ACADEMICCOURSES

Et forberedende år danner grundlaget for en bachelor-grad. Ved at tjene en bachelorgrad, får de studerende adgang til en bredere vifte af job, højere lønninger og øget muligheder for faglig udvikling. Efter at have afsluttet det forberedende år, kan eleverne vælge mellem et væld af grad muligheder.

Programmer i Arts spænder fra filosofi til engelsk, vokal præstation til instrumental performance, og selv kulinariske kunst eller mode. Tråden, der forbinder kunst programmer er, at de alle har at gøre med kreativ læring.

De USA kaldet USA, er en føderal republik bestående af halvtreds stater og et føderalt distrikt. De 48 sammenhængende stater og den føderale distrikt af Washington DC er i første Nordamerika mellem Canada og Mexico. Staten Alaska ligger i det nordvestlige Nordamerika, vest for Canadas og øst for Rusland over Beringstrædet, og staten Hawaii er en øgruppe i midten af ​​nordlige Stillehav. Landet har også fem befolkede og ni ubefolkede områder i Stillehavet og Caribien.

2 Resultater i Kunststudier, Nordamerika Filter

Certifikat i Foundation in Entertainment Arts

Langara Centre for Entertainment Arts
Foundation Year
<
Fuldtid
Engelsk
på universitet

Foundation Arts Certificate er et års program, der lærer indledende kunst og designfærdigheder i tegning, maleri, skulptur og grundlæggende digital kunst.

Læs mere

Kunst, humaniora og kommunikation

Edison State Community College
Preparatory Year
Sep 2021
Engelsk

Elsker kunsten? Nyd at studere historie? Har du en lidenskab for social retfærdighed? Associate of Arts Pathway parallel med de første to år af en Bachelor of Arts-grad i emne ...

Læs mere