Populære kategorier

Forberedende / fundament år Programmer

En forberedende eller fundament år er en introduktion etårig til en fuld grad pensum og forbereder de studerende til deres indtræden i universitetet. Disse programmer træne de studerende i en bred vifte af emner, såsom kunst, humaniora, Forretning, Biologisk og Life Sciences, Engineering, teknologi, naturvidenskab og endnu mere. De mange forskellige forberedende og fundament år kan være overvældende - don 't lade det stoppe dig! Start din søgning ved at kigge på de mest populære prep år er anført nedenfor.

Nyligt tilføjede forberedende kurser

The University Center

Universitets forberedelsesprogram

Oktober 7, 2018
The University Center er en omfattende ESL og universitets forberedende kostskole. Vi hjælper internationale studerende med at forberede engelsk og akademisk succes på store amerikanske universiteter.

Carfax College Oxford

Universitets forberedelse kurser

September 18, 2018
Carfax tilbyder en bred vifte af kurser for elever, der ansøger om britiske og amerikanske universiteter, såvel som dem, der søger indrejse til verdens førende universiteter andetsteds.

University of Tyumen

Grundprogrammet

September 26, 2018
University of Tyumen er stolt af at give et forberedende program for de udenlandske studerende, der søger at studere på et russisk universitet, men har brug for yderligere træning for at forbedre deres akademiske russiske sprogfærdigheder.

Universiteter i Danmark

Skift placering

Hvad er en forberedende / fundament år?