Professionel praktik

Collegium Civitas

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Professionel praktik

Collegium Civitas

Oversigt

Praktik er den bedste måde at få hands-on erfaring i dit område af undersøgelsen. I næsten to årtier Collegium Civitas har opbygget et netværk af praktikophold placeringer, der består af flere dusin af førende organisationer i Warszawa. Blandt dem er der nationalt og internationalt, ikke-statslige og stat samt, medierne, erhvervslivet og kulturelle institutioner.

En praktikplads program er en af ​​disse institutioner vil give dig den perfekte mulighed for at udvide og diversificere din erhvervserfaring, som du senere kan medtage i din professionelle portefølje og CV. Som et resultat, vil du øge dine konkurrencedygtige chancer for at opfylde de høje krav på arbejdsmarkedet. Praktikophold er under opsyn af praktikken koordinator koordinator på Collegium Civitas. Valgfri akademiske kredit kan tildeles på grundlag af en tilfredsstillende afslutning af arbejdet og akademiske forventninger, herunder en regelmæssig tidsskrift og endelige papir.

Et kredit time gives for hver 25 arbejdstimer. Kontakt os for mere information om praktikophold. Bemærk, at praktikken mulighed er til rådighed for studerende, der tager mindst et andet ikke-sprogkursus i sommerskolen.

3-6 ECTS

Varighed og datoer varierer

Adgangsgivende eksamen

Studentereksamen / ungdomsuddannelse (eller højere)

Der er ingen forudsætninger for dette kursus, selv om kursusaktiviteter og erfaring kan påvirke placering. Polsk sprog ikke påkrævet.

Punktet kvalifikation dokumenter accepteres på følgende sprog: engelsk.

Ofte kan du få en passende udskrift fra din skole. Hvis dette ikke er tilfældet, skal du officielle oversættelser sammen med verificerede kopier af originalen.

Sprogkrav

Engelsk

Andre krav

Mindst 1 reference (r) skal gives.

En motivation brev skal føjes til din ansøgning.

Studieafgift

$ 1,150.00 pr-programmet Praktik skal kombineres med mindst én anden sommerskole kursus (bortset polske sprog).

Program omkostninger omfatter placering, orientering og støtte i forbindelse med praktik og syge- og ulykkesforsikring. Assistance er forsynet med indkvartering, men det er ikke inkluderet i prisen på praktikken, da det kan variere.

  • Ansøgningsgebyr $ 50,00 engangs-
  • Indbetal $ 250,00 engangs-
Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Juli 2019
Duration
Varighed
Fuldtid
Price
Pris
1,150 USD
Ansøgningsgebyr $ 50; Indbetal $ 250
Information
Deadline
Locations
Polen - Warsaw, Masovian Voivodeship
Startdato : Juli 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Juli 2019
Polen - Warsaw, Masovian Voivodeship
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen