ACADEMICCOURSES

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

Ved at tage passende forberedende programmer kan du hjælpe dig med at bestemme, hvilken grad du er egnet til og skal arbejde hen imod. At opfylde kravene kan give dig en følelse af selvværd, en række færdigheder og den viden, der er nødvendig for at lykkes i yderligere skolegang.

Grundlæggende grundlæggende klasser bør tages for at forberede sig til senere kursusarbejde, men hvad er forberedende programmer i tegning? De specifikke krav kan variere afhængigt af den valgte institution og kunstgraden du søger. Grundlæggende kompetence i illustration, figur tegning eller perspektiv tegning kan være nødvendig. Ud over de fokusspecifikke færdigheder kan kunsthistorie eller sprog fra kunstmestere fra den gamle verden, såsom fransk eller italiensk, være påkrævet. Et kursus i forberedelse af porteføljen kan tilbydes for at hjælpe dig med at forberede dig til fremtidige muligheder.

Udvikling af færdigheder i farve teori eller rumlig organisation kan være nyttigt i real-world applikationer. Tænk kreativt eller tale et sprog kunne forbedre frivilligt arbejde eller samfundsinddragelse, hvilket giver nydelse, personlig opfyldelse og potentielle muligheder.

Omkostningerne ved at tage et forberedende program er ofte minimal i forhold til omkostningerne ved ikke at få en grad. Beløbet kan variere afhængigt af hvor du bor, hvor det kollegium eller universitet du ønsker at tilmelde dig er placeret, og om du deltager personligt eller vælger at studere online.

Før du begynder foreløbige kurser, kan det være nyttigt at vide, hvad der kan forventes i en karriere baseret på en kunstgrad. Med kunsthistorie eller sprogfærdigheder kan en stilling som museumskonsulent eller arkeolog appellere til dig. Stærke erfaringer i perspektiv eller figur tegning kan kvalificere dig til et job som tøj designer eller freelance illustrator. Reklame holdmedlem og grafisk designer er stillinger, der kan overvejes efter at have tegnet tegning og bogstaver.

Forberedende kurser i tegning er normalt tilgængelige i mange institutioner over hele kloden og kan også være tilgængelige online. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen. 

2 Resultater i Tegning Filter

Foundation Grad (FdA) Animation

Barking & Dagenham College
Foundation Year
<
Fuldtid
<
2 år
Engelsk
på universitet

Hvis du er en kreativ person, der ønsker at arbejde i CGI, animerede film, computerspilindustrien eller digital efterproduktion, så vil dette toårige program sætte dig i stand ...

Læs mere

Forberedelse kursus for accademia di belle arti

Accademia Riaci
Preparatory Year
<
Fuldtid
Italiensk
på universitet

Dette program skal give eleverne et forberedelse til Accademia di Belle Arti i Italien. Stiftelsen i dette program omfatter tegning, kunsthistorie, værksted og italiensk sprog ...

Læs mere