Filter
Postgraduate Certificate
Studietype: alle Hastighed: alle

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

Kandidater, der er på udkig efter mere uddannelse efter deres bachelor-grad har en vifte af muligheder. Programmer Postgraduate Certificate er en af disse.

Hvad er Postgraduate Certificate Programs?

En Postgraduate Certificate program er designet til studerende, der har gennemført bachelor-grad uddannelse og ønsker at have en videregående uddannelse i et felt, uden en yderligere grad. Kortere og mere overkommelig end postgraduate studier, kan disse være svaret på en række forskellige uddannelsesmæssige behov.

Hvad er fordelene ved at tage en Postgraduate certifikat?

Undersøgelser Postgraduate Certificate tilbyde de studerende mulighed for at fordybe sig lidt dybere ind i det område, de studerede, uden behov for at forfølge en anden grad. Dette giver en dybere forståelse og viden om emnet.

Hvor meget koster det at tage en Postgraduate certifikat?

Omkostningerne for postgraduate certifikater typisk er lavere end omkostningerne for postgraduate uddannelser, men de faktiske omkostninger vil variere afhængigt af skolen og valgte placering.

Hvilken slags karriere Forbedring kan du forvente med en Postgraduate Certificate?

Efter at have modtaget et postgraduate certifikat, kan de studerende forvente bedre muligheder for karriereudvikling gennem kampagner, lønstigninger og bedre stillinger i selskabet på grund af deres større viden om deres jobområde. Jo mere uddannelse en medarbejder har, jo bedre rustet, at medarbejderen er til at håndtere hårdere job i virksomheden.

Hvorfor tage en Online Postgraduate Certificate?

Studere online for din postrgraduate certifikat giver dig mulighed for at bruge mindre tid i skolen, mens du stadig modtage den uddannelse, du har brug for.

Hvor man kan tage en Postgraduate certifikat?

Du kan finde postgraduate uddannelser på de fleste universiteter og mange gymnasier. Kig efter en skole, der tilbyder postgraduate uddannelser til din bedste muligheder.

Sådan ansøger til en Postgraduate certifikat?

Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formular.

Læs mere Minimer

resultater fundet

London Academy of Trading

Dette kursus lærer strukturen på de globale finansielle markeder samt de praktiske færdigheder, der er nødvendige for at handle på forskellige markeder i det virkelige li ... [+]

Postgraduate Certificate i finansielle investeringer og handel

Dette kursus lærer strukturen på de globale finansielle markeder samt de praktiske færdigheder, der er nødvendige for at handle på forskellige markeder i det virkelige liv. Den vil undersøge de teoretiske begreber og praktiske metoder, der anvendes til at handle og styre forskellige finansielle instrumenter, herunder likvide instrumenter og derivater over en række aktivklasser. Lær, hvordan teknisk analyse kan bruges til at forudsige markedspriser, med et valgfrit modul, der dækker handelspsykologi og risikostyring.

Dette kursus er 14 uger lang. Den består af fire moduler (en obligatorisk og tre valgfag). 12 timers forelæsninger om ugen i 10 uger, plus yderligere 33 timer om ugen med uafhængig undersøgelse, herunder læsning, forskning og forberedelse af opgaver. Dette efterfølges af yderligere to læsuge uger, samt yderligere to uger af online vurderinger.... [-]

Det Forenede Kongerige London
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
14 uger
på universitet
Læs mere på dansk
Institute for European Studies (IES), Vrije Universiteit Brussel

Nyd fleksibiliteten ved online læring at udvide din viden om de europæiske institutioner, europæisk lovgivning og den europæiske beslutningsproces generelt! Denne Postgra ... [+]

1- eller 2-årigt program: 5 online EU moduler

Programmet i et nøddeskal:

5 back-to-back online EU-moduler (begyndende september), efterfulgt (eller forudgående) af en 2-ugers sommerskole i Bruxelles og Wien (juli)

Du vælger din startdato (juli eller september) samt din timing (fuld tid = 1 år, deltid = 2 år)

