Redaktøren fortæller historien skrevet og instrueret af manuskriptforfatter. I hans hænder, indbegrebet arbejde stort antal mennesker, og det afhænger af det, som filmen vil blive vist på skærmen. Profession editor kræver et godt kendskab til både de tekniske aspekter og i drama.

Aktuelle uddannelsesprogram omfatter studiet af teori fakultet forsamling, drama, og deres praktiske anvendelse, arbejde i montage-software, den praktiske enhed for en komplet portefølje, samt en fuld kursus korrektion.

Kollaborativ læring

Gennem hele uddannelsen, er de studerende arbejder aktivt med fakulteter og Prodakshen postprodashena på Studenterprojekter under ferier. På skolen holdt et fælles forelæsninger og masterclasses fra branchefolk, ture til filmselskabet.

Porfolio

Ved afslutningen af ​​undersøgelsen, studerende danner en flerstrenget portefølje baseret på virkelige optagelser og fælles grad projekter med tilhørende afdelinger. Center for Karriere skoler fremmer dannelsen af ​​høj kvalitet portefølje og driftstid i et fagligt fællesskab.

Praksis

Ifølge resultaterne og ydeevne evaluering af portefølje dannede kandidater har praksis i tv, filmselskaber, og fortsætte med at samarbejde med School Career Center.

Læring format

Deltid: 16 akademiske timer om ugen (02:00 på hverdage og en hel fridag).

Indgang test

Om optagelse på skolen, skal udfylde et ansøgningsskema og bestå et interview.

Interviewing er en fuldtidsstilling med optagelsesudvalg (kurator og / eller førende lærere fakultetet, skolelederen).

Porteføljen er ikke obligatorisk, men betragtes som en ekstra fordel for optagelse. Deltageren kan forberede din portefølje fra eventuelle visuelle værker skabt dem (foto, video osv.) og bringe til interviewet.

Meddelelse af resultaterne af optagelsesprøverne vil blive sendt til dig via e-mail inden for 5 hverdage efter interviewene.

Dato for indgangen test

I 2014 vil interviews blive afholdt i tre strømme i juli, august og september. Interviewet er tildelt individuelt i intervallet c fra 12:00 til 20:00.

Se 9 flere kurser fra Moscow Film School »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Duration
2 år
Deltid
Price
110,000 RUB
semester
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Location
Ansøgningsfrist
End Date