Skolen for italiensk sprog Campus har til formål at træne de studerende, ledere og borgere rundt om i verden til brug af sproget og viden om italiensk kultur. Lærerne er alle kvalificerede og har stor erfaring i at undervise italiensk for udlændinge.

Skolen har en aftale Lucca Campus italiensk sprog, underskrevet med University for Udlændinge i Siena, omhyggeligt undervisning italiensk sprog og kultur for udlændinge i almindelighed og studerende på de projekter, "Marco Polo" og "Turandot" i særdeleshed, og er anerkendt som den eksamen CILS / sproglig kompetence B1 / B2 fastsat i Italien og Kina mellemstatslige gældende for indskrivning ved italienske universiteter for kinesiske studerende vedrørende programmerne ovenfor sagt.

Fonden Campus af Middelhavets Studies er engageret i undervisningen i italiensk sprog og arrangerer kurser med henblik på at nå både de generelle sprogfærdigheder, både specifikke kompetencer afhængigt af forskellige henvisning magt. Kurset løber over 10 måneder i alt 1000 timer, hvoraf 80 timers månedlige forelæsninger + 80 timer (fordelt over perioden) af det generiske business support og uddannelse assistance.

For at introducere de studerende til den italienske kultur i den italienske sprogskole Campus arrangerer i samarbejde med institutioner, akademier, udestuer, kunstværksteder og meget prestigefyldte fagfolk, uddannelsesprogrammer dedikeret til musik, kunst og kunsthåndværk, mode, mad og vin, Made in Italien.

Program undervist i:
  • Engelsk

Se 3 flere kurser fra Fondazione Campus »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Duration
Kontakt skolen
Fuldtid
Deadline
Kontakt skolen
20/10/2016
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
20/10/2016
Location
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
20/10/2016
End Date