Populære kategorier

Forberedende / fundament år Programmer

En forberedende eller fundament år er en introduktion etårig til en fuld grad pensum og forbereder de studerende til deres indtræden i universitetet. Disse programmer træne de studerende i en bred vifte af emner, såsom kunst, humaniora, Forretning, Biologisk og Life Sciences, Engineering, teknologi, naturvidenskab og endnu mere. De mange forskellige forberedende og fundament år kan være overvældende - don 't lade det stoppe dig! Start din søgning ved at kigge på de mest populære prep år er anført nedenfor.

Nyligt tilføjede forberedende kurser

Sopot University of Applied Sciences

Grundprogrammet

June 21, 2018
Sopot University of Applied Sciences tilbyder Foundation Years for studerende, der ikke er berettiget til direkte adgang til vores bachelorgrader. Et fundamentår kan være mulighed for dem, der ikke har de traditionelle adgangskvalifikationer for deres bachelor-grad af valg. Vores Foundation Years kan give en rute til flere forskellige emner på vores un… [+]iversitet. [-]

United International Business Schools

Pre-Bachelor Foundation Program

June 18, 2018
Dette program giver studerende, der er 17 år eller ældre, og som har afsluttet mindre end 12 års formel uddannelse for at tjene op til yderligere 60 studiepoeng i bacheloruddannelser for at blive kvalificeret til optagelse i vores bacheloruddannelser. Der henvises til bacheloruddannelseskravene for yderligere detaljer.

Riphah International University

International Foundation Year - IFY

June 20, 2018
En kvalifikation designet med vores universitetspartnere til at forberede dig til første års adgang til bacheloruddannelser. At studere i små klasser med NCUK i dit hjemland inden du begynder din grad vil give dig den tillid du har brug for, før du starter dit studieår.

Universiteter i Danmark

Skift placering

Hvad er en forberedende / fundament år?