Filter
Preparatory Year
Ungarn Studietype: Alle Hastighed: Alle

Find universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Ungarn tilbyder bachelorer programmer.

Omkostningerne ved at tilmelde dig i et forberedende år program varierer fra institution til institution. Den er baseret på faktorer som længden af ​​programmet, antal kurser, og placering. Eleverne skal kontakte skolen direkte for mere information om omkostninger og gebyrer.

Ungarn er et land i Centraleuropa. Det er beliggende i Karpaterne Basin og er omgivet af Slovakiets mod nord, Ukraine og Rumænien mod øst, Serbien og Kroatien i syd, Slovenien mod sydvest og Østrig mod vest.

Universiteter for bachelorgrad i Ungarn. Find alle oplysninger om de skoler, der tilbyder bachelorer grader%% COUNTRY_ARTICLE%% Ungarn her.

Læs mere Minimer

resultater fundet

Eötvös Loránd University

Dette program anbefales til fremtidige studerende, der ønsker at bygge et solidt grundlag for deres videre studier i BSc-programmet Computer Science. Studerende, der får ... [+]

Dette program anbefales til fremtidige studerende, der ønsker at bygge et solidt grundlag for deres videre studier i BSc-programmet Computer Science. Studerende, der får adgang til Computer Science BSc, men som ikke kan nå minimumsniveauet i adgangskontrollen, omdirigeres også til vores Preliminary Course.

Styrke af programmet

Studieordningen for Preliminary Course er samlet om emner, der er relevante for BSc-programmet. Det omfatter kurser i matematik, informatik og engelsk.

Struktur

Forberedende program

Introduktion til matematik IIntroduktion til informatik IGrundlæggende engelsk IIntroduktion til matematik IIIntroduktion til informatik IIGrundlæggende engelsk IIKarrieremuligheder... [-]
Ungarn District V.
September 2020
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk