Læs den officielle beskrivelse

Dette program giver den professionelle uddannelse til at lede komplekse projekter effektivt fra starten for at lukke ud. Blande teori med praksis, er dette program på linje med Project Management Institute (PMI) ® Project Management Body of Knowledge (PMBOK®Guide)Og understreger individuelle og organisatoriske lederskab karakteristika i projektledelse. Ved afslutningen af ​​programmet, er eleverne parate til at planlægge, planlægge og gennemføre komplekse projekter inden for industri, service, statslige eller almennyttige organisationer.

Hertil kommer, at programmet dækker alle de disciplin områder kræves af PMI ® til at sidde for Project Management Professional (PMP) ® eksamen.

Den University of Redlands School of Continuing Studies er blevet gennemgået og godkendt som leverandør uddannelse projektledelse af af Project Management Institute (PMI) ®. Som PMI Registreret Education Provider (REP), har School of Continuing Studies enige om at rette sig efter PMI ® etableret kvalitetssikring kriterier.

PMI ®, PMP ® og PMBOK® er registrerede varemærker af Project Management Institute, Inc

Nødvendige kurser omfatter (15 point):

Project Management Principper og praksis (3 point) [PMCs 301]

Oversigt over projektledelse processer og principper, der anvendes i planlægning og overvågning af projektaktiviteter fra starten gennem lukning. Emnerne omfatter Project Management Body of Knowledge (PMBOK) ®, rolle projektleder, projektets levetid og projektledelse leverancer. Understreger projekt planlægning, udførelse, overvågning og kontrol.

Projektering, indkøb og Cost Management (3 point) [PMCs 304]

Undersøgelser planlægnings- og risikostyring principper projektledelse anvendes i definitionen af ​​anvendelsesområdet, tidsstyring og risikoanalyse. Emnerne omfatter indsamling projektets krav, omfang udvikling, arbejde opdeling strukturer, estimering og planlægning, risikostyring og afbødningsstrategier.

Projekt kvalitetssikring og risikostyring (3 point) [PMCs 303]

Gennemgang af de vigtigste projektledelse værktøjer og teknikker, der anvendes til at estimere omkostningerne og forvalte kvaliteten. Yderligere emner omfatter indkøb af ressourcer, og planlægning og udførelse af kvalitetssikring gennem hele projektets livscyklus.

Projekt Ledelse, Teambuilding og kommunikation (3 point) [PMCs 302]

Dækker de væsentligste kvalitative områder, der er nødvendige for en effektiv projektstyring, herunder ledelse, personale og teamledelse, kommunikation og strategisk planlægning. Emnerne omfatter hold udvælgelse og udvikling, effektiv ledelse projekt, ledelse interessenter og kommunikationsstrategier i hele projektets livscyklus.

Projektledelse Practicum (3 point) [PMCs 305]

Capstone erfaring til projektledelse certifikat. En praktisk og anvendt metode til at gennemgå og styrke tidligere lært projektledelsesværktøjer og teknikker. Et projekt portefølje med leverancer vil være det endelige resultat af kurset give den studerende en syntese af forvaltningsprocessen projektet i en anvendt indstilling.

Program undervist i:
Engelsk

Se 3 flere kurser fra University of Redlands »

This course is Undervisning både online og på universitetet
Start Date
Jan. 2020
Duration
10 måneder
Deltid
Price
5,925 USD
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Jan. 2020
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
Jan. 2020
End Date
Ansøgningsfrist

Jan. 2020

Location
Ansøgningsfrist
End Date
Location
Ansøgningsfrist
End Date