Quito Direkte Tilmelding - Universidad San Francisco de Quito

Generelt

Læs mere om dette studie på uddannelsens hjemmeside

Program beskrivelse

quito

Hvorfor Quito?

Quito er perfekt til den eventyrlystne sjæl. Med sine omkringliggende bjerge er du altid bare en stigning væk fra en betagende udsigt over dalen og fra et fugleperspektiv af den koloniale spanske arkitektur, der gør byen berømt. Plus, Quito er en god base for ture til regnskoven og marine levesteder, der gør Ecuador berømt over hele verden. Vi inviterer dig til Ecuador for at forbedre din spansk, mens du nyder alt det, dette fantastiske land har at byde på.

Hvad du vil studere

Mens du er i Quito, skal du tilmelde dig direkte på Universidad San Francisco de Quito (USFQ) og tage dine kurser på universitetet sammen med lokale studerende. Grundlagt i 1988, USFQ er et af de mest markante private universiteter i Ecuador og har det største internationale udvekslingsprogram i regionen, med mere end 100 aftaler med universiteter over hele verden. Universitetet har et fakultet, der omfatter næsten halvdelen af ph.d.-erne i landet.

Fordi USFQ tilbyder næsten 1.500 kurser hvert semester i en bred vifte af discipliner, kan studerende med næsten enhver akademisk interesse finde spændende og udfordrende tilmeldingsmuligheder. Du har også muligheden for at tilmelde dig IES Abroad Service Learning Seminar.

USFQs smukke campus ligger i en attraktiv forstad ca. 40 minutter med bus eller 15 minutter med taxa fra det centrale Quito. I løbet af semesteret bor du i forstaden Cumbayá, tæt på campus. Gennem USFQ's ekstrakurrikulære program har du muligheden for at deltage i arrangementer og klubber, såsom dets filmklub, økologiklub og sportshold.

Daglig liv

Ud over de tjenester, der leveres gennem universitetet, ønsker vi, at du skal føle dig hjemme i Quito, så vi gør alt, hvad vi kan for at hjælpe dig med at integrere dig i livet i byen. Fra et specielt orienteringsprogram, feltudflugter, kulturelle begivenheder og mere, er vores job at sikre dig, at du får den mest autentiske oplevelse i udlandet.

akademikere

IES Abroad 's mission er simpel: at give dig den bedste studie i udlandet programmet muligt - som omfatter de højeste akademiske og kulturelle oplevelser. Derfor samarbejdede vi med Universidad San Francisco de Quito.

Universidad San Francisco de Quito (USFQ)

USFQ tilbyder næsten 1.500 kurser hvert semester inden for en række forskellige discipliner. Du tager alle dine kurser på USFQ (ekskl. Seminarer om service-læring) og har 15 til 19 point pr. Semester. Det kræves, at du tager et spansk-sprogkursus og har tilladelse til at deltage i et hvilket som helst kursus i enhver afdeling, forudsat at du overholder disciplinen og sprogforudsætningerne, som det er vist på den spanske sprogplacering.

Specifikke kursusfortegnelser er tilgængelige via USFQ-webstedet: https://evaluaciones.usfq.edu.ec/banner/ssb/cursos2019.php?perfil=69856454f9402120c9430e12167c3499

Følgende er nogle af de mange discipliner, som IES Abroad studerende tidligere har tilmeldt sig.

 • Arkitektur
 • Arts
 • Forretningsadministration
 • Kommunikation
 • Kulinariske kunst
 • Uddannelse
 • ingeniørarbejde
 • Sundhedsvidenskab
 • Gæstfrihed
 • Humaniora
 • Sprog
 • Ledelse
 • Matematik
 • videnskaber
 • Samfundsvidenskab
 • Spansk sprog

Ud over dine kurser på USFQ kan du deltage i en service-læringsplacering og tilmelde dig IES Abroad seminar, IN / SL395 Internship og Service Learning Seminar (4 credits).

Kurser

SL 395 - Service Learning Seminar

Rådgivning

I et direkte tilmeldingsprogram er du tilmeldt som fuldtidsstuderende hos en af ​​vores internationale partnerinstitutioner. Selvom din lokale værtsinstitution er hvor du tager dine klasser, er vi stadig her for fuldt ud at støtte dig.

Rådgivning

At vælge og indskrive direkte på kurser i udlandet kan være forvirrende og overvældende. Vi tilbyder dig rådgivning om rådgivning, der er specifik for dine behov. Vores mål er at yde support og vejledning i hele din ansøgning og tilmeldingsproces.

Men vores rådgivningstjenester stopper ikke der. Mens du er i Quito, er vores personale tilgængelige til at hjælpe dig med at gå over i dit nye hjem.

On-Site Staff

Som en IES Abroad studerende direkte indskrevet på Universidad San Francisco de Quito (USFQ) har du adgang til IES Abroad medarbejdere på stedet, der er specielt dedikeret til dine behov. Vores medarbejdere på stedet arbejder sammen med dig og din lokale institution for at besvare spørgsmål om akademiske krav, bolig eller trivsel og sikkerhed.

Support

Vores supporttjenester til direkte tilmeldingsstuderende er specielt designet til at hjælpe dig med at nå dine mål i udlandet i udlandet så effektivt og problemfrit som muligt. Vi ved at studere i udlandet er et eventyr, og til tider kan du få brug for hjælp eller bare en person til at tale med. Derfor er vores personale der for dig.

Service Learning

At deltage i en service-læringsoplevelse i Quito er en mulighed for at give tilbage til samfundet, samtidig med at man får en meget dybere forståelse af byens kultur og samfund. Når du arbejder sammen med lokalbefolkningen mod et fælles mål, oplever du førstehånds nogle af de sociale og økonomiske problemer, der berører Quito, mens du bidrager dine evner til en samfundsdrevet løsning.

En service-learning-oplevelse består af tid tilbragt med en lokal organisation ledsaget af et akademisk seminar for læring af service for kredit. Gennem seminaret har du struktureret tid til refleksion, diskussion og forskning i spørgsmålene i dit værtssamfund.

Mulige placeringer kan omfatte organisationer med fokus på:

 • Fællesskabets sundhed
 • Økonomisk udvikling
 • Sociale spørgsmål, der er unikke for Quito

Udflugter

Selvom dit eventyr starter i Quito, tager vores feltture dig ud over byen for at opdage kulturer og traditioner i dit værtsland. Der er et ekstra gebyr for flerdages feltrejser; Otavalo-turen er inkluderet i programomkostningerne. Her er et par mulige destinationer.

Amazon Rainforest Region

4 dage | Efterår

Vandre verdens største og mest biologisk forskelligartede regnskov med en lokal guide.

Galápagosøerne

4 dage | Efterår

Udforsk Galápagos økologiske mangfoldighed, snorkling, og lær at identificere lokal flora og fauna.

Otavalo

1 dag | Efterår

Udforsk denne stort set oprindelige by, hvor beboerne er berømte for at væve tekstiler. "Plaza de los Ponchos" i Otavalo er det største oprindelige marked i verden.

Daglig liv

En del af at få dig til at føle dig hjemme i Quito gør vores bedste for at hjælpe dig med at føle dig tryg og plejet. Uanset om det er et orienteringsprogram, der får dig til at føle dig forberedt, boliger, der er godt placeret og behageligt, eller feltrejser, der fører dig til steder væk fra den slagne vej - vi handler om vores studerendes tjenester.

Orientering

Programmet begynder med en obligatorisk orientering, der introducerer dig til IES Abroad Quito-personale, dine medstuderende og byen Quito.

Vores omfattende orientering

Boliger

Vi ønsker at sikre, at din største udfordring er at bestemme hvilke landemærker du skal se først eller opdage den bedste café - ikke at finde et sted at bo hvor du har det godt. Vi gør vores bedste for at finde boliger, der afspejler, hvordan de lokale studerende lever. Vores mål er, at når du forlader Quito, vil det føles som hjemme.

Som en del af vores direkte tilmeldingstjenester tilbyder vi velplacerede, komfortable boliger til alle studerende, fordi det at være uafhængigt at sikre boliger kan være udfordrende. IES Abroad afspejler den lokale studentkultur og opfylder vores sikkerheds- og sikkerhedsstandarder.

Homestays - Du vil have et privat møbleret værelse i en familie eller en señora i eller i nærheden af Cumbaya Valley. Værter i Homestay leverer tre måltider dagligt. Du får alle dine sengetøj og håndklæder til rådighed, og vaskeri leveres også.

Ekskursive aktiviteter

Omdefinere måden du bor og lære i Quito gennem vores kulturelle arrangementer og aktiviteter, såsom besøg på:

 • Deltag i en Quito kulturelle Chiva, en åben bus med et messingband, der gør byture
 • Deltag i Andes folkloriske musik koncerter
 • Tag workshops om at lave ecuadorianske kødkager
 • Deltage i fodboldkampe
 • Besøg museer og andre lokale hotspots

University Clubs

Du kan tilmelde dig en række klubber gennem USFQs omfattende fritidsplan. Tidligere studerende har deltaget i en filmklub, en økologiklub, skolens mange sportshold og Ecuabuddies-programmet. Akademiske og kulturelle begivenheder præsenteres på universitetet hver uge og er åbne for dig som studerende i IES Abroad .

Koste

Overvej disse priser som udgangspunkt. Vi opfordrer dig til at kontakte din studie i udlandet kontor for at bestemme de faktiske omkostninger til dig, når du factoring i økonomisk støtte, stipendier, din hjemme skole politikker og andre faktorer.

Forår 2020

Semester Undervisning Boliger Forsikring Total
Forår 2020 $ 14.220 $ 3.500 $ 230 $ 17.950

Akademi år

Semester Undervisning Boliger Forsikring Total
Akademi år $ 25.580 $ 7.000 $ 455 $ 33.035

Stipendier

Programspecifikke stipendier

John Gearen Behovsbaseret Dublin eller Stipend til udviklingsregioner

Op til $ 1.000; tildelt 2 studerende hvert år.

John Gearen, medlem af IES Abroad Bestyrelse i mange år og tidligere bestyrelsesformand i seks år, er en førende ejendomsadvokat og Rhodes Scholar, der er involveret i adskillige filantropiske årsager. Mr. Gearen har generøst etableret dette stipendium til at støtte studerende, der har interesse i at studere på et IES Abroad Center i en udviklingsregion i verden (Argentina, Chile, Kina, Ecuador, Irland, Marokko eller Sydafrika).

Robert McNeill Behovsbaseret internationalt forretningsstipendium

Op til $ 3.000; tildelt 2 studerende hvert år.

Dette stipendium er udnævnt til ære for Robert McNeill, et medlem af IES Abroad Board of Directories i 25 år (6 år som formand). Åben for studerende, der har interesse i international forretning. Majors kan omfatte ledelse, marketing, økonomi, finans, internationale relationer og samfunds- og adfærdsvidenskab.

Dr. William Louis Gaines Behovsbaseret historie eller Internationalt Relations-stipendium

Op til $ 1.875; tildelt 4-6 studerende hvert år.

Dette stipendium er navngivet til ære for Dr. William Louis Gaines, præsident for IES Abroad fra 1974-1992. Dr. Gaines var dedikeret til at styrke IES Abroad 's faglige rammer, udvide rækkevidden af IES Abroad placeringer og sikre det økonomiske fundament i organisationen.

Åben for studerende med hovedfag i historie eller internationale relationer.

William E.

Spænder op til $ 1.000; tildelt 4-6 studerende hvert år.

Disse stipendier er beregnet til studerende, der er interesseret i at studere i et spansktalende land.

Kathleen Kervin Diamond tildelt stipendium

Op til $ 2.000 hver; tildelt 4-6 studerende hvert år.

Kathleen Diamond er konsulent, iværksætter og forretningsleder inden for sprogservicesektoren. I 1979 grundlagde hun Language Learning Enterprises, Inc. (LLE®), et sprogfirma med fuld service med base i Washington, DC. Hun er anerkendt som en tidlig pioner inden for telefontolkning og lancerede LLE-LINK i de tidlige 1990'ere. I løbet af de næste 20 år, under hendes ledelse, voksede virksomheden til et dynamisk multimillion-dollarselskab, der betjente en lang række kunder, både i den private og den offentlige sektor, overalt i USA og over hele verden. I 2009 sagde Ms.

Vores center

IES Abroad Quito

IES Abroad Center ligger i nærheden af Quitos økonomiske distrikt i en ny, moderne bygning. Funktioner inkluderer:

 • To veludstyrede klasseværelser
 • Studielounge
 • Personalekontorer
 • Lille bibliotek
 • Computerrum
 • Højhastighedsinternet og printeradgang
Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

Everything we do is about the IES Abroad student. Our profoundly passionate team of study abroad professionals believes in creating once-in-a-lifetime educational adventures that transcend expectation ... Læs mere

Everything we do is about the IES Abroad student. Our profoundly passionate team of study abroad professionals believes in creating once-in-a-lifetime educational adventures that transcend expectations. Our goal is to rock the world of some 6,000 study abroad students every year. Minimer
Chicago , Amsterdam , Arles , Auckland , Barcelona , Beijing , Berlin , Buenos Aires , Cape Town , Christchurch , Dublin , Freiburg , Granada , London , Madrid , Milano , Nagoya , Nantes , New York , Pæn , Paris , Oxford , Quito , Rabat , Rom , Salamanca , Santiago , Shanghai , Siena , Sydney , Tokyo , Puerto Ayora , Wien , Hong Kong , Puerto Baquerizo Moreno , Cambridge + 35 Mere Mindre