Filter
Postgraduate Certificate
Studietype: alle Hastighed: alle

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

Kandidater, der er på udkig efter mere uddannelse efter deres bachelor-grad har en vifte af muligheder. Programmer Postgraduate Certificate er en af disse.

Hvad er Postgraduate Certificate Programs?

En Postgraduate Certificate program er designet til studerende, der har gennemført bachelor-grad uddannelse og ønsker at have en videregående uddannelse i et felt, uden en yderligere grad. Kortere og mere overkommelig end postgraduate studier, kan disse være svaret på en række forskellige uddannelsesmæssige behov.

Hvad er fordelene ved at tage en Postgraduate certifikat?

Undersøgelser Postgraduate Certificate tilbyde de studerende mulighed for at fordybe sig lidt dybere ind i det område, de studerede, uden behov for at forfølge en anden grad. Dette giver en dybere forståelse og viden om emnet.

Hvor meget koster det at tage en Postgraduate certifikat?

Omkostningerne for postgraduate certifikater typisk er lavere end omkostningerne for postgraduate uddannelser, men de faktiske omkostninger vil variere afhængigt af skolen og valgte placering.

Hvilken slags karriere Forbedring kan du forvente med en Postgraduate Certificate?

Efter at have modtaget et postgraduate certifikat, kan de studerende forvente bedre muligheder for karriereudvikling gennem kampagner, lønstigninger og bedre stillinger i selskabet på grund af deres større viden om deres jobområde. Jo mere uddannelse en medarbejder har, jo bedre rustet, at medarbejderen er til at håndtere hårdere job i virksomheden.

Hvorfor tage en Online Postgraduate Certificate?

Studere online for din postrgraduate certifikat giver dig mulighed for at bruge mindre tid i skolen, mens du stadig modtage den uddannelse, du har brug for.

Hvor man kan tage en Postgraduate certifikat?

Du kan finde postgraduate uddannelser på de fleste universiteter og mange gymnasier. Kig efter en skole, der tilbyder postgraduate uddannelser til din bedste muligheder.

Sådan ansøger til en Postgraduate certifikat?

Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formular.

Læs mere Minimer

resultater fundet

Cornerstone Institute

Formålet med dette program er at reagere på det øgede behov for professionelle lærere i Sydafrika. Undervisningseksamen undervisning (PGCE) er til studerende, der ønsker ... [+]

Registreringsbevis nr. 2001 / HE08 / 006. NQF 7; SAQA ID: 99724. (135 KREDITER)

Formålet med dette program er at reagere på det øgede behov for professionelle lærere i Sydafrika. Undervisningseksamen undervisning (PGCE) er til studerende, der ønsker at kvalificere sig som professionelle lærere i mellemfasen efter at have gennemført en passende treårig grad eller anerkendt nationalt eksamensbevis.

AdgangskravEn kandidat skal have overholdt alle krav til en bachelorgrad (eller et godkendt eksamensbevis på mindst 360 pct. På NQF 6-niveau) fra en offentlig eller privat videregående uddannelsesinstitution akkrediteret af en anerkendt lokal eller udenlandsk akkrediteringsinstans inden akademisk begyndelse år.Den forudgående bachelorgrad (eller godkendt eksamensbevis) skal give en bred videnbase, der er egnet til undervisning i mellemfasen (IP), dvs. engelsk, afrikaans og to IP-undervisningsemner på NQF niveau 5 (universitetsuddannelser på første års niveau) eller NQF 6 niveau (andet års grad niveau). IP-undervisningsemnerne er matematik, videnskab og teknologi, samfundsvidenskab og livskompetencer;Indehavere af tværfaglige grader (eller godkendte eksamensbeviser) uden hovedfokus i et enkelt felt relateret til undervisning kunne indrømmes i programmet, forudsat at disciplinerne understøtter læringsbehovene for IP og de emner, der skal undervises, tages til NQF 5 eller NQF 6;Indehavere af fokuserede grader (eller godkendte eksamensbeviser), der mangler en tilstrækkeligt bred videnbase eller en passende specialisering inden for et IP-emne, kan blive pålagt at tilmelde sig samtidigt i undervisningsemner (minimum NQF 5), mens de tilmelder sig PGCE IP.TidsforpligtelseEt års fuld tid;To til tre år på deltid;På campus.... [-]
Sydafrika Cape Town
Juli 2019
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 3 år
Online
Læs mere på dansk
London Academy of Trading

