Privat pilot certificering

Legacy Aviation

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Privat pilot certificering

Legacy Aviation

En Private Pilot Certification Course implementerer et konkret fundament for luftfartsuddannelse og flyvningsteknik.

Mand og kvinde i cockpit af et let fly

Et pilotcertifikat er deres billet til frihed. Korrekt træning er grundlaget for, at vane mønstre er skabt, og derfor er det afgørende, at alle elever indleder korrekt. Målet som privatpilot skal gives tilladelse til at tage passagerer, der flyver. Dette betyder også, at du nu vil erhverve ikke kun et, men to væsentlige ansvar; dit fly og dine passagerer. I betragtning af vægten af ​​disse nye forpligtelser er alle studerende disciplineret for at opfylde stejle standarder fra første minut af træning, indtil sidst. Når dette temperament er blevet formidlet af instruktøren og omfavnet af den studerende, vil elevens præstationer blive styrket.

Under privat pilotuddannelse forventes de studerende at lære en omfattende mængde information. Dette indebærer at være grundigt uddannet på lufthavns taxibaner, landingsbaner, rampepladser, flyvepilotens driftshåndbog, føderale luftfartsbestemmelser, flyvekontroltjenester, radiokommunikation, navigation, kontrolleret og ukontrolleret luftrum, meteorologi og det fly, de skal flyve. Udover det er alle studerende udsat for hver enkelt årstid, og det er varierende vejrforhold at forstå og håndtere et flys præstationer. For eksempel øges et flys ydeevne under koldt vejr, men vil falde i varmere temperaturer. Studerende vil assimilere kortfelt og blødt feltoperationer, lufthavne med og uden betjeningstårne, rolige og blæsende dage, solrige og overskyede dage, tørre og våde baneforhold, dag- og natflyvning, simuleret instrumentflyvning og en række forskellige flyvende scenarier .

En elev pilot vil gennemgå uddannelse og evaluering af hans instruktør på hver flyvning. Det er en instruktørens beslutning om, hvorvidt en studerende kan underskrives for at flyve solo (i trafikmønsteret) eller deltage i en langrendsflyvning. På samme måde vil instruktørpiloten træffe den endelige beslutning ved afgørelsen af, hvornår og hvornår den studerende kan være eller vil blive planlagt til sin skriftlige eksamen eller flyvetest. Vi tror, ​​at der er absolut ingen mening, rushing en elev gennem træning, da hver person lærer i deres eget tempo.

Selvom minimumsflyvetid for at opnå et privatpilotlicens er 40 flyvetimer, modtager den gennemsnitlige elev sin licens med nærmere 55-65 flyvetimer. Hvis dit mål er at blive dygtig og være tidseffektiv, anbefaler vi dig og alle elever at flyve mindst to til tre flyvninger om ugen.

Den minimale samlede anslåede uddannelsesomkostninger

Piper Warrior PA28-161 Cessna Skyhawk C172
$ 10.125
100% forudbetaling (sparer 10%)
$ 10.395
100% forudbetaling (sparer 10%)
40 timer dobbelt 40 timer dobbelt
20 timer solo 20 timer solo
15 timers grundinstruktioner 15 timers grundinstruktioner
5 timer FTD 5 timer FTD
forsyninger forsyninger
Landingsgebyrer og skatter Landingsgebyrer og skatter
Betal som du går koster: $ 11,250.00 Betal som du går koster: $ 11.550,00

Finansiering til rådighed

lyse fly

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2019
Duration
Varighed
80 timer
Fuldtid
Price
Pris
11,250 USD
Betal som du skal betale for Piper Warrior PA28-161; $ 11.550,00 Betal som du går koster for Cessna Skyhawk C172
Information
Deadline
Locations
USA - Philadelphia, Pennsylvania
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2019
USA - Philadelphia, Pennsylvania
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen