Populære kategorier

Forberedende / fundament år Programmer

En forberedende eller fundament år er en introduktion etårig til en fuld grad pensum og forbereder de studerende til deres indtræden i universitetet. Disse programmer træne de studerende i en bred vifte af emner, såsom kunst, humaniora, Forretning, Biologisk og Life Sciences, Engineering, teknologi, naturvidenskab og endnu mere. De mange forskellige forberedende og fundament år kan være overvældende - don 't lade det stoppe dig! Start din søgning ved at kigge på de mest populære prep år er anført nedenfor.

Nyligt tilføjede forberedende kurser

MasterD

Modsætninger Test Af Adgang Til Højere Grad

August 8, 2018
Hvis du ønsker at studere en erhvervsuddannelse på højere niveau af FP, men du ikke har den nødvendige uddannelse, i MasterD forbereder du dig til at overvinde de officielle test af adgang til højere grad på afstand og semipresencial.

Escola Britânica de Artes Criativas

Institut For Kunst Og Design

Juli 24, 2018
Stiftelsens kunst

Cardiff Sixth Form College

Et års GCSE

Juli 4, 2018
Gennem et etårigt intensivt GCSE-kursus giver Cardiff Sixth Form College en unik mulighed for yngre studerende, hvoraf mange ønsker at komme videre til den prisvindende sjette form for at kunne drage fordel af den inspirerende undervisning, fremragende karriereudvikling og moderne boardingmiljø på topskolen i Storbritannien.

Universiteter i Danmark

Skift placering

Hvad er en forberedende / fundament år?