Revolutionen i digital produktion er blevet hjørnestenen i branchen 4.0, på den ene side skaber den nye forretningsmodeller, og på den anden side bliver den standard i meget konkurrencedygtige sektorer som bilindustrien, sundhedsvæsenet og flyindustrien.

Den kreative industri og den industrielle sektor , hvor den konvergerer, kræver højt specialiserede profiler, der forstår dette nye paradigmeskifte. Det er nødvendigt at skabe nye professionelle profiler, der er i stand til at implementere digitale fabrikationsteknologier og holde øje med den konstante udvikling der opstår omkring dem og de mulige projekter, der måtte opstå fra deres økosystem.

The Craft in Digital Manufacturing Postgraduate kursus giver eleverne den nødvendige viden og værktøjer, der gør det muligt for dem at bruge digitale fabrikationsteknologier i deres fremtidige projekter og udforme deres overblik over processen med digitalt og analogt håndværk og udsætte dem for nye designmetoder, der anvendes på området af digital fabrikation.

mål

Formålet med Postgraduate er at give de studerende den nødvendige viden og værktøjer, der gør det muligt for dem at bruge digitale fabrikationsteknologier i deres fremtidige projekter og udforme deres overblik over processen med digitalt og analogt håndværk og udsætte dem for nye designmetoder, der anvendes på området af digital fabrikation.

  • Identificer hvilken type digital fabrikationsteknologi der gælder for projektet eller til designprocessen.
  • Forstå hvordan man arbejder inden for et miljø, hvor både analoge og digitale industrier kommer sammen.
  • Opret skræddersyede produkter eller tjenester med fokus på Human-centreret design.

Metode

IED Master School giver efteruddannelse, kvalifikationer, specialiseringer og chancen for at holde sig ajour med alle aspekter af design, støttet af den rige historiske og kulturelle arv af italiensk design.

Vores fremtidspolitik er altid i overensstemmelse med sociale, miljømæssige og økonomiske macrotrends, og vi holder et vågent øje med de ændringer, som vores byer og omgivelser skal tilpasse sig over de kommende 30 år. Vi tror på, at vi kan levere svar og løsninger gennem design.

Vores undervisning her på IED Master er baseret på de fire scenarier, vi anser for afgørende for at imødekomme fremtidens behov : design for bæredygtig udvikling, design til nye forretningsmodeller, design til nye medier og design til mennesker.

Vores mål er at uddanne fagfolk, der er i stand til at udnytte kulturelle værdier og designværktøjer til ikke kun at overvinde fremtidens udfordringer, men skabe og drive innovation. Vi ønsker, at vores studerende skal tage ansvar for deres træningsvej og lære at styre det med støtte og vejledning af eksperter og fagfolk.

På IED Master ser vi skolen som et laboratorium, hvor eleverne kan være innovative, initiativrige og en drivkraft; hvor de frit kan eksperimentere og skabe.

Studentprofil

Kurset er rettet mod fagfolk, der arbejder inden for kreative industrier, der ønsker at skubbe grænserne for digital fabrikation inden for deres ekspertiseområde. Fagfolk og kandidater inden for mode, kunst, design eller arkitektur. Ansøgere kræver en grundlæggende viden om 3D modellering og design tænkning og vil blive bedt om at indsende deres kreative portefølje til revision.

Jobmuligheder

Mulige karrierestillinger omfatter:

  • Innovation manager
  • Kreativ direktør
  • Produkt
  • Projektleder
  • Forretningsudvikler

koordinator

Tito Favaro

Industriel designer specialiseret i menneskelig faktor - ergonomi. Over 14 års erfaring inden for produkt og service udvikling, samarbejde med virksomheder og multinationale virksomheder som Hewlett Packard, Applus, Pal robotik, Universal robotter, RuckerLipsa, Alstom, Caf, STE Group, Ideaded, Xavier Garcia, Evaluz eller Nacar design.

Han var undervist i institutioner som Ramon Llull Universitet, UPC Polytechnic University of Catalonia, Institut for Robotics og Industrial Computing of Catalonia, CSIC Superior Videnskabelige Undersøgelsesråd for den spanske stat, Eina skole design, IED Barcelona skole design, Design skole i Balearerne Øer, univerty of gagrobo bulgarien)

Joris Debo

Industriel designer og medstifter af spanskbaseret mode mærke Revisited. Over 16 års erfaring inden for Additive Manufacturing som Creative Director of Materialize og som freelance 3D-print specialist for Creative Industries.

Opbygge en stor oplevelse på en bred vifte af områder som forbrugerprodukter, møbler og belysning design, kunst

Han var undervist i institutioner som Harvard University (USA), Columbia University (USA), Pratt Institute (USA), The New School (USA), Red Dot Academy (Kina) og samarbejdede tæt sammen med museer som V

Program undervist i:
  • Engelsk

Se 24 flere kurser fra IED – Istituto Europeo di Design Barcelona »

Senest opdateret August 17, 2019
Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Jan 16, 2020
Duration
6 måneder
Fuldtid
Price
6,200 EUR
Tilmeldingsgebyr 2.000 € studiegebyr 4.200 €
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Jan 16, 2020
End Date
Ansøgningsfrist

Jan 16, 2020

Location
Ansøgningsfrist
End Date