Read the Official Description

I perioden 2010-2020, US Bureau of Labor Statistics (BLS) forventede beskæftigelse for logistikere vil stige med 26%. Kandidater forfølger logistik karrierer vil analysere og præsentere resultater af data, samt spore effektiviteten af ​​mennesker, varer og forsyninger langs den internationale forsyningskæde.

Den Associate of Science i International Business (AS-IB) ved MUST Universitet fortrolig studerende med import og eksport love, toldregler, og måder at gennemføre internationale og indenlandske forretning lovligt. Studerende vil få undervisning i betalingsmetoder, godstransport, og de forskellige typer af dokumentation, der er nødvendige for den internationale handel. Virksomheder, der import og eksport skal planlægge, finansiere og arrangere transport af varer, samtidig med internationale regler og gebyrstrukturer. Den import-eksport virksomhed er en del af den internationale handel.

Studerende, der fokuserer på dette forretningsområde undersøgelse den globale økonomi og tværkulturel kommunikation. Der er interesseret i, at import og eksport har på de lokale og nationale økonomier kan forfølge en Associate of Science i International Business på MUST Universitet.

Program taught in:
Engelsk
This course is Online, Campus based
Start Date
Sep. 2019
Duration
Kontakt skolen
Fuldtid
Deadline
By locations
By date
Start Date
Sep. 2019
End Date
Application deadline

Sep. 2019

Location
Application deadline
End Date