Perfekt til fuldtidsansatte eller studerende med dagtimerneOrganiseret af Jean Monnet Center of Excellence lige udenfor de vigtigste EU-institutioner Det har en dedikeret hjemmeside:

Mere detaljeret beskrivelse:

Fra 2014 og fremover tilbyder IES et Postgraduate Certificate i europæisk politikfremstilling , udviklet og designet af eksperter fra EU og e-learning. Dette certifikat svarer til 25 ECTS og kombinerer både IES Summer School og EU-modulerne og dækker således Blended Learning-tilgangen. Denne pakke omfatter to uger af intensiv undervisning i ansigt til ansigt sammen med fleksibiliteten af ​​online modulerne.... [-]

Belgien Brussels
Kontakt skolen
Fuldtid
Deltid
12 - 24 måneder
Online og campus kombineret
Læs mere på dansk
KASK & Conservatorium / School of Arts Gent

Den engelsksprogede postgraduate digital storytelling er et program rettet mod de historiefortællere morgendagens kreative, der ønsker at præsentere deres projekter eller ... [+]

Den engelsksprogede postgraduate digital storytelling er et program rettet mod de historiefortællere morgendagens kreative, der ønsker at præsentere deres projekter eller selv som beslutningstagere bruger lyd, video, billeder og tekst (eller mixed media) gennem YouTube, Medium, Vine, Instagram, snapchat og andre sociale medier. Alle, der allerede skriver tekst, der skaber lyd, musik, billeder, videoer eller kunst og ønsker at dele en kreativ historie online, er inviteret til at komme og specialisere sig i online storytelling og skabe online medier til sociale medier. Programmet er åbent for alle studerende, der er i besiddelse af en bachelor eller master-diplom.

Det er klart, anbefales det at allerede har en generel forståelse af lyd, video osv Det er dog ikke et krav. Vi organiserer ugentlige coaching sessioner til at lære dig disse færdigheder. En kommission vil give dig rådgivning på grundlag af en uformel snak Det er dem, der beslutter, om du er berettiget til at enroll.This postgraduate program vil hjælpe dig med at forfine dine færdigheder i historiefortælling, i at finde og nå frem til en online-publikum, og skærpe din digitale færdigheder. Du vil blive uddannet til at skabe og sprede din historie ved hjælp af de nyeste medier værktøjer, såsom Vine, Instagram, snapchat, Periscope, Boomerang, eller som longreads, podcasts, vlogs og så videre.... [-]

Belgien Ghent
September 2019
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Culinary Institute of Barcelona

Det første modul på kandidatuddannelsen i Restaurant Business Management - MRBM. ... [+]

Første modul af kandidatuddannelsen i Restaurant Business Management - MRBM

Forvaltningen af ​​en restaurant med succes er en udfordring på grund af dens kompleksitet. En vellykket forvaltning af en restaurant involverer mere end at tilbyde en afbalanceret menu designet til at generere indtægter. En række faktorer spiller en rolle i forvaltningen af ​​en restaurant: evnen til at danne et forhold til kunder, prospektering for forretninger i digitale medier, evnen til effektivt at reagere på efterspørgslen, dannelse af relationer baseret på tillid og evne til at håndtere leverandører er faktorer, der spiller en rolle i forvaltningen af ​​en restaurant.

Kontrol over disse faktorer er afgørende for at kunne implementere på en sikker og sammenhængende måde alt, hvad vi har diskuteret og planlagt for vores forretning. Dette er en sektor i en tilstand med konstant forandring, hvor konkurrencen er hård, og hvor man skal reagere på kundernes forventninger. Som følge heraf skal nyhed og trends være værktøjer, som hjælper os med at forbedre og styre vores forretning på vej til succes.... [-]

Spanien Barcelona
Kontakt skolen
Spansk,Engelsk
Deltid
15 uger
på universitet
Læs mere på dansk
Tufts University - School of Engineering

Computer Science Post-Baccalaureate Programmet giver mulighed for akademisk talentfulde, højt motiverede voksenstuderende, med mindst en bachelorgrad, for at forberede si ... [+]

Post-Baccalaureate Programmet i Computer Science er åben for personer med mindst en bachelorgrad i enhver disciplin (BA eller BS) og et college-niveau introduktionskursus.

Programmet er særligt velegnet til personer, der forbereder sig på at komme ind på arbejdsstyrken, fagfolk på mellemniveau, der ønsker at komme ind på datavidenskabens område, og de, der forbereder sig på grundskolen. Accepterede studerende skal udvikle en individualiseret studieplan med deres rådgiver, baseret på deres akademiske historie og faglige mål.

Studerende i post-baccalaureate-programmet betragtes ikke som certifikatstuderende med henblik på økonomisk støtte, og som sådan er de ikke berettiget til at ansøge om føderale midler. Alternative lån kan være tilgængelige.... [-]

USA Medford
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Essex Online

Tilmeld dig vores online Postgraduate Certificate in Business and Management for at udvikle din forståelse af ledelsespraksis, øge din bevidsthed om nuværende rammer, teo ... [+]

Oversigt

Vores Postgraduate Certificate in Business og Management tilbyder en avanceret kvalifikation nyttige til kandidater, der ønsker at blive effektive ledere og ledere.

Efter at have afsluttet vores PG Cert i Business og Management, har du en række muligheder for at fortsætte din personlige og faglige udvikling.

Du kan fortsætte din rejse ved at gå videre til vores MSc Business og Management program, eller du kan vælge at specialisere sig med vores MSc Business med økonomi, MSc Business med Human Resources eller MSc Business med Marketing kursus.

Læring og vurderingIntroduktion

At studere online giver dig frihed til at studere, når og hvor det passer dig - hjemme, i din frokosttid eller hvor som helst ellers har du internetadgang.... [-]

Det Forenede Kongerige Colchester UK Online
Kontakt skolen
Engelsk
Deltid
8 måneder
Online
Læs mere på dansk
San Jose State University - School of Information

Post-mastercertifikatet i bibliotek og informationsvidenskabsprogram ved San José State University School of Information fokuserer på teknologi og nye trends i informatio ... [+]

Oversigt

Post-mastercertifikatet i bibliotek og informationsvidenskabsprogram ved San José State University School of Information fokuserer på teknologi og nye trends i informationsbranchen. Det er designet til information fagfolk, der ønsker at opdatere deres faglige viden og udvide deres færdigheder. Hvis du allerede har en kandidatgrad i en disciplin, er du berettiget til at tilmelde dig Post-Master's Certificate Program.

Praktisk 100% Online Learning

Med dette praktiske og fuldt online program kan du leve hvor som helst, mens du optjener dit certifikat. Da de fleste kursusarbejde leveres asynkront, behøver du ikke at omorganisere din arbejdsplan for at kunne deltage i live sessioner. Post-Master's Certificate program leveres udelukkende online via interaktive online learning teknologi. Den indbyggede fleksibilitet i online-programmet er en stor bonus for mange arbejdende studerende.... [-]

USA San Jose
August 2020
Engelsk
1 - 3 år
Online
Læs mere på dansk
Cranfield University

Dette kursus er rettet mod dem, der arbejder inden for forsvars- og sikkerhedssektoren, som ønsker at udvide deres viden indenfor forsvars- og sikkerhedsmarkedsføring. Ka ... [+]

Oversigt

Dette kursus er rettet mod dem, der arbejder inden for forsvars- og sikkerhedssektoren, som ønsker at udvide deres viden indenfor forsvars- og sikkerhedsmarkedsføring. Kandidater opnår et højt niveau af forståelse og detaljeret viden inden for færdigheder som markedsføring og forhandlinger samt offsets og handelsoverholdelse. Egenskaber som disse er attraktive for arbejdsgivere, der søger personale i bredere ledelsesområder, herunder kontrakter, kommerciel ledelse samt strategisk ledelse. Undervisningen og træningen er specifikt rettet mod forsvars- og sikkerhedshandelskontrol og -overholdelse, der repræsenterer væsentlig viden for dem, der arbejder inden for dette område.... [-]

