Russisk som fremmedsprog

Minin University

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Russisk som fremmedsprog

Minin University

Renter til russisk sprog i verden er stigende, flere og flere udlændinge ønsker at kunne tale russisk uden fejl, klart leverer deres tanker. Undervisningen personale på universitetet har en stor erfaring i at undervise korrekt udtale, fortolkes sætninger, regler og undtagelser for sprog til repræsentanter for fremmedsprogede miljø. Det bliver nødvendigt at kende russisk. Det er et middel til kommunikation af erhvervslivet, interkulturelle kommunikation, videnskab og forskning kontakter. Minin University er en af ​​de få gymnasier i Rusland, der lærer russisk til udenlandske studerende med en følgende ret til at undervise dette sprog i deres hjem land.

Core discipliner - sproglige grundlæggende elementer i undervisningen russisk sprog i et fremmed miljø - ethnolinguistics - praksis præsentation af russisk kultur Udenlandske studerende har mulighed for at prøve deres hænder på universitetet - for dem er organiseret undervisningen praksis inden for murene af Minin University. På grund af de kontrakter, som Minin University med partnerlandene gymnasier i Kina og Polen studerende får en chance for at gøre en praktisk undervisning uddannelse i udlandet.

Desuden er der en "Guest professor» program. Forelæsninger og praktiske klasser er givet af professorer fra udenlandske partner universiteter. Vores studerende får daglig unik viden fra verdens førende eksperter.

Kandidater i programmet er højt kvalificerede specialister i at undervise russisk i multietniske klasser; på udenlandske uddannelsesinstitutioner, forberede specialister, der kan tale russisk; de kender teknisk oversættelse på området for erhvervslivet, kulturelle kontakter. Desuden bundt af viden modtaget på Minin University, gør det muligt for kandidater til at blive krævet som oversættere fra russisk.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
  • Russisk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2019
Duration
Varighed
Deltid
Fuldtid
Information
Deadline
Locations
Rusland - Nizhny Novgorod, Nizhny Novgorod Oblast
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates