Læs den officielle beskrivelse

Programoversigt
"Det mest innovative og udfordrende lederskab program i verden"

Har du en tørst for at forstå og udfordrende intellektuelle ideer ud over grænserne for erhvervsuddannelser?

Ønsker du at gennemgå din professionelle arv, dine mål i livet og din virksomhed vision?

Ønsker du et program, der tilbyder noget virkelig originalt, der tager dig ud af klasseværelset og ind i andre verdener af erfaring og viden?

Proteus er en innovativ lederudviklingsprogram, der giver deltagerne med personlige og faglige fornyelse gennem kreative oplevelser på det intellektuelle forkant. Det samler eksperter fra lande uden for sædvanlige riger af erhvervsuddannelser, sammen med verdensklasse akademikere fra London Business School.

Du vil deltage i en gruppe af håndplukkede jævnaldrende - andre ledere og top professionelle - på en kraftig læring rejse. Proteus er fokuseret omkring din rolle som leder og designet omkring seks centrale temaer: Human Design, Global Development, Scientific Discovery, den kreative ånd, Transformational Leadership og Biografi.

Indhold


Har du en tørst for at forstå og udfordrende intellektuelle ideer ud over grænserne for erhvervsuddannelser?


Ønsker du at gennemgå din professionelle arv, dine mål i livet og din virksomhed vision?


Vil du have en ledelse program, der byder på noget virkelig originalt, der tager dig ud af klasseværelset og ind i andre verdener af erfaring og viden?


Ønsker du plads, dialog og selskab af globale eksperter, kolleger top professionelle og virksomhedsledere til at reflektere over de store udfordringer i vor tid?

Vi lover at levere en enestående mulighed for at lære, reflektere og formulere ændre planer for din lederrolle, erhvervslivet bidrag og liv retninger.

Dette unikke lederskab program blev udtænkt, designet og ledet af Nigel Nicholson og co-instrueret af Patricia Hodgins. Proteus samler eksperter fra lande uden for sædvanlige riger af erhvervsuddannelser, sammen med verdensklasse akademikere fra London Business School.

Designet omkring seks centrale temaer; fokuseret omkring din rolle som leder, Proteus inviterer dig til at reflektere over dit liv rejse og dets forhold til din fremtidige forretningsmæssige udvikling.

  • Human Design
  • Global Development
  • Videnskabelig opdagelse
  • Creative Spirit
  • Transformationsledelse
  • Biografi og Destiny

Målgruppe

Dette lederskab program er kun for de mest åbensindede og nysgerrige top professionelle. Hvis du er en leder på eller nær toppen af din karriere, eller på en betydelig karriere overgang punkt, vil du drage fordel af Proteus erfaring.


Program undervist i:
Engelsk

Se 22 flere kurser fra London Business School »

This course is Campusbaseret
Start Date
Aug 2019
Duration
1 uge
Deltid
Price
9,000 GBP
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Aug 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Aug 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date