Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

En postgraduate diplom erkender, at en studerende har gennemført alle de krav program. Denne studium er normalt til rådighed for studerende, der allerede har gennemført en bachelorgrad, og det kan være nyttigt på arbejdspladsen. At studere human resource management er at forberede sig til styring og førende medarbejdere på forskellige former for organisationer. Når du arbejder hen imod de… Læs mere

En postgraduate diplom erkender, at en studerende har gennemført alle de krav program. Denne studium er normalt til rådighed for studerende, der allerede har gennemført en bachelorgrad, og det kan være nyttigt på arbejdspladsen.

At studere human resource management er at forberede sig til styring og førende medarbejdere på forskellige former for organisationer. Når du arbejder hen imod denne form for grad, studerende tage klasser, der fokuserer på forskellige aspekter af området, såsom at oprette ROI'er, konflikthåndtering, arbejdsmarkedsforhold og bygning arbejde teams.

Sydafrika officielt Republikken Sydafrika er et land beliggende på den sydlige spids af Afrika. Den er opdelt i ni provinser. Sydafrika er ikke kun en hoppe fra punkt, er det i sig selv en fantastisk destination rig på kultur, fauna og flora og historie.

Johannesburg Byen er den største kilde til guld og diamanter i det sydlige Afrika. Det er grundlaget for Sydafrikas forfatningsdomstol og er den største og rigeste by i Gauteng-provinsen. Det er hjemsted for University of Johannesburg.

Find de bedste handelshøjskoler og universiteter for bacheloruddannelser, i Europa, USA, Asien, Australien, Storbritannien og de fleste andre lande her!

Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
Westford University College
Sharjah, Forenede Arabiske Emirater +18 Mere

Dette menneskelige ressourceprogram bruger nuværende og klassisk teori og forskning til at udvikle en kritisk forståelse af både teori og praksis for HRM.

Dette menneskelige ressourceprogram bruger nuværende og klassisk teori og forskning til at udvikle en kritisk forståelse af både teori og praksis for HRM. -
Postgraduate Diploma
Fuldtid
Deltid
10 uger
på universitet
Online
 

TIP! If you represent a school and want to add your programs to our listings, contact us here