Læs den officielle beskrivelse

styring
korrekt
PROJEKTET
KORREKT

MÅL

 • Tilegne sig den viden, færdigheder og redskaber, der er nødvendige for en korrekt og effektiv administration af projekterne, ifølge den viden (god praksis) defineret af Project Management Institute (PMI) i PMBOK® 5. udg. (Guide til Project Management Body of Knowledge - PMBOK Guide).
 • At kende og anvende processen til at formulere og evaluere et investeringsprojekt: identificere, måle, vurdere, orden og sammenligne og dermed identificere den korrekte projekt.
 • Påfør softwareværktøjer til kunst at lave processer og projektstyring.
 • Træn dine evner som projektleder, ved hjælp af management simulatorer, ligesom piloter er uddannet i flysimulatorer.
 • At lære at identificere de kritiske variabler, der bestemmer succes projekter.
 • Administrer situationer risiko og usikkerhed, for at maksimere sandsynligheden for og konsekvenserne af positive hændelser og minimere sandsynligheden for og konsekvenserne af uønskede mål hændelser projekter.
 • Øge korrekt forvaltning af det rigtige projekt, anvender agile management teknikker.
 • Vær et skridt til at gælde for internationale certificeringer af Project Management Institute PMP ® (Project Management Professional) og PMI-ACP ® (PMI Agile Certified Practitioner).

modtagere

Executives med minimum 3 år i ledende stillinger. Professionals, konsulenter, iværksættere og medlemmer af projektgrupper, der er involveret i sit design, evaluering, finansiering og gennemførelse, der ønsker at have et stærkt værktøj til beslutningstagning, gennemførelse og overvågning arbejde.

Undersøgelse plan

 • Projektstyring · 50 timer.
 • Formulering og evaluering af projekter · 50 timer.
 • AGILE projektstyring · 30 timer.

Certificering

University of California i Irvine - Udvidelse og ADEN International Business School, fællesskab tildelt certifikat af specialisering (^) i Agile Project Management til at opfylde programmets krav.

ADEN Business School, som leverandør af træning i Project Management Project Management Institute (registreret Education Provider / PMI ® REP No. 2258), er omfattet af kriterierne for kvalitetssikring PMI ®.

Studerende, der fuldføre programmet for Project Management, vil modtage et certifikat, der vil tjene til at certificere mindst 35 timer, der kræves af Project Management Institute (PMI ®) mennesker, der ønsker at tage den internationale certifikat PMP ® (Project Management Professional). I mellemtiden vil de studerende i programmet Agile Project Management modtager et certifikat, der vil tjene til at akkreditere de minimum 25 timer, der kræves af Project Management Institute (PMI ®) mennesker, der ønsker at tage den internationale certifikat for PMI-ACP ® (PMI Agile Certified Practitioner).

For de studerende, der allerede er certificeret som Project Management Professional (PMP ®), det udfyldte og godkendelse af nogen af ​​de programmer, der er en del af dette specialiseret program, krediteret PDU`s Project Management Institute, som kan bruges til at forny sin certificering .

(^) Certifikat af efteruddannelse, som ikke indebærer titel eller grad, der skal udstedes i USA. Mulighed for anerkendelse Disse deltagere, der passerer de organer evaluering planlagt i programmet, når de når deres optagelse i de europæiske universiteter, som ADEN har en aftale, kan finde anvendelse på sådanne institutioner anerkendelse som en ækvivalens til at opnå titler MBA eller kandidatuddannelse.

Metode

ADEN har udviklet en interaktiv læring pædagogisk model kaldet MODEL TRANSFER Perikles, der muliggør overførsel af viden erhvervet til arbejdspladsen med en praktisk tilgang; udviklet et interaktivt virtuelt fællesskab med et klasseværelse supplement.

For at styrke fastholdelse og anvendelighed, en digital og bestyrelse, baseret på matematiske modeller, som tillader at opleve og spille situationer inden for erhvervslivet, hvor beslutningerne træffes, og deres indvirkning er kontrolleret på en intensiv brug af simulatorer sker legende miljø.

Evalueringen Programmet består af multiple-choice test i online-mode, integrativ sag og praksis med en simulator, der er registreret i den virtuelle Fællesskabet.

Dette program understøttes af supplerende litteratur forfattet af fakultetet ADEN at deltagerne leverede.

Program undervist i:
Engelsk
Spansk

Se 7 flere kurser fra ADEN Tegucigalpa »

This course is Campusbaseret
Start Date
Sep. 2019
Feb. 2020
Duration
130 timer
Fuldtid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep. 2019, Feb. 2020
End Date
Ansøgningsfrist

Sep. 2019, Feb. 2020