Musik er dit liv

Er du klar til at blive hørt?

Det handler om det perfekte øjeblik - når verden smelter væk, og du er fanget i den rå følelse af din musik. Hvis du er besat af de perfekte øjeblikke, hvis du trives på kreativitet, rytme og sjæl - det er her det begynder. Hollywood. Musik er i vores blod, og du er hjerteslag.

Den Associate of Science i Music Production Degree Program giver en uddannelse sporet for personer, der ønsker at udvide deres passion for musik i produktionen af ​​musik til diverse medier applikationer ved hjælp af nutidens nyeste digitale teknologi. Efterspørgslen efter original musik-indhold i alle medier fortsætter med at stige som underholdningsindustrien udvider brugen af ​​online-levering af indhold og multi-media programmering. The Music Production Degree Program pensum præsenterer eleven med omfattende kurser, der fokuserer på musikteori, genrer, komposition, digital musik produktion og indspilning og blanding og mastering af forskellige medier. Inkluderet med de kreative aspekter af musikproduktion er kurser i underholdningsbranchen struktur, konventioner industri og intellektuel ejendomsret. Disse kurser bygge et fundament for den studerende som arbejder professionelt i underholdnings-industrien. Graden indhold dækker de mange forskellige procedurer og programmer findes i moderne musikproduktion verden.

asmusicprod101

Målet er at give den studerende viden om og forståelse af musik produktionsteknologi og de færdigheder og begreber, der er nødvendige for at kvalificere kandidater til entry-level stillinger i, såsom musik optagelse ingeniører, MIDI / digital audio arbejdsstation operatører og programmører, musik redaktører, musik vejledere, musik arrangører, komponister til film, videospil, multimedieindhold og en række andre positioner i audio- og underholdningsindustrien. Udover at få tekniske færdigheder, vil de studerendes uddannelse bidrage til at udvikle kritisk tænkning, problemløsning og analytiske evner, der bidrager til livslang læring. Studerende forlade programmet med værktøjer til at hjælpe opretholde en lang og produktiv karriere i underholdnings og mediebranchen.

Program Krav

Den Associate of Science i Music Production program er 63 kredit timer og 18 måneder i længden. Studerende skal tjene en klasse på 60% eller højere i følgende kurser: Music Listening & Identification, musikteori I og Musikteori II. Studerende skal fuldføre alle nødvendige kurser med et minimum kumulative kvotient på 2,0.

Program undervist i:
Engelsk
The Los Angeles Film School

Se 2 flere kurser fra The Los Angeles Film School »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Sep 2019
Duration
18 måneder
Fuldtid
Price
29,200 USD
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date