Læs den officielle beskrivelse

Den Associate of Applied Science (AAS) i Film og Media Production Program er udviklet til studerende, der brænder for visuel kommunikation gennem film og medier kunst, og som har et stærkt ønske om at blive inddraget fuldt ud i filmen og mediebranchen. Lyder det som dig? Hvis det er tilfældet, kan AAS grad på Compass College være præcis, hvad du leder efter!

AAS program giver en fremskyndet og omfattende undersøgelse af filmen og medier kunst industri dækker pre-produktion, produktion, post-produktion og andre visuelle kommunikation elementer. Programmet består af tre tal og et minimum af 60 kredit timer kræves for graduering. Term 1 består af 22 kredit timer og 16 ugers undervisning. Term 2 består af 24 kredit timer og 16 ugers undervisning samt. Term 3, består af 16 kredit timer og 18 ugers undervisning, er den endelige løbetid AAS grad.

Program Mål: AAS Degree

Compass akademiets grundskoleuddannelse mål er at træne de studerende i film og medier, kunst, give dem de kreative værktøjer er nødvendige for at få succes i underholdningsindustrien. CCCA historie-centreret pensum og instruktion er integreret, projekt fokuseret, og hands-on. Gennem denne omfattende tilgang, lærer eleverne og anvende processen med at skrive og produktion og elementerne er nødvendige for at få succes i filmen og medier kunst industri. For at opnå dette, CCCA tilbyder en række programmål for vores studerende.

Compass akademiets AAS program giver de studerende med de nødvendige kompetencer til entry-level beskæftigelse, først, ved at forstå de film- og medieproduktion elementer, og for det andet, ved at praktisere elementerne. Nogle af de færdigheder, eleverne vil lære i dette program omfatter evnen til at: - Opret en film fra idé til skabelse og give en screening for familie, venner og offentligheden.

  • Funktion som en medvirkende medlem af en produktion team.

  • Forstå forholdet mellem film kommunikation og kultur.

  • Byg vigtige relationer med eleverne,, alumner, og fagfolk.

  • Forstå de grundlæggende krav i hver primær film institutleder: Writer, Executive Producer, Unit produktionschef, Director, 1. assistent direktør, direktør for fotografering, gaffer, Field Sound, Art Director, og Key Grip.

  • Byg og praksis færdigheder, der er nødvendige for beskæftigelse og yderligere akademisk læring, såsom: - Kommunikation og netværk i en professionel indstilling - Problemløsning - Udtrykker kreative ideer klart - Samarbejde med og / eller ledende teammedlemmer om bestemte opgaver - Evne til forskning og bekræft emner og ideer - Sætte mål - både personlige og professionelle - værdsætte ideer og meninger bidraget af enkeltpersoner.

Ansøgning Krav

Compass College of Cinematic Arts modtager ansøgninger fra studerende, der er ivrige efter at lære processen med at lave film, og som har et drev til at gennemføre de færdigheder, de udvikler. Optagelse sker på løbende basis, indtil alle kohorte pladser er fyldt. Dog vil prioritet overvejes at ansøgere, der har afsluttet deres portefølje og anvendelse inden den 1. april. Ansøgninger, der modtages efter den 1. april vil blive overvejet, hvis der er plads. Du er velkommen til at ringe og tjekke om tilgængelighed til enhver tid.

Vi tilbyder i øjeblikket en startdato i løbet af året - September - men der er ingen mening i at vente til at anvende! Hvis du er en high school senior eller ud over, ikke vente! Hvis film er din passion og du ved det, det er aldrig for tidligt at indsende din ansøgning til gennemgang. Programmer kan downloades nu.

