Læs den officielle beskrivelse

Den Associate of Applied Science CIS Digital Design grad er designet til succesfuldt forberede de studerende til en karriere i den ekspanderende områder af digital design og medieproduktioner gennem en integreret læseplan udsætte studerende til at designe principper og tekniske strategier. Efter en vellykket afslutning af AAS CIS Digital Design grad, de studerende er forberedt til en bred vifte af entry level positioner i en lang række digitale design felter. Studerende opnå viden og lære færdigheder til at søge en karriere i kreative og support erhverv inden for sådanne mediebranchen som film og video, grafisk design, produktion, spiludvikling, animation, og webdesign. Nogle af de karrierer til rådighed i medier omfatter: produktion designer, kamera operatør, visuelle effekter produktion, multimedia producent, duplikering, produktion assistent, grafiker, kunst assistent, webdesigner, og andre nye muligheder.

Skolemæssig Læringsmål

Efter en vellykket gennemførelse af dette program vil den studerende kunne: • Demonstrere professionelle design principper og praksis.

• Planlægge, designe, udvikle og redigere digitale billeder og grafik.

• Planlægge, designe, udvikle og redigere digitale tidsbaserede medier • Planlægge, designe, udvikle og redigere interaktive websider.

• Arbejde effektivt som en del af et designteam.

det

Graduation Krav

Studerende skal udfylde et minimum af 94 kredit timer med en minimum kvotient (GPA) på 2,0 eller bedre. Alle kurser skal bestås med karakteren "C" eller bedre. Fireogtyve (24) point skal være afsluttet tex før grad AAS CIS Software Development tildeles. Gennemfør eksamen ansøgningsprocessen et semester før løbetid færdiggørelse (f.eks forårssemesteret kandidater skal ansøge om vinteren sigt).

Den Associate of Applied Science Computer Information Systems (AAS CIS) grad tilbyder et program, der giver de studerende en læseplan, der består af et bredt fundament af kurser med fokus på teknisk support i et netværksmiljø. Denne grad forbereder de studerende til en bred vifte af beskæftigelsesmuligheder i computeren informationstjenester. Programmet giver de studerende mulighed for at få en kombination af viden og praktisk hands-on erfaring til at understøtte både en organisations it-infrastruktur og de mennesker, der bruger det. CIS-programmet derudover giver en bred vifte af professionelle efteruddannelse, klasser og certifikater for fagfolk, der allerede arbejder inden for området og giver teknologi service-klasser for studerende, der studerer i andre discipliner. Fuldførte AAS CIS vil være parat til at søge entry-level beskæftigelse og iværksætterånd i erhverv såsom netværksadministratorer, systemadministratorer, support tekniker, og applikationer specialist / træner.

Studerende, der planlægger at tjene en bachelorgrad er ansvarlige for at forske i de afdelinger krav skolen, som de planlægger at overføre. Studerende, der planlægger at overføre måske overveje AA / OT, ​​AGS eller AS graders muligheder.

Skolemæssig Læringsmål

Efter en vellykket gennemførelse af dette program den studerende vil være i stand til: • Installer, konfigurere, bruge og vedligeholde almindeligt anvendte business software.

• Installer, konfigurere, vedligeholde og fejlfinde arbejdsstation hardware, operativsystemer og netværksmiljøer.

• Anvend projektets livscyklus begreber til at hjælpe med at finde løsninger på forretningsmæssige behov.

• Forskning, fortolke og formidle teknisk information i skriftlige, grafisk, skematiske, elektroniske og mundtlige former.

• Demonstrere evnen til at arbejde selvstændigt eller i en gruppe miljø med følsomhed over for kundernes behov og kolleger.

• Demonstrere de færdigheder og viden til at installere, konfigurere og vedligeholde slutbrugerens computer-systemer.

• Demonstrere de færdigheder og viden til at installere, konfigurere og vedligeholde netværk, servere.

• Demonstrere evnen til at planlægge og gennemføre både kablede og trådløse netværk er tilstrækkelige til hjemmet eller små virksomheder brug.

• Demonstrere grundlæggende evne til at udvikle nye produkter og tjenester til at opfylde behovene i en økonomi i forandring.

Graduation Krav

Studerende skal udfylde et minimum af 95 kredit timer med en minimum kvotient (GPA) på 2,0 eller bedre. Alle kurser skal bestås med karakteren "C" eller bedre. Fireogtyve (24) point skal være afsluttet tex før AAS Computer Information Systems (CIS) graden tildeles.

Gennemfør eksamen ansøgningsprocessen et semester før løbetid færdiggørelse (f.eks forårssemesteret kandidater skal ansøge om vinteren sigt).

Den Associate of Applied Science CIS Software Development program repræsenterer en bred eksponering til flere discipliner på tværs af forskellige nutidige teknologier. Studerende vil blive tilbudt muligheder for at udforske computersystemer fra små mikro-systemer til virksomhedsløsninger. Kurser i denne grad repræsenterer meningsfulde værktøjer, der anvendes i industrien og beherskelse af dem bringer personlig værdi til hver elev. Kandidater i dette program er i stand til at komme ind på arbejdspladsen som en junior niveau udvikler, mobil applikationsudvikling.

Softwareudviklere er en af ​​de mest efterspurgte karrierer hele verden. Som teknologien vokser og engrosses mere af det amerikanske liv, er der behov for flere automation og software systemer. Fremtiden er meget lys.

Skolemæssig Læringsmål

Efter en vellykket gennemførelse af dette program vil den studerende kunne: • Demonstrere færdigheder og viden til at installere, konfigurere, vedligeholde og fejlfinde arbejdsstation og server-hardware, og software i et netværk miljø.

• Forskning, fortolke og formidle teknisk information i skriftlige, grafisk, skematiske, elektroniske og mundtlige former.

• Demonstrere evnen til at arbejde selvstændigt eller i en gruppe miljø med følsomhed over for kundernes behov og kolleger.

• Demonstrere evnen til at planlægge og gennemføre både kablede og trådløse netværk er tilstrækkelige for små virksomheder brug.

• Demonstrere grundlæggende evne til at udvikle nye produkter og tjenester til at opfylde behovene i en økonomi i forandring.

• Plan, skrive og debug softwareapplikationer indenfor flere programmerings-miljøer.

Graduation Krav

Studerende skal udfylde et minimum af 93 kredit timer med en minimum kvotient (GPA) på 2,0 eller bedre. Alle kurser skal bestås med karakteren "C" eller bedre. Fireogtyve (24) point skal være afsluttet tex før grad AAS CIS Software Development tildeles.

Gennemfør eksamen ansøgningsprocessen et semester før løbetid færdiggørelse (f.eks forårssemesteret kandidater skal ansøge om vinteren sigt).

Program undervist i:
Engelsk
Southwestern Oregon Community College

Se 5 flere kurser fra Southwestern Oregon Community College »

This course is Campusbaseret
Start Date
Sep 2019
Duration
Kontakt skolen
Fuldtid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date