Postgraduat grad i illustration

Bau Design College of Barcelona

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Postgraduat grad i illustration

Bau Design College of Barcelona

Postgraduate Degree i Illustration

Dette postgraduate grad anser og dykker ind illustration som et relevant element i moderne visuel kommunikation. Dens tilstedeværelse i medierne spreder i forskellige områder, og koloniserer nye støtter. Illustration er også et værdifuldt middel til kunstnerisk udtryk og et universelt sprog, som til at udbrede ideer med flere programmer og funktioner: fra udsmykningen menings- og information til fremme af læsning.

Den professionelle område, hvor illustratorer vil udvikle deres professionelle aktivitet omfatter forskellige områder af kommunikation: reklame, presse, litteratur, design, anvendelse på produkter, nye audiovisuelle formater.

I dette postgraduat grad vil eleverne dykke ned i de funktioner, illustration og dets hovedområder og applikationer samt i figur af illustrator og værdien af ​​det arbejde, illustratorer som udbydere af information, trendsættere, kritikere, historikere eller grafik vidner, der forlader bevis for noget, der fandt sted på et bestemt tidspunkt.

GENERELLE MÅL

Formålet med dette postgraduat grad kursus er at analysere de forskellige felter, anvendelser og anvendelser af illustration, at markedets behov, samt at dykke ned i de tekniske og konceptuelle aspekter for at nå den studerendes eget sprog.

Pensum

Dette program består af 8 moduler, der beskriver de forskellige kategorier og funktioner illustration, og afsluttes med et afgangsprojekt. I modulerne vil de studerende udvikle teoretiske og praktiske indhold med oprettelsen af ​​illustrationer til de forskellige områder af dette erhverv.

Modulerne vil blive bibragt af lærere, alle af dem kendte fagfolk i illustrationen sektor. De vil foreslå øvelser fra deres egne erfaringer i deres egne områder: fortælling, trends, nye medier, produkt, Press, komisk, etc.

Modulerne vil blive afsluttet med interventioner, foredrag og samtaler, som lejlighedsvis og i hele kurset, vil blive givet af arbejdsgrupper illustratorer, der er specialiseret i de forskellige sektorer af illustrationen.

 • Modul I - Illustration i pressen.
 • Modul II - Illustration af tendenser.
 • Modul III - illustration Børns. Narrative og litteratur.
 • Modul IV - Reklame. Grafisk kampagne.
 • Modul V - Videnskabelig illustration.
 • Modul VI - Packaging.
 • Modul VII - Nye medier og formater.
 • Modul VIII -Den arbejdsmarked.

KARRIERE MULIGHEDER

Illustrator på forskellige områder:

 • Tryk, fortælling og litteratur
 • Teknisk og videnskabelig
 • Mode og nye trends
 • Emballage og reklame.

FAKTABLAD

Edit: 6. udgave

Kvalifikation: Postgraduate Degree i Illustration akkrediteret af Universidad de Vic-UCC. Studerende uden un

Credits: 30 ECTS

Skoleperiode: Gruppe A: Fra okt 19, 2015 til maj 2016. Gruppe B: Fra 20 oktober 2015 til maj 2016. afgangsprojekt Præsentation: Juni 2016

Tidsplan: Gruppe A: Mandage og onsdage fra 16h til 19h. Gruppe B: Tirsdage og torsdage fra 16h til 19h

Mode: On-site

Sprog: Spanish

Pris: 3480 €

Adgang: Kandidater. Bachelor-grader i Fine Arts og Design samt dem, der vedrører følgende faglige kategorier: indretning, grafisk design, industrielt design og kunst anvendt på tøj. Fagfolk fra sektoren uden særlig uddannelse, men som kan dokumentere faglig ekspertise. Ansøgere vil gennemgå en udvælgelsesproces for accept på kurset.

Bemærkninger: Intensivt spansk kursus for udenlandske studerende er villige til at gælde for kandidatgrad (valgfrit kursus). Fra september 10 til oktober, 2.; fra mandag til fredag ​​(4h / dag) - 395 €.

Denne skole tilbyder programmer i:
 • Spansk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Okt. 2019
Duration
Varighed
1 år
Fuldtid
Price
Pris
3,480
Information
Deadline
Locations
Spanien - Barcelona, Catalonia
Startdato : Okt. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Okt. 2019
Spanien - Barcelona, Catalonia
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen