Professionelt avanceret eksamensbevis i italiensk konditori til hotel- og restauranttjeneste
CAST Alimenti
Nøgleinformation
Campus placering
Brescia, Italien
Lingvistik / Sprogvidenskab
Italiensk
Studieformat
På campus
Varighed
8 - 12 Måneder
Hastighed
Fuldtid
Studieafgifter
EUR 14.900 *
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
Tidligste startdato
Kontakt skolen
* Fra € 11.900
Stipendier
Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier
Introduktion
The Pastry Chef i Restaurant og Hospitality Industry
'Pasticcere' eller konditor i catering- og hotelindustrien kombinerer i sig alle de traditionelle konditorers viden og tekniske færdigheder, men fortolker samtidig og skaber en konditor med helt forskellige målsætninger fra det konventionelle laboratorium: de kontekstualiserer deres arbejde inden for et team, der arbejder tæt sammen med Executive Chef, for at sikre overlegen kvalitet i catering service og inden for gæstfrihed.
De er ansvarlige for alle desserterne, og ikke kun serveres i hovedmåltiderne, til morgenmad og midt på morgenen og eftermiddagen pauser. De beskæftiger sig med tilberedning af salte dej til køkkenet, såsom frisk pasta, men også andre bagt præparater, såsom bageriprodukter. Væsentlige elementer: ekstrem opmærksomhed på detaljer, en stærk æstetisk komponent under service, kreativitet og transversalitet i forhold til køkkenbrigaden, hvor de indsættes.
I dag har vi brug for professionelle figurer, der er specielt forberedt på at imødekomme behovene hos den moderne kundekreds for berømte hoteller og restauranter, for at tilbyde en kvalitetsservice. CAST Alimenti , den italienske skole for kulinariske kunst, altid opmærksom på markedets behov, fra januar 2019 foreslår et nyt avanceret kursus for at imødekomme de nuværende krav om professionalisme, der er blevet stadig højere og specialiserede.
Vores styrker
- Kontinuerlig praksis
- Antal lukket for at sikre et fremragende lærer-student forhold
- Laboratorier med avanceret udstyr med enkelt arbejdsstationer
- Simulering af arbejdssituationer
- Individuelt og gruppearbejde
- Multimediemateriale
- Praktik i værtsfirmaer af topkvalitet
- Guidede ture og uddannelsesmæssige udflugter
- Støtte over tid gennem professionel opdatering af specialisering
Varighed
Valg nr. 1
16 uger i klasseværelset 16 ugers praktik i et italiensk firma 3 dages afsluttende eksamen.
Mulighed nr. 2
16 uger i klasseværelset + 16 uger 1. praktikplads + 16 uger 2. praktikophold + 4 dage med afsluttende eksamener.
Kurset er adresseret til
Kurset er rettet mod alle dem, der ønsker at perfektere eller lære erhvervslivet af Pastry Chef i restaurant og gæstfrihed industrien. Det er også designet til de erhvervsdrivende i fødevareverdenen, som allerede har erfaring inden for catering og ønsker at udfylde og udvide deres kulturelle baggrund og lære alle færdighederne i en moderne og banebrydende konditor. Det er ikke vigtigt at have tidligere erfaring inden for denne sektor.
Støtte til at deltage i CAST Alimenti programmet i Italien
- Skal have A2-niveau på det italienske sprog (for en bedre forståelse af italiensk wienerbrød & skabe bredere jobmuligheder);
- Skal have gode kommunikationsevner på engelsk
- Skal være mindst 18 år
- Skal være meget motiveret for at starte en karriere i fødevare- og drikkevareindustrien;
- Er ivrige efter at lære et andet fremmedsprog og livsstil.
Certificeret Udstedt
- Deltagelsescertifikat (5 stjerner til de mest fortjente)
- HACCP certifikat
- Sikkerhedscertifikat på arbejdspladsen
- Erklæring om færdigheder erhvervet EQF (European Qualifications Framework) udstedt af Lombardiet og gyldig over hele Europa for profilen af Pastry Chef Level EQF: 3
mål
- Gør søde og salte opskrifter, såvel som bagt og haard opskrifter, der er typiske for national og international konditori, der er egnet til restaurant- og hotelbranchen.
- Rul ud en dessertmenu i samarbejde med Executive Chef.
- At styre kvaliteten af ingredienserne uafhængigt for at opretholde produktstandarder.
- Organiser præsentationen af buffeterne, fra udvælgelsen af produkterne til fremstilling af det samme.
Indholdet
- Fundamentals af klassiske, nationale og internationale wienerbrød.
- Miljøer, maskiner og værktøjer i handelen: hvordan man organiserer værksted og pas.
- Grundlæggende om madlavning og salte madlavninger.
- Restaurant desserter: belagt, i vognen, buffet og enkelt del.
- Kager til morgenmad, søde og salte, buffet og à la carte.
- Søde og salte produkter til kaffepauser, brunch og snacks.
- Desserter til intolerancer og sunde muligheder.
- Brød til morgenmad, syrnede produkter, klassisk brød og specialbrød til catering.
- Pralines, klassisk og gourmet konfekture.
- Pre-desserter og petit fire kager.
- Is, sorber og frosne desserter til catering og restauranter.
- Dekorationer i sukker, chokolade og kiks til plettering.
- Kage dekoration til tema præsentationer, ceremonier og begivenheder.
- Buffet organisation og à la carte service.
- Skitser til ledelse, madomkostninger og menuteknik: restaurantens dessertmenu.
- Sensorisk analyse base, udvælgelseskriterier for råvarer og halvfabrikata kvalitetsprodukter.
- Sikkerhed på arbejdspladsen og sanitære aspekter af erhvervet.
Hvorfor vælge CAST Alimenti
- På grund af vores historie: vi blev født i 1997.
- På grund af de store mestere, der underviser i vores klasseværelser.
- På grund af det solide netværk af kontakter inden for beskæftigelsesmuligheder.
- Fordi vi er verdensmesterskole: vi lærer excellence.
- På grund af vores internationale prestige.
- 80% af eleverne finder arbejde i sektoren takket være jobposttjenesten, der er forbeholdt dem, der går i skole.