rådgivning (post-master 's certifikat)

Marymount University

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

rådgivning (post-master 's certifikat)

Marymount University

Rådgivning (Post-master 's Certificate)

&nbsp

Dette program er for personer, der har tjent en mastergrad i rådgivning i en akkrediteret institution. De, der arbejder hen imod national certificering eller licensure som en professionel rådgiver kan tilmelde i dette program, som består af et minimum af 18 semester kreditter af graduate kurser. Alle 18 point skal tages på Marymount. Ingen transfer kurser er tilladt. Kurser skal vælges i forbindelse med et fakultet rådgiver. Særlig tilladelse fra Counseling fakultetet er forpligtet til at tage kliniske kurser. Certifikat studerende kan ikke tage nogen del af CE 522, CE 523, CE 597, eller CE-599 som en del af deres certifikat program.

&nbsp

&nbsp

Marymount University

&nbsp

Lad Marymount University er dit vindue til verden!Beliggende i Arlington, Virginia - kun få minutter fra Washington, DC - Marymount giver dig mulighed for at leve og lære i nærheden af ​​en af ​​verdens mest spændende og indflydelsesrige byer. Hvis du leder efter en god uddannelse i et stort sted, er dette stedet at være!


Grundlagt i 1950 af den religiøse af Sacred Heart of Mary, Marymount er en uafhængig, fælles skole katolske universitet. MU tilbyder bachelor-, master-og ph.d.-grader i en bred vifte af discipliner.


Marymount er en alsidig og indbydende akademiske samfund med cirka 3.600 elever, der repræsenterer omkring 40 stater og 70 lande.


Studerende finde spændende muligheder for involvering, service og ledelse på Marymount. Her er den enkeltes bidrag, ideer og talenter værdsættes, og alle hjælper med at gøre Marymount et godt sted at leve og lære.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2019
Duration
Varighed
Fuldtid
Information
Deadline
Locations
USA - Arlington, Virginia
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2019
USA - Arlington, Virginia
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen