Læs den officielle beskrivelse

Uddybe din samtale færdigheder

Samtale Programmet uddyber elevernes samtale færdigheder i engelsk med vægt på ordforråd og udtryk, der anvendes i hverdagen. Denne klasse fokuserer på kritisk tænkning, udtale / accent reduktion, intonation og tone, slang og talemåder, og præsentation / argumentation færdigheder.

Studerende i Samtale programmet forbedre deres evne til at kommunikere frit i en række forskellige situationer. Erfaringer fokusere på udvikling af at lytte samt tale færdigheder; studerende øve lytte efter de vigtigste ideer, detaljer og underforståede betydninger, og deltage i diskussioner om en række kendte og nye emner.

Studieordningen omfatter høj kvalitet lærebøger og støtte materialer, samt mange interaktive aktiviteter for at styrke klasseundervisning. Eleverne får eksponering for en bred vifte af globale og lokale spørgsmål, og har mulighed for at engagere sig i tankevækkende diskussioner om videoer og film, læse og lave reklamer, og rolle-spiller virkelige liv scenarier.

HVER SAMTALE KLASSE Fokuserer på forskellige færdigheder

I Kommunikationsfærdigheder klassen, studerende tage ind og sætte i praksis teknikker til at give effektive præsentationer, kontrol for et publikum forståelse, der forbinder oplysninger til elevernes egne personlige erfaringer, at foreslå løsninger på problemer, og analyse af oplysninger om relevans.

Den Slang og udtryk Kurset lægger vægt praksis i uformel, dagligdags talt engelsk og bygger på de studerendes evne til at genkende klasse almindelige og nyttige idiomer i flere medier. Studerende også udvide deres ordforråd ved at identificere ord med flere betydning og anvendelser. De har derefter mulighed for at afprøve deres nye færdigheder ved hjælp af idiomer i taler, debatter og gruppediskussioner.

I Udtale klassen, eleverne udvikle deres talefærdigheder så de kommunikerer klart og med tillid. Eleverne lærer at genkende og korrigere deres egne fejl og vanskeligheder i produktionen af ​​specifikke vokal og konsonant lyde, samt i de områder af intonation, stress og rytme, og forbundet tale.

Columbia West College tilbyder Standard ESL Kurser, Semi-Intensive ESL Kurser, Intensive ESL kurser, og TOEFL kurser i Los Angeles.

Program undervist i:
Engelsk

Se 9 flere kurser fra Columbia West College »

This course is Campusbaseret
Start Date
Sep 2019
Duration
4 - 48 uger
Fuldtid
Price
- 500-4600 USD
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date