Dette kursus lærer strukturen på de globale finansielle markeder samt de praktiske færdigheder, der er nødvendige for at handle på forskellige markeder i det virkelige li ... [+]

Postgraduate Certificate i finansielle investeringer og handel

Dette kursus lærer strukturen på de globale finansielle markeder samt de praktiske færdigheder, der er nødvendige for at handle på forskellige markeder i det virkelige liv. Den vil undersøge de teoretiske begreber og praktiske metoder, der anvendes til at handle og styre forskellige finansielle instrumenter, herunder likvide instrumenter og derivater over en række aktivklasser. Lær, hvordan teknisk analyse kan bruges til at forudsige markedspriser, med et valgfrit modul, der dækker handelspsykologi og risikostyring.

Dette kursus er 14 uger lang. Den består af fire moduler (en obligatorisk og tre valgfag). 12 timers forelæsninger om ugen i 10 uger, plus yderligere 33 timer om ugen med uafhængig undersøgelse, herunder læsning, forskning og forberedelse af opgaver. Dette efterfølges af yderligere to læsuge uger, samt yderligere to uger af online vurderinger.... [-]

Det Forenede Kongerige London
September 2019
Engelsk
Fuldtid
14 uger
på universitet
Læs mere på dansk
London School of Business and Finance (LSBF) Executive Education

Hvis du vil øge dine ledelsesevner og forbedre din beskæftigelsesegnethed, er vores Postgraduate Certificate in Management perfekt til dig. 12-ugersprogrammet omfatter og ... [+]

Postgraduate Certificate in Management

Hvis du vil øge dine ledelsesevner og forbedre din beskæftigelsesegnethed, er vores Postgraduate Certificate in Management perfekt til dig. 12-ugersprogrammet omfatter også muligheder for praktikophold med britiske organisationer for ansøgere, der har ret til at arbejde i Storbritannien. Programmet giver dig mulighed for at kombinere fire kurser baseret på dine karriere mål, vælge fra:

iværksætteriProjektledelseInternational forretningStrategisk Business ManagementBusiness Development TechniquesLedelse og ledelseHuman Resources Development og Talent ManagementKursus kravUddannelse - Bacheloruddannelse eller tilsvarende Højereuddannelseskvalifikation eller relevant erhvervserfaringEngelsk sprog - fælles europæisk ramme (CEF) niveau B2 * eller tilsvarende (alle undervisnings- og læringsmaterialer er kun tilgængelige på engelsk)... [-]
Det Forenede Kongerige London
Juli 2019
Engelsk
Fuldtid
12 uger
på universitet
Læs mere på dansk
London College of Creative Media

Leder du efter at udvikle dine præstationsevner, så du kan positionere dig selv i forkant med musikbranchen? Ønsker du at forfølge kunstnerisk og professionel succes på m ... [+]

PG-certifikat i musikpræstation

Leder du efter at udvikle dine præstationsevner, så du kan positionere dig selv i forkant med musikbranchen? Ønsker du at forfølge kunstnerisk og professionel succes på musikområdet?

Vores program i Music Performance kan hjælpe dig med at starte din iværksætter karriere. Du vil få gavn af industrieksperter, der vil forberede dig til at håndtere uforudsigelige forretningsscenarier. Lad os hjælpe dig med at frigøre dit kunstneriske potentiale og udvikle et originalt repertoire. Takket være dette program kan du komme et skridt tættere på, hvor du vil være.

Kursus kravIndgangen vil også blive genstand for porteføljeanmeldelse. [-]
Det Forenede Kongerige London
Oktober 2019
Engelsk
Fuldtid
1 semester
på universitet
Læs mere på dansk
Institute for European Studies (IES), Vrije Universiteit Brussel

Nyd fleksibiliteten ved online læring at udvide din viden om de europæiske institutioner, europæisk lovgivning og den europæiske beslutningsproces generelt! Denne Postgra ... [+]

1- eller 2-årigt program: 5 online EU moduler

Programmet i et nøddeskal:

5 back-to-back online EU-moduler (begyndende september), efterfulgt (eller forudgående) af en 2-ugers sommerskole i Bruxelles og Wien (juli)

Du vælger din startdato (juli eller september) samt din timing (fuld tid = 1 år, deltid = 2 år)

Perfekt til fuldtidsansatte eller studerende med dagtimerneOrganiseret af Jean Monnet Center of Excellence lige udenfor de vigtigste EU-institutioner Det har en dedikeret hjemmeside:

Mere detaljeret beskrivelse:

Fra 2014 og fremover tilbyder IES et Postgraduate Certificate i europæisk politikfremstilling , udviklet og designet af eksperter fra EU og e-learning. Dette certifikat svarer til 25 ECTS og kombinerer både IES Summer School og EU-modulerne og dækker således Blended Learning-tilgangen. Denne pakke omfatter to uger af intensiv undervisning i ansigt til ansigt sammen med fleksibiliteten af ​​online modulerne.... [-]

Belgien Brussels
Juli 2019
Fuldtid
Deltid
12 - 24 måneder
Online og campus kombineret
Læs mere på dansk
KASK & Conservatorium / School of Arts Gent

Den engelsksprogede postgraduate digital storytelling er et program rettet mod de historiefortællere morgendagens kreative, der ønsker at præsentere deres projekter eller ... [+]

Den engelsksprogede postgraduate digital storytelling er et program rettet mod de historiefortællere morgendagens kreative, der ønsker at præsentere deres projekter eller selv som beslutningstagere bruger lyd, video, billeder og tekst (eller mixed media) gennem YouTube, Medium, Vine, Instagram, snapchat og andre sociale medier. Alle, der allerede skriver tekst, der skaber lyd, musik, billeder, videoer eller kunst og ønsker at dele en kreativ historie online, er inviteret til at komme og specialisere sig i online storytelling og skabe online medier til sociale medier. Programmet er åbent for alle studerende, der er i besiddelse af en bachelor eller master-diplom.

Det er klart, anbefales det at allerede har en generel forståelse af lyd, video osv Det er dog ikke et krav. Vi organiserer ugentlige coaching sessioner til at lære dig disse færdigheder. En kommission vil give dig rådgivning på grundlag af en uformel snak Det er dem, der beslutter, om du er berettiget til at enroll.This postgraduate program vil hjælpe dig med at forfine dine færdigheder i historiefortælling, i at finde og nå frem til en online-publikum, og skærpe din digitale færdigheder. Du vil blive uddannet til at skabe og sprede din historie ved hjælp af de nyeste medier værktøjer, såsom Vine, Instagram, snapchat, Periscope, Boomerang, eller som longreads, podcasts, vlogs og så videre.... [-]

Belgien Ghent
September 2019
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
San Jose State University - School of Information

Post-mastercertifikatet i bibliotek og informationsvidenskabsprogram ved San José State University School of Information fokuserer på teknologi og nye trends i informatio ... [+]

Oversigt

Post-mastercertifikatet i bibliotek og informationsvidenskabsprogram ved San José State University School of Information fokuserer på teknologi og nye trends i informationsbranchen. Det er designet til information fagfolk, der ønsker at opdatere deres faglige viden og udvide deres færdigheder. Hvis du allerede har en kandidatgrad i en disciplin, er du berettiget til at tilmelde dig Post-Master's Certificate Program.

Praktisk 100% Online Learning

Med dette praktiske og fuldt online program kan du leve hvor som helst, mens du optjener dit certifikat. Da de fleste kursusarbejde leveres asynkront, behøver du ikke at omorganisere din arbejdsplan for at kunne deltage i live sessioner. Post-Master's Certificate program leveres udelukkende online via interaktive online learning teknologi. Den indbyggede fleksibilitet i online-programmet er en stor bonus for mange arbejdende studerende.... [-]

USA San Jose
August 2019
Engelsk
1 - 3 år
Online
Læs mere på dansk
Tufts University - School of Engineering

Computer Science Post-Baccalaureate Programmet giver mulighed for akademisk talentfulde, højt motiverede voksenstuderende, med mindst en bachelorgrad, for at forberede si ... [+]

Post-Baccalaureate Programmet i Computer Science er åben for personer med mindst en bachelorgrad i enhver disciplin (BA eller BS) og et college-niveau introduktionskursus.

Programmet er særligt velegnet til personer, der forbereder sig på at komme ind på arbejdsstyrken, fagfolk på mellemniveau, der ønsker at komme ind på datavidenskabens område, og de, der forbereder sig på grundskolen. Accepterede studerende skal udvikle en individualiseret studieplan med deres rådgiver, baseret på deres akademiske historie og faglige mål.

Studerende i post-baccalaureate-programmet betragtes ikke som certifikatstuderende med henblik på økonomisk støtte, og som sådan er de ikke berettiget til at ansøge om føderale midler. Alternative lån kan være tilgængelige.... [-]

USA Medford
August 2019
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Cranfield University

Udviklet i nært samarbejde med jernbaneulykkesundersøgelsesfællesskabet, tilbyder dette kursus en unik kombination af forskningsbaseret læring og læring fra erfaringer i ... [+]

Om

Udviklet i nært samarbejde med jernbaneulykkesundersøgelsesfællesskabet, tilbyder dette kursus en unik kombination af forskningsbaseret læring og læring fra erfaringer i virkeligheden, der sikrer, at eleverne får de færdigheder og viden, der er bedst fra både den akademiske verden og industrien.

Hvem er det til?

Kurset er primært rettet mod de involverede, eller om at blive involveret, i jernbaneulykkesundersøgelse og andre sikkerhedsrelaterede industrier. Kurset er velegnet til personer med teknisk eller operationel baggrund inden for jernbane- eller sikkerhedsteknik og -administration, ulykkesundersøgere og de ansatte i nationale undersøgelsesorganer, operatører, infrastrukturudbydere, tilsynsmyndigheder og producenter.... [-]

Det Forenede Kongerige Cranfield
Januar 2020
Engelsk
Deltid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Culinary Institute of Barcelona

Denne Postgraduate Executive Chef grad er et tre-måneders kursus designet specifikt til kokke, der ønsker at gå et skridt videre i deres akademiske uddannelse, hvilket gi ... [+]

Denne postgraduate grad er rettet mod kokke eller kokke, der ønsker at køre et professionelt køkken

Denne Postgraduate Executive Chef grad er et tre-måneders kursus designet specifikt til kokke, der ønsker at gå et skridt videre i deres akademiske uddannelse, hvilket giver det et fokus på den administrerende ledelse af et professionelt køkken.

Programmet indeholder fem træningsmoduler:

Business og People, som giver eleverne deres forretningssyn i deres køkken og sætter det i sammenhæng med det menneskelige hold, de vil lede.Økonomisk Ledelse, som giver eleverne den økonomiske kontekst af deres arbejde, herunder finansielle, måle- og kontrolaspekter.Process Management, som giver eleverne de værktøjer og dom, der er nødvendige for den logistiske styring af deres køkken og deres folk.Laterale færdigheder, der udvikler evner til ledelsen af ​​de mennesker, der udgør din arbejdsgruppe og leverandører.Workshops, der består af en række praktiske workshops designet til at øge holdninger relateret til evner udviklet af programmet... [-]
Spanien Barcelona
September 2019
Spansk
Deltid
3 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
University of Essex Online

Tilmeld dig vores online Postgraduate Certificate in Business and Management for at udvikle din forståelse af ledelsespraksis, øge din bevidsthed om nuværende rammer, teo ... [+]

Oversigt

Vores Postgraduate Certificate in Business og Management tilbyder en avanceret kvalifikation nyttige til kandidater, der ønsker at blive effektive ledere og ledere.

Efter at have afsluttet vores PG Cert i Business og Management, har du en række muligheder for at fortsætte din personlige og faglige udvikling.

Du kan fortsætte din rejse ved at gå videre til vores MSc Business og Management program, eller du kan vælge at specialisere sig med vores MSc Business med økonomi, MSc Business med Human Resources eller MSc Business med Marketing kursus.

