close

Filtre

Se resultater

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

Diplom programmer er ideelle til studerende, der ønsker at forbedre deres studier eller gør sig klar til at foretage en karriereændring. Gennem en kombination af praktisk læring og akademiske studier lærer eleverne at arbejde i komplekse miljøer. Diplom programmer er typisk tilgængelige på samfundskollegier eller tekniske skoler. Hvad er et postgraduate diplom i turisme? Programmet er de… Læs mere

Diplom programmer er ideelle til studerende, der ønsker at forbedre deres studier eller gør sig klar til at foretage en karriereændring. Gennem en kombination af praktisk læring og akademiske studier lærer eleverne at arbejde i komplekse miljøer. Diplom programmer er typisk tilgængelige på samfundskollegier eller tekniske skoler.

Hvad er et postgraduate diplom i turisme? Programmet er designet til studerende, der allerede har fået en kandidatgrad og ønsker at lære mere om turisme og gæstfrihed industrien. Det giver eleverne mulighed for at tilpasse sig det stadigt skiftende turismemarked ved at holde op med kundernes rejsedræbelser. Efter færdiggørelsen forstår eleverne ledernes roller inden for turistindustrien. Studieretninger kan omfatte turisme og gæstfrihedsmarkedsføring, drift af hoteloperationer, mad og drikkevareaktiviteter og iværksætteri.

Der er mange fordele ved at gennemføre et eksamensprogram i turisme. Studerende får evnen til at undersøge og følge med industriens tendenser, kommunikere effektivt med forskellige grupper af mennesker og forblive fleksible i stressfulde situationer.

At tjene et eksamensbevis i turisme tager typisk et til to år. Der er mange internationale uddannelsesmuligheder til rådighed, og omkostningerne varierer mellem hver institution. Det anbefales, at de studerende kontakter hver skole direkte for at lære om registrering og studieomkostninger.

Mange spændende karrieremuligheder er til rådighed for dem med et postgraduate diplom i turisme. Jobs er tilgængelige over hele verden, med titler, der inkluderer flyselskabschef, rejserådgiver, rejsearrangør, rejsebureauchef og turistinformationscenterchef. Studerende kan også arbejde selvstændigt ved at designe deres egne specialitetsture, tage kunder til deres yndlingsrestauranter eller historiske steder. Med så mange områder af ekspertise inden for turismeindustrien har eleverne typisk en høj beskæftigelse efter eksamen.

At komme i gang med uddannelsesmål kan være svært, men med deltid og fuldtidsvalg og virtuelle eller på campus klasserum behøver det ikke at være skræmmende. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Minimer
Relaterede studieområder
arrow_drop_up arrow_drop_down
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
format_list_bulleted Filtre
Swiss Education Group (SEG)
Leysin, Schweiz +1 Mere

Postgraduate Diploma svarer til det første år af Master of International Business in Hotel and Resort Management-programmet. Studerende, der går ind i Postgraduate-programmet, ... +

Postgraduate Diploma svarer til det første år af Master of International Business in Hotel and Resort Management-programmet. Studerende, der går ind i Postgraduate-programmet, har typisk en bachelorgrad i studier, der ikke er relateret til området gæstfrihed, og ønsker at ændre deres karrierevej trukket af de spændende karrieremuligheder, som den globale gæstfrihedsindustri har at tilbyde. Dette kursus fungerer også som en Pathway ind i MIB inden for hotel- og resortadministration eller MSc i International Hospitality Management. -
Postgraduate Diploma
Fuldtid
Engelsk
06 Sep 2021
på universitet
 

TIP! Hvis du repræsenterer en skole og vil tilføje dine programmer til vores lister, så kontakt os her

Relaterede studieområder