik og handel samles. Selvom meget har ændret sig i 200 år, har vi stadig missionen om at forberede og uddanne ledere, hvad enten det gælder virksomheder, regeringer eller almennyttige organisationer.

Hispanic American College (HAC)

HAC er et internationalt firma for offentlige anliggender, internationale relationer og universitetsuddannelse. Vores kunder er forretningsmæssige, politiske og institutionelle fra USA, Europa og Latinamerika. Grundlagt i 2015 i USA, har vores firma egne kontorer i New York, Madrid, Sevilla, Malaga, Murcia og Buenos Aires, hvor vi tilbyder strategiske konsulenttjenester, firmaarrangementer, universitetsuddannelse og politiske forbindelser med administrationen.

126963_rsz_adobestock_83147213.jpg

Hispanic American Leadership Seminar

målsætninger

LALP og HAC har udviklet det latinamerikanske-amerikanske lederseminar 2020, et en-dags seminar, der finder sted på McDonough School of Business ved Georgetown University i Washington DC den 27. april 2020 . Dette program har følgende mål:

 • Udforsk udfordringerne og mulighederne for at gøre forretninger mellem USA og Spanien.
 • Forstå de praktiske kompleksiteter af, hvad globalisering er, og hvordan det påvirker erhvervsmiljøet, uanset dets økonomiske, politiske eller sociale situation.
 • Forklar, hvordan reguleringerne og geopolitiske kræfter, der former globale forretningsmiljøer og skaber muligheder i forbindelse med global forretning.
 • Forstå, hvordan innovation fungerer som en konstant kilde til forbedring i vores samfund.
 • Fremme lederegenskaber, personlig udvikling og oprettelse af netværk med kontakter af høj værdi.

Programdesign og -udvikling

Programmet er designet af LALP og HAC, så det er relevant og effektivt for målgruppen. Det inkluderer forelæsninger fra professorer ved Georgetown University samt præsentationer fra ledere og eksperter fra Washington DC og diskussioner med personligheder af største interesse fra forskellige sektorer.

Dette seminar er en del af det latinamerikansk-amerikanske topmøde i Washington 2020, et arrangement arrangeret af HAC, og som vil omfatte andre aktiviteter, der udelukkende administreres af denne organisation, såsom netværkssessioner og guidede besøg i emblematiske bygninger og institutioner i Washington.127230_3.gif

indhold

Emner, der er omfattet af programmet inkluderer (kan ændres):

 • At drive forretning i USA
 • Kommercielle forbindelser mellem USA, Spanien og Latinamerika.
 • Globalisering, konkurrenceevne og regeringsførelse
 • innovation
 • Cirkulær økonomi og klimaændringer
 • Ikke-kommercielle kræfter og strategier
 • lederskab

fordele

Fordelene ved programmet inkluderer:

 • Hjælp til planlagte seminarer
 • Velkomstpose med detaljerede sessionoplysninger
 • Frokost og pauser
 • Netværk
 • Seminar Deltagelsesattest

Gæsteksperter

 • Ricardo Ernst. Han er Baratta-formand i Global Business og meddirektør for programmet Global Logistics Research på McDonough School of Business ved Georgetown University.
 • Brooks Holtom. Senior lektor og dekan ved McDonough School of Business ved Georgetown University.
 • Gonzalo Garcia Executive, iværksætter og spansk iværksætter, der har ledet i mere end 17 år flere internationaliseringsprojekter af virksomheder fra forskellige sektorer.
 • Kathleen Kennedy Ældste datter af Robert F. Kennedy og Ether Kennedy. Kathleen er også den første barnebarn af Rose Kennedy og Joseph P. Kennedy og niese af præsident JFK.
 • Jesus M. Linares. Læge i kvantefysik fra det autonome universitet i Madrid (UAM), stipendiat i Det Højere Råd for Videnskabelig Forskning (CSIC).
 • Michael Lopez Joy. Michael López-Alegría har mere end femogtres års erfaring inden for luftfart og rum med den amerikanske flåde, NASA og den private sektor.
 • Ray Cazorla Forretningsmand, filantrop og rådgiver for forskellige regeringer. Grundlægger og administrerende direktør for Hispanic-American College, grundlægger af topmødet i New York, grundlægger og præsident for Inspiring Committed Leaders Foundation.
 • Javier Rupérez. Han har været Spaniens ambassadør i USA, NATO og CSCE. Han har været vicegeneralsekretær for De Forenede Nationer og direktør for Det Terroristiske Udvalg for Sikkerhedsrådet.
 • Teresa Valcarce Socialaktivist og lobbyist, spansk og amerikansk statsborger, der blev dekoreret i 2017 med rækkefølgen af den spanske Civil Merit Order.127229_1.jpg
Senest opdateret December 2019

Om skolen

HAC Leadership & Management es una firma internacional de asuntos públicos, relaciones internacionales y formación ejecutiva. Nuestros clientes son del ámbito empresarial, político e institucional ... Læs mere

HAC Leadership & Management es una firma internacional de asuntos públicos, relaciones internacionales y formación ejecutiva. Nuestros clientes son del ámbito empresarial, político e institucional provenientes de Estados Unidos de América, Europa y América Latina. Fundada en el 2015 en Estados Unidos, Nuestra firma tiene sede principal en la ciudad de Nueva York y oficinas en Madrid, Buenos Aires y Washington D.C donde ofrecemos servicios de consultoría estratégica, eventos corporativos, formación ejecutiva y relaciones políticas con la administración. Minimer
New York , Madrid , Sevilla , Murcia , Málaga , Buenos Aires , Washington + 6 Mere Mindre