Filter
Preparatory Year
Rusland Studietype: alle Hastighed: alle

Find universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Rusland tilbyder bachelorer programmer.

Et forberedende år er en specialiseret akademisk program designet til at hjælpe eleverne forberede sig til deres første år på college eller universitet. Den forberedende år blev oprettet for at hjælpe de studerende foretage en jævn overgang fra gymnasiet til universitetet.

Rusland, eller også officielt kendt som Den Russiske Føderation er et land i det nordlige Eurasien. Uddannelse i Rusland leveres hovedsageligt af staten og er reguleret af Ministeriet for Undervisning og Videnskab. I Rusland, tager det omkring 70% af uddannelsen tid til kontakt lektioner med en lærer, resten 30% af arbejdsbyrden helliget den uafhængige undersøgelse af materialet.

Universiteter for bachelorgrad i Rusland. Find alle oplysninger om de skoler, der tilbyder bachelorer grader%% COUNTRY_ARTICLE%% Rusland her.

Læs mere Minimer

resultater fundet

Chechen State Pedagogical University

For så vidt som uddannelsen af ​​internationale studerende består af to faser i Rusland, skal alle internationale ansøgere tage et russisk sprogkursus før optagelse til u ... [+]

Om forberedende afdeling

ChSPU hilser internationale studerende velkommen, og forberedelsesafdelingen for internationale studerende blev oprettet for dem i 2015.

For så vidt som uddannelsen af ​​internationale studerende består af to faser i Rusland, skal alle internationale ansøgere tage et russisk sprogkursus før optagelse til universiteterne. Dette kursus omfatter Conversational Russian og et introduktionskursus af grundlæggende emner leveret på russisk. Kurset af Conversational Russian er for begynderne. Under 1. semester studerer studerende fonetik, grammatik og samtaleprojekt.

Introduktionskursuset tilbydes til Pre-Intermediate-studerende, der taler russisk, men ønsker at forbedre deres sprogfærdigheder og beherske sproget for at kunne forstå foredrag på russisk. Kurset omfatter følgende emner: Biologi, Kemi, Matematik, Fysik og nogle andre emner, der er relevante for deres fremtidige specialisering.... [-]

Rusland Grozny
September 2019
Russisk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
Pyatigorsk State University

Giver et et akademisk år fuldtids-pre-university-program for ikke-russiske talere som en kombination af alle aspekter af russisk sprog (taler, læsning, skrivning, ordforr ... [+]

Giver et et akademisk år fuldtids-pre-university-program for ikke-russiske talere som en kombination af alle aspekter af russisk sprog (taler, læsning, skrivning, ordforråd, grammatik) samt nogle komponenter i russisk historie og samfundsvidenskab. Programmet udgør 1.080 timer i alt med den prioritet, der gives til det russiske sprog.

Programmet er designet og udbydes til udenlandske statsborgere, der ønsker at blive klar til at tilmelde sig alle majestætiske og faglige programmer på Pyatigorsk State University . Der er ikke indlagt eksamenseksaminer for ansøgere til programmet.

Forberedelsesafdelingen hilser ikke kun gradvis ansøgere velkommen, der tager sigte på yderligere faglig videregående uddannelse i russiske institutioner, men også udenlandske statsborgere interesseret i at forbedre og polere deres russiske færdigheder til et højere niveau og opnå statscertifikat for russisk som fremmedsprog (TORFL), der kan være afgørende for deres professionelle karriere.... [-]

Rusland Pyatigorsk
Oktober 2019
Engelsk
Fuldtid
36 uger
på universitet
Læs mere på dansk
Higher School of Economics

Uddannelse russisk sprog for internationale studerende, der ønsker at komme ind russisk-undervist bachelor- og kandidatuddannelser. ... [+]

For internationale studerende, der ønsker at studere i russisk-undervist bachelor- eller kandidatuddannelser, men har begrænset eller ingen forudgående kendskab til sproget, forberedende år giver intensiv træning.

Efter dækker grundlaget for russisk, er programmet opdelt i spor, der afsættes til humaniora, økonomi og teknologi og teknik. På en vellykket gennemførelse forberedende år, kan de studerende søge om fuld privattimer stipendier til HSE russiske-underviste programmer.

Varighed: Oktober 2017 - juli 2018 (32 uger)

Frist: 17. august 2017

Gebyr: 135.000 rubler

Studerende, der afslutter programmet i besiddelse af: Tilstrækkelig russisk sprogkundskaber til at studere i deres valgte bachelor eller kandidatuddannelse og evnen til at kommunikere i faglige og sociale situationer ... [-]
Rusland Moscow Saint Petersburg
Oktober 2019
Engelsk
Fuldtid
32 uger
på universitet
Læs mere på dansk