Læs den officielle beskrivelse

EXPAND evne til at kommunikere effektivt med SEMI-intensive ESL

Den Semi-Intensive ESL-program er perfekt for studerende, der er særligt interesseret i at forbedre deres verbale engelskkundskaber. Studerende i Semi-Intensiv ESL-program forbedre deres engelsk læreproces ved at øge deres eksponering for det engelske sprog i forskellige former. Ud over alle de praktiske, fundamentale, og kritisk tænkning færdigheder, de opnår i Standard ESL Program, Semi-Intensive ESL studerende udvide og udvikle deres evne til at kommunikere mere effektivt, effektivt og flydende med engelsk som modersmål i en række forskellige indstillinger ved at tage ind og praktiserer deres ordforråd, dagligdags udtryk, klar, naturlig udtale og præsentationsteknik.

En anden stor fordel ved den Semi-Intensiv ESL programmet er, at de studerende kan skræddersy deres program til at opfylde deres personlige læringsmål, da de studerende har mulighed for at vælge deres ønskede classesfrom klassen tilbud af både Standard ESL-programmet og Samtale-programmet. Studerende kan vælge mellem seks (6) forskellige faglige områder (Grammatik, læsning / skrivning, lytte / tale, Kommunikation, slang og Idioms og Udtale). Så afhængigt af den studerendes særlige mål og interesser, kan den Semi-Intensiv elev vælger klasser, der fokuserer mere på de akademiske og faglige områder af sprogindlæring eller på de mere uformelle, dagligdags kutymer af engelsk.

Lærerne bruger en række metoder, teknologier og medier for at maksimere kvaliteten af ​​lærerig oplevelse. Ud over at bruge interessante og interaktive lærebøger og støtte materialer, lærere usevarious engelsksprogede medier som film, reklamer og reklamer, TED Talks, brætspil / online spil og nyhedsartikler i klasseværelset. Endelig for at sikre de studerende lærer og forstå de lektioner, lærerne giver ugentlige quizzer, tildele regelmæssige individuelle og gruppe projekter og præsentationer, og engagere eleverne i aktiviteter for at praktisere deres færdigheder på en naturlig, behagelig og udfordrende måde.

Columbia West College tilbyder Standard ESL, Intensive ESL Kurser, Samtale Kurser og TOEFL kurser i Los Angeles.

Program undervist i:
Engelsk

Se 9 flere kurser fra Columbia West College »

This course is Campusbaseret
Start Date
Sep 2019
Duration
4 - 48 uger
Fuldtid
Price
- 850-8000 USD
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date