Postgraduat grad i interiør lysdesign

Bau Design College of Barcelona

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Postgraduat grad i interiør lysdesign

Bau Design College of Barcelona

Postgraduate Degree i Interior Lighting Design

Belysning er et redskab for den indretningsarkitekt, der er uundværlig for definitionen af ​​projektets mål og for at give karakter til rummet. Denne disciplin er ofte relateret til tekniske aspekter og programmer fra en manual. Dette kursus inkorporerer projektrelaterede metodisk viden, der skal tages i betragtning i et interiør design projekt, så de studerende kan erhverve de tekniske færdigheder, der er nødvendige for funktionaliteten, som rummet er bestemt for, og så, at lyset er en væsentlig variabel i projektet.

Kurset består af tre moduler, som beskæftiger sig med det tekniske grundlag af lygter og projektets begreber, som eleverne er nødt til at vide for at beherske de tekniske og kreative færdigheder af indretningsarkitekt, så de kan garantere en professionel, høj kvalitet reaktion på interiør designprojekter.

Generelle mål med UDDANNELSE

At give projektet værktøjer og teknikker passende til design af indvendige belysning.

At udvikle evnen til at studere i dybden og til at reflektere over de repræsentative teknikker, der er mest hensigtsmæssigt for ekspression af lys i projektet.

At øge viden om de tekniske aspekter (teknologiske ressourcer, nyheder på markedet, etc.), som er nødvendige for løsningen af ​​belysningsprojekter i indvendige rum.

At lære teknisk sprog, mulighederne og teknologien er forbundet med belysning.

Til systematisk udvide viden om avanceret lysteknologi.

At identificere og løse problemer for belysning i indvendige rum ved at registrere områder for forbedring.

PROGRAM AF UNDERSØGELSER

  • Modul I - Fundamentals af lys og belysning teknologi. Den kultur af belysning.
  • Modul II - Belysning typologier og systemer
  • Modul III - Belysning i Interior Space-Designing Project

I hvert modul, lærerne kombinere den ene del af teoretisk viden med en anden del, der involverer dens praktiske anvendelse. Dette gøres ved hjælp af øvelser.

Klasserne er suppleret med foredrag fra fagfolk i sektoren, og ved besøg på faktiske steder.

I den sidste fase af kurset arbejdes på det endelige projekt, som efterfølgende vil blive forsvaret, før et panel af specialiserede fagfolk. Studerende vil have støtte fra en vejleder, som vil vejlede dem under forberedelsen af ​​det endelige projekt.

FAKTABLAD

Edit: 1st Edition

Kvalifikation: Postgraduate Diplom i Interior Lighting Design, udstedt af universitetet i Vic-UCC. Studerende uden en tidligere universitetsuddannelse vil blive tildelt en Folkeuniversitetet Diploma.

Credits: 30 ECTS

Skoleperiode: Fra 19 okt 2015 til maj 2016. afgangsprojekt Præsentation: Juni 2016

Tidsplan: Mandage og onsdage fra 16h til 19h Mode: On-site

Sprog: Spanish

Pris: 3480 €

Adgang: Studerende med første grader eller højere grader. Højere niveau kurser i Plastic Arts and Design, Interiør Design, Grafisk Design, Industriel Design og Kunst Anvendt til Beklædning. Tekniske designere, der ønsker at flytte tættere til området for Lighting Design. Fagfolk fra sektoren, der ikke har nogen særlige kvalifikationer, men som kan dokumentere erhvervserfaring. Optagelse på kurset vil være en udvælgelsesproces.

Bemærkninger: Intensivt spansk kursus for udenlandske studerende er villige til at gælde for kandidatgrad (valgfrit kursus). Fra september 10 til oktober, 2.; fra mandag til fredag ​​(4h / dag) - 395 €.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Spansk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Okt. 2019
Duration
Varighed
1 år
Fuldtid
Price
Pris
3,480 EUR
Information
Deadline
Locations
Spanien - Barcelona, Catalonia
Startdato : Okt. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Okt. 2019
Spanien - Barcelona, Catalonia
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen