Professionel certifikat program i tesmagning & markedsføring

Indian Institute of Plantation Management

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Professionel certifikat program i tesmagning & markedsføring

Indian Institute of Plantation Management

Programmet vil blive tilbudt af IIPM i samarbejde med Tea Board of India, Ministry of Commerce & Indiens regering og te sektor. Programmet er anerkendt af Tea Board of India, og Tea Industri, for den professionelle praksis af te gør te smagning og. Felt-og fabriksbesøg er vigtig del af programmet. Programmet vil sikre deltagerne til at opgradere deres færdigheder i te smagning og markedsføring, således at deres karriere bliver fremdrevet i rigtige retning.

Kurset struktur er fleksibel til at imødekomme behovene hos deltagerne. Programmet er inddelt i tre strømme baseret på baggrund af programmets deltagere. Klassifikationen af ​​programmets deltagere er friskere til te industrien, erfaring i te produktion og Erfaring med te smagning. I alle vandløb, de tekniske, funktionelle og markedsføring / blanding aspekter af te & smagning, er blandet anderledes for at udfylde huller i deres kvalifikationer af deltagerne.

Den kandidat i enhver disciplin, der er anerkendt af UGC / AIUs der har færdigheder i skriftlig og mundtlig kommunikation på engelsk er berettiget til dette program. I tilfælde kandidater sponsoreret af plantageejere, plantage foreninger, børsmæglerselskaber, te producenter, te købere, Beverage sektor og blendere, vil der være særlig opmærksomhed på støtteberettigelse normer.

Udenlandske statsborgere / nris / PIO kandidater kan også gælde for programmet.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Juni 2019
Duration
Varighed
45 dage
Fuldtid
Price
Pris
- INR 65.000 ekskl B / L, PC, FV til NI og PE
Information
Deadline
Locations
Indien - Bengaluru, Karnataka
Startdato : Juni 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Juni 2019
Indien - Bengaluru, Karnataka
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen