Din Praktik Program i Kina - Beijing, Shanghai & Chengdu

Med 10 års erfaring placere unge talenter til professionelle Kina-baserede virksomheder, er vores flersprogede team dedikeret til at tilbyde dig de bedste internationale praktik muligheder i Beijing, Shanghai eller Chengdu.

Praktikant i Beijing, Shanghai eller Chengdu

Deltage i vores Praktik i Kina Program i enten Beijing, Shanghai eller Chengdu, valget er op til dig! Hele året rundt applikationer, programmer starter ved begyndelsen af ​​hver måned.

Top-rated praktikophold i et bredt netværk af internationale virksomheder i forskellige sektorer

Vi sørger for, din praktik placering passer til dine behov og ønsker.

Fra multinationale til små og mellemstore virksomheder, er vi løbende udvide vores netværk af pålidelige kinesiske og internationale virksomheder inden for en bred vifte af områder (arkitektur, jura, finans, fast ejendom, event management, turisme, IT, etc.).

Vi er forpligtet til at tilbyde dig den bedste erhvervserfaring i overensstemmelse med din uddannelsesmæssige baggrund og faglige goals.You vil kende din praktik før din ankommer!

En personlig program til at optimere din, Kina oplevelse

I tillæg til din praktik placering, vi yderligere tilbyde dig 4 timer pr uge af kinesiske klasser og ugentlige kulturelle aktiviteter.

Lære kinesisk vil berige kvaliteten af ​​din Kina oplevelse.

Ud over din nye erhvervserfaring, vil det hjælpe dig til at forstå de ins og outs af kinesisk kultur.

Online læring ved hjælp Skritter, den bedste online app for at praktisere kinesisk ordforråd

Læring slutter ikke uden for klasseværelset. Hutong School studerende få en gratis 6 måneder abonnement til Skritter. Skritter er fuldt integreret i vores undervisningsmetoder, så du kan studere og revision ordforråd mere effektivt. Eleverne kan derefter koncentrere sig om mere aktiv interaktion under klasse tid, så boostet mundtlig sprogfærdighed.

Overnatning i moderne lejligheder og 24/7 praktisk bistand

Vi er her for at gøre dit ophold sikker og komfortabel, så du kan fokusere på hvad der er vigtigt: at lære, opdage Kina, at få erhvervserfaring og nyde dit ophold i Riget i Midten!

Unikt fællesskab ånd

Hutong School bringer folk sammen fra forskellige nationaliteter og forskellige baggrunde, der alle er motiveret af en fælles interesse ... Kina! En anden familie væk fra hjemmet ...

Professionel praktikplads matching proces

Vores praktik matching proces tager sigte på at finde dig den rigtige praktikplads i Kina på den rigtige virksomhed, hvor du kan lære og arbejde er baseret på en klar praktik beskrivelse.

Du vil vide, din praktikplads, før du ankommer i Kina.

Pre-optagelse

Vi screener dit CV / CV for at bekræfte din pre-optagelse. Din ansøgning overføres til en account manager med speciale i dit valgte branche.

Mål vurdering

Vi udvælger relevante og pålidelige praktik positioner for dig.

Vi interviewer dig via telefon eller Skype for at vurdere din motivation og bekræfte en god forståelse af dine faglige og personlige mål.

Firma evaluering & interview

Vi indsende dit CV / CV til virksomhederne Forhandle praktik betingelser Organiser en telefon eller Skype interview med mulige fremtidige arbejdsgivere

Optagelse

Efter godkendelse af begge parter dit praktikophold position vil blive bekræftet. Vores Indlæggelser afdeling hjælper dig med at sørge for udarbejdelse af din ankomst i Kina.

Program undervist i:
Engelsk
Kinesisk

Se 1 flere kurser fra Hutong School »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Åben tilmelding
Duration
1 - 6 måneder
Fuldtid
Price
24,100 HKD
(1 måned) - 71150 HKD (6 måneder)
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Åben tilmelding
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
Åben tilmelding
End Date
Ansøgningsfrist

Åben tilmelding

Location
Ansøgningsfrist
End Date
Location
Ansøgningsfrist
End Date