Samarbejdspartner med videnskab i international business

MUST University

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Samarbejdspartner med videnskab i international business

MUST University

I perioden 2010-2020, US Bureau of Labor Statistics (BLS) forventede beskæftigelse for logistikere vil stige med 26%. Kandidater forfølger logistik karrierer vil analysere og præsentere resultater af data, samt spore effektiviteten af ​​mennesker, varer og forsyninger langs den internationale forsyningskæde.

Den Associate of Science i International Business (AS-IB) ved MUST Universitet fortrolig studerende med import og eksport love, toldregler, og måder at gennemføre internationale og indenlandske forretning lovligt. Studerende vil få undervisning i betalingsmetoder, godstransport, og de forskellige typer af dokumentation, der er nødvendige for den internationale handel. Virksomheder, der import og eksport skal planlægge, finansiere og arrangere transport af varer, samtidig med internationale regler og gebyrstrukturer. Den import-eksport virksomhed er en del af den internationale handel.

Studerende, der fokuserer på dette forretningsområde undersøgelse den globale økonomi og tværkulturel kommunikation. Der er interesseret i, at import og eksport har på de lokale og nationale økonomier kan forfølge en Associate of Science i International Business på MUST Universitet.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Varighed og pris
This course is
Online
Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2019
Duration
Varighed
Fuldtid
Information
Deadline
Locations
USA - Fort Lauderdale, Florida
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2019
USA - Fort Lauderdale, Florida
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen