Russisk for børn

Educa - Russian Language Center

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Russisk for børn

Educa - Russian Language Center

Hvis du beslutter, at dit barn skal kende de russiske yazykai ønsker at indgyde i ham en kærlighed til sproget tales, og dets skikke, vil vi være glade for at byde dig og dit barn til vores russiske sprogkurser for børn!

Vi arbejder med et stort antal værtsfamilier, så hvis du ikke er i stand til at bo i Rusland med barnet under træningen, kan vi garantere, at dine børn vil føle sig hjemme! Enkeltværelse, 5 måltider om dagen og en venlig og gæstfri familie vil hjælpe dit barn i alle og vil tage sig af alle detaljerne.

Ved ankomsten er hver elev tildelt til en lille personlig kurator, der vil ledsage dit barn hele tiden ophold og bistand, omsorg og rådgivning 24 timer i sutki.Kurator i EDUC - er en professionel pædagog med erfaring i at arbejde med børn fra 5-års og taler udenlandsk sprog.

Ethvert barn er under konstant opsyn af sin russiske familie og personlig kurator. 9.30, efter morgenmaden i familien Curator kørte barnet i skole, fører ham til middag og aktiviteter efter skole, og til 18,00 bringer tilbage hjem til middag.

Klasser afholdes af professionelle lærere, der er specialiseret i børns læring. Træning foregår på forfatter-programmer af vores erfarne undervisere, der giver alle de klasser interessant, underholdende, ikke kun for studiet af russisk sprog og russisk kultur og skikke, samt historien om Skt.

Hvem er dette kursus?

For børn, der ønsker at tilbringe en uforglemmelig ferie!

Kurset omfatter:

  • 20 akademiske timer russisk sprog og russisk historie
  • Overnatning med 5 måltider
  • Fritidsaktiviteter
  • Udflugter
Denne skole tilbyder programmer i:
  • Russisk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2019
Duration
Varighed
1 - 4 uger
Price
Pris
1,450 EUR
Information
Deadline
Locations
Rusland - Saint Petersburg, Sankt-Peterburg
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2019
Rusland - Saint Petersburg, Sankt-Peterburg
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen