$close

Filtre

Se resultater

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

Efter at du har gennemført et uddannelsesprogram, er det muligt at fortsætte din uddannelse ved at tilmelde dig et kandidatuddannelsesprogram. Disse programmer er meget fokuserede på en bestemt karriere eller stilling, hvilket gør dem perfekte til studerende, der ved præcis, hvad de vil gøre professionelt. Hvad er et kandidateksamen i kunstundersøgelser? Dette studieområde er et meget fo… Læs mere

Efter at du har gennemført et uddannelsesprogram, er det muligt at fortsætte din uddannelse ved at tilmelde dig et kandidatuddannelsesprogram. Disse programmer er meget fokuserede på en bestemt karriere eller stilling, hvilket gør dem perfekte til studerende, der ved præcis, hvad de vil gøre professionelt.

Hvad er et kandidateksamen i kunstundersøgelser? Dette studieområde er et meget forskelligt område, der kan omfatte et hvilket som helst antal forskellige kunstformer. Selvom det er muligt at fokusere på kunststudier som kritiker, er dette område normalt for kunstnere, der ønsker at øve deres kunstform. Postgraduate certifikat programmer vil sandsynligvis fokusere på en bestemt slags kunst, så du bør vælge en, der stemmer overens med dine unikke interesser.

En af de største fordele ved at tage et postgraduate certifikat i kunst er de færdigheder, eleverne udvikler. Disse færdigheder gør det muligt at øge personlig succes, indgå en tiltalende karriere og opnå en højere løn. De færdigheder, der udvikles i et eksamensbevis for kunsteksamen, kan omfatte designprincipper, evaluering og nye kunstneriske teknikker.

Husk, at mange faktorer vil påvirke prisen på dit kandidateksamenprogram. Disse aspekter kan omfatte længden af ​​studie, skole og program samt studieland. Undersøg alle disse faktorer før du tilmelder dig.

Den mest almindelige karriere, der er mulig med en postgraduate diploma i kunst studier er kunstner. Det er muligt at blive en bestemt slags kunstner, som maler, grafisk designer eller musiker. Du kan vælge enten at arbejde freelance job eller deltage i et studie for at forbedre mængden af ​​arbejde, du modtager. Alternativt kan du vælge at arbejde på teoretisk side af kunsten eller blive kunstprofessor.

Hvis du er klar til at hoppe ind i din karriere, finder du det bedste billedkunstprogram. Du kan vælge mellem traditionelle eller online-programmer rundt om i verden. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
BAs | Masters | MA
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
Anbefalet Seneste Titel
KASK & Conservatorium / School of Arts Gent
Gent, Belgien

Kuratoriske Undersøgelser på KASK anser curation - fra latin 'cura ", at drage omsorg for - at være et vigtigt bindeled mellem kulturel produktion og den bredere sociale områd ... +

Kuratoriske Undersøgelser på KASK anser curation - fra latin 'cura ", at drage omsorg for - at være et vigtigt bindeled mellem kulturel produktion og den bredere sociale område. I denne udvidede definition af kuratoriske krydser hele spektret af kulturel produktion, fra historisk og kunstnerisk forskning den dokumentation og arkiver displays og afholdelse af arrangementer. Hos KASK, er kuratorisk Studies studerende konfronteret med de forskellige muligheder for kuratoriske - fra indsamling, bevaring og undersøgelse af moderne og nutidig kunst at udvikle nyheder måder at gøre kunsten offentligheden gennem on- og off-line displays, publikationer, pædagogisk, social og performative projekter. -
Postgraduate Certificate
Fuldtid
Engelsk
på universitet