Professionelt konditori og konfekture
Culinary Institute Kul IN
Nøgleinformation
Campus placering
Sisak, Kroatien
Lingvistik / Sprogvidenskab
Engelsk, Italiensk
Studieformat
På campus
Varighed
12 uger
Hastighed
Fuldtid
Studieafgifter
EUR 9.250 / per course *
Ansøgningsfrist
06 Sep 2024
Tidligste startdato
12 Nov 2024
* Inklusive moms
Introduktion
Professional Pastry and Confections-programmet er designet til at give de studerende et solidt fundament og lære dem de teknikker, der er nødvendige for at begynde at arbejde som konditor. Små grupper giver vores undervisningskokke mulighed for at give eleverne en-til-en-opmærksomhed og individuel feedback. De studerende bruger 80% af undervisningstiden i praktikken. Uddannelsen dækker bageri- og konfektureprodukter, søde og salte kager samt grundlæggende italiensk og fransk bagværk. Derudover bliver de studerende introduceret til vinparring og restaurantledelse.
Oplev din passion for gastronomi på Kul IN.
Læreplan
Øvrig kursusinformation:
- Lektionsplan: 5 timer/dag, mandag til fredag
- Sprog: kroatisk og/eller engelsk
- Lære- og læsemateriale (digitalt): leveret af Kul IN
- Uniformer: leveret af Kul IN
- Personligt kagetermometer
Efter vellykket gennemførelse af programmet vil Kul IN tildele eleverne et certifikat for en konditor.
Programlængde: 2 måneder