En komplet ansøgning omfatter: 1. En ansøgning udfyldt af og underskrives af den studerende 2. Ikke-refunderes $ 25 ansøgningsgebyr 3. Officiel gymnasium udskrift (med eksamen dato) eller bevis for afslutning af GED 4. College udskrift (r) fra tidligere deltaget colleges eller universiteter (Studerende skal udfylde denne formular, hvis de ønsker at overføre kreditter fra en anden institution) 5. ACT eller SAT prøveresultater (CCCA s ACT kode er 6098, og SAT-kode er 5933) 6. To essays (250 + ord hver) 7. Akademisk Anbefaling Form 8. Tegn Anbefaling Form 9. Beholdning af kreativt arbejde relateret til film og ikke-film arbejde 10. En in-person eller telefon interview med en CCCA Admissions repræsentant Når alle adgangskrav er opfyldt, vil ansøgerne modtager skriftlig meddelelse om deres program accept status. En indlæggelser udvalg anmeldelser applikationer, og ansøgeren underrettes om hans eller hendes accept status inden fire uger efter afslutningen af ​​krav til anvendelse. CCCA forbeholder sig ret til tilfældighederne applikationen minimumsplacering og krav til enhver tid.

Portefølje Krav

Formålet med porteføljen er at give medarbejdere og fakultet på Compass College for at få en fornemmelse af, hvem du er og hvor du er på din rejse som kunstner. Det er meningen at vise os dine kreative og kunstneriske talenter og til at dele dine oplevelser med os. Må ikke være genert. Nu er det tid til at vise dit bedste arbejde!

En komplet portefølje bør indeholde følgende: 1. Et minimum af to film relaterede emner. Dette kan omfatte alle film, scripts, behandlinger, dokumentarfilm, musikvideoer, produktion skitser og / eller storyboards osv

  1. Et minimum af to ikke-film relaterede, kreative elementer: Dette kan omfatte fotografi, maleri, skulptur, poesi, kreativ skrivning, bygning, musik eller andre kreative venture.

Vedlæg kommentarer til den stilling, du holdt i hvert projekt (dvs. forfatter, redaktør, skuespiller, fotograf, instruktør, etc.). Hvert element af din portefølje skal også mærkes med dit navn. Den indlæggelser bedømmelsesudvalg gør overveje præsentationen af ​​porteføljen (håndskrevne vs. skrevet, løse papirer vs. bindemiddel / mappe, etc.).

Bemærk: Du må ikke indeholde flash-drev, originale kunstværker eller fotografering, etc. som du ønsker at have returneret til dig, da vi ikke kan være ansvarlig for originale materialer. I stedet for originale stykker, inviterer vi, at ansøgeren fremlægger film relateret arbejde på en DVD eller via internet links. Ikke-film relateret arbejde (skulptur, malerier osv) kan fotograferes og fotografier kan indsendes i stedet for det oprindelige element. Indsendelse stykker på denne måde vil ikke påvirke resultatet af beslutningen om optagelse team.

Porteføljer kan indsendes i en række forskellige måder:

Forelægger MAIL

USA Postal Service, UPS, FedEx, eller andre bærere Alle medier, herunder scripts og kreativ skrivning, kan indsendes på en DVD (ikke påkrævet, kan indsendes særskilt, hvis det ønskes).

Bemærk: Sørg for at bekræfte, at alle medier er på de indsendte skiver, og at alle diske er tydeligt mærket med ansøgerens navn og kontaktoplysninger. Husk også, at ansøgeren er forpligtet til at indsende kommentarer til den stilling på hvert projekt. Dette kan indgå som et dokument på disk eller på et særskilt ark papir, der følger med disken.

INDBERETNING VIA E-MAIL

Du kan e-mail-portefølje materialer til Admissions Office. Brug venligst .pdf eller .jpeg format og klart titel hvert dokument i følgende format: lastname_firstname_nameofapplicationcomponent (dvs. Essay, Film Related, etc.) Du kan også sende os links til online video materialer ved hjælp Vimeo eller YouTube.

Program undervist i:
Engelsk
This course is Campusbaseret
Start Date
Sep 2019
Duration
24 måneder
Deltid
Price
- pris pr kredit time $ 485
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date