Det Forenede Kongerige Swindon
Januar 2020
Engelsk
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
European College for Liberal Studies

Postgraduate Certificate i videregående uddannelse (15 point) ... [+]

Vores postgraduate programmer, hver med forskellige programkrav, er baseret på, og er fuldt kompatible med de etablerede europæiske og amerikanske uddannelsessystemer. De europæiske retningslinjer for videregående uddannelser er skitseret i Bologna aftalerne. Når en række af kreditter minimum er optjent, kan indsendes en anmodning om eksamen. Postgraduate programmer er avancerede akademiske programmer for college og akademikere, samt til bearbejdning af fagfolk, der ønsker at forfølge en progressiv karriere inden for kommunikation og liberale kunst. Skolens virkelig globale samfund giver rige muligheder for studerende at forfølge faglige emner af interesse og forskning med vægt på globalisering, kommunikation og videregående uddannelser. Ikke tilbydes alle programmer på alle campusser.... [-]

Spanien Barcelona Belgien Brussels Madrid Schweiz Zürich Japan Tokyo Antwerp  + 6 Mere
Oktober 2019
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Tufts University - Graduate School of Arts and Sciences

Post-baccalaureate certifikat programmet er beregnet til studerende med en bachelorgrad (på ethvert felt), der gerne vil udvide eller uddybe deres matematiske færdigheder ... [+]

Antoine Dautry / Unsplash

Matematikafdelingen støtter et intimt og pulserende kandidatprogram. Alle vores professorer er aktive inden for forskning, hvilket giver kandidatstuderende mange muligheder for forskningsområder.

Post-Baccalaureate Certificate Programmet er beregnet til studerende med en bachelorgrad (på et hvilket som helst felt), der gerne vil udvide eller uddybe deres matematiske færdigheder til brug på arbejdspladsen eller i forberedelse til kandidatuddannelser i matematik. Programmet er fleksibelt og kan rumme elever med en bred vifte af baggrunde og mål. Studerende forventes at have stærke færdigheder inden for algebra (high school level) og have taget et helt år med kalkulator inden man går ind i programmet. Post-Baccalaureate kurser nummereret over 100 er overførbare til Tufts MS-programmet ved accept til det pågældende program. Færdiggørelse af certifikatprogrammet kræver karakterer af B- eller bedre i alle kurser.... [-]

USA Medford
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Leeds Beckett University

Træning til at blive lærer er en af ​​de mest udfordrende ting, du nogensinde vil gøre. Med dette i tankerne er denne online kursus designet til at passe dine andre profe ... [+]

Postgraduate Certificate in Education (Fjernundervisning)

Kursus detaljer

Vi forstår, at praksis er din hovedprioritet. Derfor har vi designet dette online kursus, der gør det muligt for dig at studere hvor og når du vil.

Træning til at blive lærer er en af ​​de mest udfordrende ting, du nogensinde vil gøre. Med dette i tankerne er denne online kursus designet til at passe dine andre professionelle forpligtelser og involvere vurderinger, der er relevante for dit arbejdsliv. Designet til praktiserende lærere eller dem, der ønsker at undervise i grundskolen eller gymnasiet, og som for nylig har foretaget eller har en uddannelsesperiode, der fører til QTS eller tilsvarende, er vores mål at give grundlaget for at øge din praksis og spore din undervisning karriere.... [-]

Det Forenede Kongerige Leeds UK Online
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
Online
Læs mere på dansk
International University of Catalonia

Underviseren i denne postgraduate grad er dannet af universitetsforskere, eksperter inden for de nyeste metodologiske innovationer og lærere, der kommer fra egentlige sko ... [+]

OversigtGrunde til at studere denne Postgraduate DegreeDet giver nye teoretiske perspektiver grundlaget i pædagogisk forskning om at lære flere sprog.Det giver viden og reflektion over brugen af innovative metoder designet til at lette undervisningen på engelsk.Det fokuserer på de vigtigste metodologiske tilgange til flersprogethed og erhvervelsen af L2.professorer

Underviseren i denne postgraduate grad er dannet af universitetsforskere, eksperter inden for de nyeste metodologiske innovationer og lærere, der kommer fra egentlige skoler.

