Populære kategorier

Forberedende / fundament år Programmer

En forberedende eller fundament år er en introduktion etårig til en fuld grad pensum og forbereder de studerende til deres indtræden i universitetet. Disse programmer træne de studerende i en bred vifte af emner, såsom kunst, humaniora, Forretning, Biologisk og Life Sciences, Engineering, teknologi, naturvidenskab og endnu mere. De mange forskellige forberedende og fundament år kan være overvældende - don 't lade det stoppe dig! Start din søgning ved at kigge på de mest populære prep år er anført nedenfor.

Nyligt tilføjede forberedende kurser

European School of Economics London

Kursus I Fodboldhold Ledelse

September 22, 2017
Dette kursus er designet til spillere. tidligere spillere, ledere og virksomheder.

Oxford Business College

BTEC Higher National Certificate in Business

September 21, 2017
1 A-niveau En anerkendt universitet fundament program Vores Højere National Certificate kursus (HNC kurser) med base i Oxford er en 9 måneders kursus, der giver en alternativ rute til 1. eller 2. år af en universitetsuddannelse. Højere National Certificate moduler: Erhverv og erhvervsmiljø Marketing Essential Human Resource Management Ledelse og O… [+]perations Management Accounting Administrere et vellykket forretningsprojekt Business Law Veje [-]

Academy Of Applied Pharmaceutical Sciences (AAPS)

Diplom Inden For Kvalitetssikring Og Regulering - Mad, Pharma Og Kosmetik

Dette innovative program udsætter eleverne for real-world udviklinger inden for Food, Cosmetics og Pharmaceutical industry.

Universiteter i Danmark

Skift placering

Hvad er en forberedende / fundament år?