Læs den officielle beskrivelse

Long Stay Program

Dette program er designet til studerende, der ønsker at udvikle deres engelsksprogede færdigheder mere grundigt over en lang periode. Det er det mest fleksible program, der tilbydes af Clubclass, fordi eleverne kan deltage i en minimumsperiode på 4 uger og begynde på en mandag hele året. Når eleverne har nået et mellemliggende niveau på engelsk eller højere, kan de skifte eller opgradere til en eksamensforberedelseskursus.

LÆS MERE!

Arbejde & Lær

Clubclass Work and Learn-programmet er rettet mod studerende, der gerne vil forbedre deres karrieremuligheder ved at opnå praktisk erhvervserfaring i et engelsktalende land. Ansøgeren vil have en gylden mulighed for at opnå international erhvervserfaring i henhold til individets uddannelsesforløb, uddannelseskrav og karrieremuligheder. Dette kan suppleres med en engelsksprogskursus og indkvarteringspakke med flere muligheder, der passer til alles behov og budget.

LÆS MERE!

Twin Destination Program

De kurser, der tilbydes på de to Clubclass-skoler, der ligger i Malta og i London, er struktureret på en sådan måde, at eleverne kan starte deres studier i et center og fuldføre dem i den anden. Studielederne for de to skoler står sammen for at sikre, at eleverne overføres fra det ene center til det andet på en glat og problemfri måde.

Engelsk til Professional Business Presentation s

Mange højtstående fagfolk bliver nu bedt om at lave præsentationer på engelsk. Ofte kan de have en fremragende kommando af engelsk, men mangler selvtillid til at tale foran et publikum. Engelsk til Professional Business Presentations er et kursus, der retter sig mod personer, der søger at forbedre deres evne til at præsentere klart og effektivt på engelsk. Dette kursus vil give de nødvendige værktøjer til at udvikle de sproglige og præsentationsfærdigheder, der er nødvendige for at udtrykke ideer, samt teknikker til effektiv strukturering af tale. Ved hjælp af state of the art teknologi, hvorunder lektioner registreres og gennemgås af en privat virksomhedslærer, får fagfolk alle de tillid, de har brug for til at give præsentationer på engelsk.

LÆS MERE!

Program undervist i:
Engelsk

Se 5 flere kurser fra Clubclass English Language School »

This course is Campusbaseret
Start Date
Aug 2019
Duration
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
Aug 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Aug 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date
Location
Ansøgningsfrist
End Date