Tak for din interesse i vores programmer!

Mit navn er Cris, og jeg vil være glad for at gå dig gennem processen med tilmelding.

Jeg kan se, at du er interesseret i vores test forberedelse programmer. Ved 30 lektioner om ugen, er test forberedelse klasser betragtes intensive programmer og er beregnet til studerende visumindehavere. Vores Test Forberedelse klasser er den bedste måde at hjælpe dig med at opnå det partitur, du vil! Vi er en officiel IELTS og TOEFL testcenter, hvilket betyder, at vores medarbejdere og lærere er unikt kvalificeret til at hjælpe dig i din forberedelse.

Studerende, der tilmelder i disse klasser bør først dokumentere en øvre mellemliggende niveau. Vi afgør dit niveau med en placering Test ved ankomsten (vi tilbyder en gratis indledende placering test på vores hjemmeside, vil vi opfordre dig til at tage det for dine oplysninger).

De test forberedelse klasser afholdes i en formiddag, 9:00 til 02:00 mandag til torsdag og fra 9:00 til 01:00 på fredag. Vi tilbyder forberedelse klasser for TOEFL, IELTS, CAE, og andre. Disse er 4-ugers moduler og en pris på din undervisning afhænger af en længde på din tilmelding.

Hvis du planlægger at komme som en F-1 studerende, så lad os vide, da der kan være ekstra gebyrer og dokumenter, der kræves.

I mellemtiden, hvis du har andre spørgsmål om denne proces, så tøv ikke med at kontakte os. Vi ser frem til at byde dig velkommen til at inlingua® Washington DC!

Mit bedste,

Program undervist i:
  • Engelsk

Se 5 flere kurser fra inlingua® Washington DC »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Åben tilmelding
Duration
Kontakt skolen
Fuldtid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Åben tilmelding
End Date
Ansøgningsfrist

Åben tilmelding

Location
Ansøgningsfrist
End Date