ACADEMICCOURSES

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

Et forberedende år i alle fag giver eleverne mulighed for at indhente og blive klar til hvad der kommer næste i deres college uddannelse. Dette er en god mulighed for utraditionel studerende, der foretrækker at gøre tingene på deres egen måde.

At kende svaret på spørgsmålet, "hvad er et forberedende år i fine kunst? " Vil hjælpe eleverne beslutte, om det er den rigtige vej for dem. De bør gøre nogle indledende forskning, før den endelige beslutning. Klasser i fag som humaniora og tekniske emner vil give de studerende et godt afrundet uddannelse, med færdigheder, de kan anvendes på alle områder. De vil også lære om kunsthistorien at give moderne stykker dybere sammenhæng og opbygge et solidt fundament for deres fremtid.

En hårdtarbejdende studerende kan drage fordel af en forberedende år i fine kunst i flere måder i både deres personlige og professionelle liv. De vil blive mere sikker i deres karriere inden for valg, samt lære vigtige job færdigheder og komme tættere på de kvalifikationer, de har brug for.

Kræsne omkostningerne til at tage et kursus som dette afhænger af flere faktorer. Længden af ​​kurset og hvilke materialer der kræves er to detaljer, der kan påvirke prisen. Gøre nogle forskning for at finde ud af prisen for et specifikt program.

Et forberedende år i fine arts kan hjælpe dig med at få adgang til alle former for spændende karriere. De færdigheder, som er lært her kan anvendes i mange forskellige jobs. Studerende kan blive kurator af et museum og omgiver sig med de bedste af kunsthistorien. De kan sprede deres kærlighed til kunsten ved at undervise kurser som professor. Måske de ønsker at bringe mere kunst ind i verden ved at skabe det professionelt, eller give gamle stykker nyt liv som en antik konservator.

Ansøgning er det første trin i en vigtig rejse, og heldigvis er det 's nemt at gøre. Du skal bare finde den rigtige pasform. Mængden af ​​muligheder derude gør det muligt for enhver form for studerende at nå deres drømme.Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formular.

4 Resultater i Kunstfagene Filter

Undergraduate Core: Foundation Year

Paris College Of Art
Foundation Year
Sep 2021
<
Fuldtid
Engelsk
på universitet

Foundation, det første år i vores fire-årige uddannelse, bygger på filosofien om, at der er grundlæggende tilgange, færdigheder og viden, der skal læres, der er fælles for all ...

Læs mere

Foundation Grad (FdA) Animation

Barking & Dagenham College
Foundation Year
<
Fuldtid
<
2 år
Engelsk
på universitet

Hvis du er en kreativ person, der ønsker at arbejde i CGI, animerede film, computerspilindustrien eller digital efterproduktion, så vil dette toårige program sætte dig i stand ...

Læs mere

Forberedelse kursus for accademia di belle arti

Accademia Riaci
Preparatory Year
<
Fuldtid
Italiensk
på universitet

Dette program skal give eleverne et forberedelse til Accademia di Belle Arti i Italien. Stiftelsen i dette program omfatter tegning, kunsthistorie, værksted og italiensk sprog ...

Læs mere

Fine Art Foundation Diploma

Online College of Art & Design
Foundation Year
<
Fuldtid
<
Deltid
Engelsk
Online

Dette Online Foundation Diploma in Fine Art vil afsløre hvem og hvad du er! Ønsker du at vide, så studer dette praktiske, højt udtrykkelige kursus. Hvis du er provokerende, in ...

Læs mere