Engelsk er et af verdens største sprog. Det er derfor vigtigt, at eleverne lærer det så ung som muligt. Den ph.d.-grad ved UIC Barcelona, ​​som undervises på engelsk, vil træne dig til at indarbejde engelsk i din undervisning og forbedre dit niveau af engelsk færdighed på et personligt og fagligt plan.mål... [-]
Spanien Barcelona
September 2019
Engelsk
Deltid
6 måneder
Online
Læs mere på dansk
University of Antwerp

Globale klimaforandringer er primært forårsaget af emissioner fra vores daglige energiforbrug. "Tænk globalt, handl lokalt" er nødvendig for at udløse hastende og drastis ... [+]

er primært forårsaget af emissioner fra vores daglige energiforbrug. "Tænk globalt, handl lokalt"Er nødvendig for at udløse hastende og drastiske ændringer.

friske ideer, Nye måder at nærmer problemer og opdagelsen af uudforskede stier. - På den anden side solide love i fysik og evige bestræbelser af mennesker begrænse handlefrihed.

Den Postgraduate for Energi og Klima er . Forelæsningerne fokuserer på energi til fremtiden: Energieffektivitet og vedvarende energi studeres fra den energi endelige anvendelse og service perspektiv. Men Fremtiden er også usikker: Debatteret politiske emner er dækket af to undervisere, divergerende i analyse og løsningsforslag. Programmet fokuserer endvidere på vores fælles fremtid: Det opfordrer et bredt publikum, fra ikke-tekniske lærde til certificerede ingeniører, som alle er ivrige efter at lære om nye perspektiver og tilgange til at behandle energi- og klimaspørgsmål.... [-]

Belgien Antwerp
September 2019
Deltid
på universitet
Læs mere på dansk
Pan Africa Christian University

Dette program blev oprettet for at hjælpe fagfolk på de områder, der involverer tvister og konfliktresolutioner, få dybere, praktiske færdigheder til bedre at engagere de ... [+]

Post Graduate Certificate i mægling studier

Dette program blev oprettet for at hjælpe fagfolk på de områder, der involverer tvister og konfliktresolutioner, få dybere, praktiske færdigheder til bedre at engagere dem, der søger udenretslige bosættelser. Programmet er yderligere inspireret af Kenyas retsvæsen, som startede processen med at udbrede programmet Alternative Dispute Resolution (ADR) som fastlagt i forfatningen (artikel 159). ADR-programmet indebærer, at mange sager vil blive henvist til mægling. PAC University har bevist sin evne til at uddanne effektive fagfolk inden for områder af menneskelig indgriben. Derfor vil mæglingstræningen bygge på den erfaring.... [-]

Kenya Nairobi
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
Queen's University Belfast

Dette certifikat er et spændende, innovativt fjernundervisningsprogram, der tager sigte på at forbedre deltagernes teoretiske viden og praktiske færdigheder i MP og give ... [+]

PgCert Patologi Informatik og Business Application - Fjernundervisning

Molekylærpatologi (MP) er en hurtigt voksende disciplin i 21. århundredes medicin. Det integrerer genomforskning og bioinformatik med moderne patologi til understøttelse af molekylær diagnostik, theranostik samt kliniske forsøgsleverancer inden for de akademiske, sundhedsmæssige og industrielle sektorer i en æra af præcisionsmedicin.

Dette certifikat er et spændende, innovativt fjernundervisningsprogram, der tager sigte på at forbedre deltagernes teoretiske viden og praktiske færdigheder i MP og give dem mulighed for at forfølge en karriere inden for akademi, sundhedspleje eller industri. Kurset har et stærkt fokus på innovation og iværksætteri; understreger MPs centrale rolle i molekylær diagnostik, kliniske forsøg og biotek / biopharma.... [-]

Det Forenede Kongerige Belfast
Kontakt skolen
Engelsk
Deltid
5 måneder
Online
Læs mere på dansk