Læring og vurderingIntroduktion

At studere online giver dig frihed til at studere, når og hvor det passer dig - hjemme, i din frokosttid eller hvor som helst ellers har du internetadgang.... [-]

Det Forenede Kongerige Colchester UK Online
Kontakt skolen
Engelsk
Deltid
8 måneder
Online
Læs mere på dansk
Leeds Beckett University

Træning til at blive lærer er en af ​​de mest udfordrende ting, du nogensinde vil gøre. Med dette i tankerne er denne online kursus designet til at passe dine andre profe ... [+]

Postgraduate Certificate in Education (Fjernundervisning)

Kursus detaljer

Vi forstår, at praksis er din hovedprioritet. Derfor har vi designet dette online kursus, der gør det muligt for dig at studere hvor og når du vil.

Træning til at blive lærer er en af ​​de mest udfordrende ting, du nogensinde vil gøre. Med dette i tankerne er denne online kursus designet til at passe dine andre professionelle forpligtelser og involvere vurderinger, der er relevante for dit arbejdsliv. Designet til praktiserende lærere eller dem, der ønsker at undervise i grundskolen eller gymnasiet, og som for nylig har foretaget eller har en uddannelsesperiode, der fører til QTS eller tilsvarende, er vores mål at give grundlaget for at øge din praksis og spore din undervisning karriere.... [-]

Det Forenede Kongerige Leeds UK Online
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
Online
Læs mere på dansk
Pan Africa Christian University

Dette program blev oprettet for at hjælpe fagfolk på de områder, der involverer tvister og konfliktresolutioner, få dybere, praktiske færdigheder til bedre at engagere de ... [+]

Post Graduate Certificate i mægling studier

Dette program blev oprettet for at hjælpe fagfolk på de områder, der involverer tvister og konfliktresolutioner, få dybere, praktiske færdigheder til bedre at engagere dem, der søger udenretslige bosættelser. Programmet er yderligere inspireret af Kenyas retsvæsen, som startede processen med at udbrede programmet Alternative Dispute Resolution (ADR) som fastlagt i forfatningen (artikel 159). ADR-programmet indebærer, at mange sager vil blive henvist til mægling. PAC University har bevist sin evne til at uddanne effektive fagfolk inden for områder af menneskelig indgriben. Derfor vil mæglingstræningen bygge på den erfaring.... [-]

Kenya Nairobi
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
Queen's University Belfast

... [+]

Lære og undervisning

På Dronningens sigter vi mod at levere en høj kvalitet læringsmiljø, der integrerer intellektuel nysgerrighed, innovation og bedste praksis i læring, undervisning og studerende støtte, så studerende til at nå deres fulde akademiske potentiale.

Dette kursus leveres som fjernundervisningsprogram. Undervisningen leveres online ved hjælp af et skræddersyet virtuelt læringsmiljø.

Dette program leveres af fjernundervisning i andet semester mellem februar og juni.

ADGANGSKRAV

Mindst 2,2 Honours grad eller tilsvarende kvalifikation acceptabelt for universitetet i et relevant biologisk fag er påkrævet. Dokumentation for tilsvarende faglige kvalifikationer (MBBS, BDS eller BVSC) eller erfaring vil blive vurderet på et individuelt grundlag. ... [-]

Det Forenede Kongerige Belfast
Kontakt skolen
Engelsk
Deltid
5 måneder
Online
Læs mere på dansk
GCU - Glasgow School for Business and Society

Bygg på din ekspertise ... [+]

Senior HR-medarbejdere skal kunne omdanne forretningsstrategi til HR-prioriteter. Dette CPD-kursus vil hjælpe dig med at udvikle din ekspertise og opbygge din tillid som en strategisk HR-leder, der går ud over at aktivt udvikle forretningsstrategi og forbedre din organisations evne til forandring. Arbejde med HR-fagfolk fra offentlige, private og ikke-for-profit sektorer, du vil finpudse dine færdigheder med at opbygge sagen for ændringer baseret på markeds- og forretningsrealiteter, overvinde modstand og opnå interessenters engagement i implementering og vedligeholdelse af forandringer.

Vores PgC i Strategisk Human Resource Management for Business Executives er for nuværende og håbende senior HR-medarbejdere, konsulenter og folkeledere, der opererer eller ønsker at operere på strategisk plan og blive dynamiske ledere inden for HR. Det giver dig mulighed for at:... [-]

Det Forenede Kongerige Glasgow
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk