Read the Official Description

Sommer Kursus

Ansøg nu til sommer 2017

Formålet med SILC sommerskolen er at give dig et førstehåndsindtryk økonomiske, kulturelle og sociale erfaringer i Kina.

De kinesiske klasser, business foredrag og industri ekskursioner sikre at du har en god forståelse af erhvervslivet i Kinas hastigt voksende økonomi. Du vil besøge kulturelle centre i Shanghai og opdage de underliggende værdier af kinesisk kultur og historie. Under din første uge i sommerskolen, vil du blive placeret i Jiading campus, hvilket giver en unik kombination af en moderne by og en traditionel gamle bydel. I den anden uge, vil du blive indkvarteret i vores Yanchang campus, fem stop på metro fra hjertet af den verdensberømte metropol, der er Shanghai.

I den første uge vil du besøge den dejlige gamle bydel i Jiading og også tages på fuld-dages besøg i Suzhou, kendt som Venedig i Kina for sin dejlige netværk af kanaler og gamle bygninger. Dette er en af ​​Kinas mest populære byer og en favorit del af vores Summer School.

I den anden uge bor du tæt på downtown Shanghai. Se den berømte Pudong sky-line fra Bund, med sine smukke gamle europæisk stil bygninger langs Huangpu-floden. Gå efter en naturskøn sejltur på floden eller besøg den dejlige Yuyuan Garden med sine traditionelle kinesiske bygninger overfyldt runde vand funktioner og pladser. Tag en tur ned af den berømte Nanjing Road, hjem til de mest glamourøse butikker i Kina, og besøge Xintiandi med sine barer, caféer og natklubber.

Vores Summer School er et meget værdifuldt pædagogisk erfaring og med støtte fra Business School og repræsentanter for erhvervslivet, tilbyder en hurtig vej til at observere den kinesiske makroøkonomiske landskab, det lokale erhvervsliv og den unikke kinesiske virksomhedsledelse model. De inspirerende foredrag vejlede dig om at gøre forretning i Kina og virksomhedernes besøg tilføjer spænding og mening til sommerskolen.

Klasser i grundlæggende kinesisk er en højt værdsat del af skolen. SILC har inviteret erfarne kinesiske lærere og entusiastiske kinesiske frivillige studerende til at slutte dig. Kineserne vil ikke kun blive undervist, men også praktiseres. En baggrund kendskab til Mandarin vil ikke kun hjælpe dig med at håndtere hverdagen i Kina, men også give en forståelse af kinesisk kultur og lokalsamfundet.

Vi har afholdt SILC sommerskole hvert år siden 2012, og det er blevet udviklet på baggrund af den feedback, vi har fået fra de studerende. Sommerskolen er meget meget populære. Eleverne har fortalt os, at det er en livsændrende oplevelse, og vi er stolte af at kunne tilbyde denne fantastiske mulighed. Vi har budt velkommen studerende fra institutioner over hele verden, såsom Kings College London og Bangor University i Storbritannien, Laurentian University i Canada, University of Technology Sydney i Australien og University of Pittsburgh og NC State University i USA.

Alle kurser bliver undervist på engelsk, bortset fra kinesisk sprogundervisning, over den første periode på to uger. Det kinesiske sprog hjørne er specielt designet til internationale studerende til at praktisere kinesisk med modersmål.

Adgangskriterier

Ansøgere skal indsende alle ansøgningsmateriale via e-mail.

Ansøgere skal give alle de nødvendige oplysninger og sikre, at alle deres kontaktoplysninger er opdaterede, da de vil blive brugt til kommunikation om programmet.

Det udfyldte ansøgningsskema sammen med understøttende materialer skal nå SILC senest i maj 10, 2017.

Ansøgninger, der modtages efter denne dato vil kun overvejes, hvis der stadig er plads.

Niveauer og forudsætninger

Alle udbudte kurser svarer til indledende niveau universitetskurser. De har ingen specifikke forudsætninger.

Færdigheder i engelsk

Undervisningssproget er engelsk, så glimrende engelsk er et must (skrive og tale). Hvis engelsk er dit første sprog eller hovedsprog instruktion for uddannelse i dit land, eller hvis du har studeret på engelsk på universitetet for en række år, bedes du oplyse dette på ansøgningsskemaet. Ellers skal du give dine IELTS eller TOEFL score til Det Internationale Kontor. Hvis du har et alternativ kvalifikation, eller har studeret i udlandet, skal du også oplyse dette på ansøgningsskemaet.

dokumentation

Normalt studerende anvende gennem det internationale kontor på deres universitet. Hvis du anvender uafhængigt, kræver vi det internationale kontor på dit universitet for at bekræfte, at du er fagligt i god behold. En kopi af dit pas viser, at det er gyldigt og en elektronisk billede af dig selv er også påkrævet.

Hvordan søger

Deadline for nominering og ansøgning er 10 maj 2017

 • TRIN 1: Nominering af Internationalt Kontor
  Vi kræver studerende anvende igennem og blive nomineret til SILC af det internationale kontor på deres eget universitet.
 • TRIN 2: Afslutning af ansøgningsskemaet
  Alle studerende skal udfylde ansøgningsskemaet for internationale studerende, der er knyttet til brochuren. Studerende kan også skrive e-mails til SILC Internationale Kontor beder om en tom e-version af ansøgningsskemaet.
 • TRIN 3: Fastgør Støtte Dokumenter
  Du skal vedlægge: en kopi af dit pas; en elektronisk billede af dig selv; et certifikat for engelsk kvalifikationer af dig selv, hvis det er nødvendigt (se optagelseskriterier).
 • TRIN 4: Indsend din ansøgning
  Du kan sende den udfyldte ansøgningsskema og anden dokumentation via e-mail til SILC Internationale Kontor.
 • TRIN 5: Ansøgning Outcome
  Du vil modtage en e-mail bekræfter modtagelsen af ​​din ansøgning inden for en uge efter at den er modtaget af SILC Internationale Kontor.
 • TRIN 6: E-mail på tilbud
  Hvis du har opfyldt alle specifikke krav, vil du modtage en e-mail med tilbud.
 • TRIN 7: Accepter Invitation og Faktura
  Du vil modtage en invitation til Kinas visumansøgning og en faktura, som informerer dig, hvor meget og hvornår du skal betale for programmet.
SHU-UTS103
Program taught in:
Engelsk
This course is Campus based
Start Date
Juli 2019
Duration
2 - 3 uger
Fuldtid
Price
- 1800 $ - 2775 $ (afhængig af varighed og boform)
Deadline
By locations
By date
Start Date
Juli 2019
End Date
Application deadline

Juli 2019

Location
Application deadline
End Date