Portugisisk undervisning for udlændinge

Olinda School

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Portugisisk undervisning for udlændinge

Olinda School

Portugisisk Sprog Instruktion for udlændinge

Vi tilbyder regelmæssige kurser i det portugisiske sprog undervisning for udlændinge i både gruppe og private lektioner for begyndere, øvede og avancerede studerende. For at få den bedste læringsoplevelse, er gruppens kurser begrænset til et maksimum på 6 personer per klasse, og hver klasse møder mandag til fredag.

Private lektioner er tilgængelige for og nye eller avancerede professionelle studerende, der har et specifikt fokus, uanset om særlige spørgsmål og mundtlig eller skriftlig kommunikation, eller i private lektioner ordforråd er perfekte for folk, der har lidt tid til at lære sprog. Disse klasser er også på hverdage.

Ikke begyndere og private programmer studerende kan starte enhver mandag. For nybegynder, så kontakt os for startdatoer.

Kursusmaterialet er inkluderet.

Gruppe instruktion

Intensiv gruppe 1: Studerende deltage i fire 50-minutters klasser hver morgen. I alt 20 klasser om ugen.

Intensiv 2 Gruppe: Studerende deltage i fire 50-minutters klasser hver morgen, og to 50-minutters undervisning hver eftermiddag. I alt 30 klasser om ugen.

Privat undervisning

Privat intensive 1: Studerende deltage i fire 50-minutters klasser hver morgen. I alt 20 klasser om ugen.

Privat intensive 2: Studerende deltage i fire 50-minutters klasser hver morgen, og to 50-minutters undervisning hver eftermiddag. I alt 30 klasser om ugen.

VIP Privat: Studerende deltage i fire 50-minutters klasser hver morgen, og to 50-minutters klasser under frokost med instruktøren. Efter frokost, den studerende deltager yderligere fire 50-minutters klasser i eftermiddag. I alt 50 klasser om ugen. Studerende og undervisere vil bestemme antallet af aktiviteter, der skal udfyldes uden for klassen.

Specialprogrammer

For os, er at lære et sprog, uløseligt forbundet med den studerendes deltagelse i livet for almindelige mennesker, skikke og kultur. Givet vores syn på læring og at levere en komplet oplevelse, er vores kurser er skræddersyet til behovene hos de studerende, der deltager i hverdagen og forbindelse til dagligdags sprog gennem materialet udelukkende er udviklet til undervisning i portugisisk som fremmedsprog kurser med brasiliansk kultur.

Her på skolen Olinda Portuguese Language School, tilbyder vi kurser forbinder den portugisiske og musik (særlige former for slagtøjsinstrumenter), fodbold, dans, karneval, sundhed og frivilligt arbejde.

Det er vigtigt for os, at eleverne kender og i stigende grad tilegne en stadig levende og nuværende virkelighed, og forstå, hvordan vi brasilianere lever, og hvordan vi forholder os til verden omkring os.

Portugisisk og fodbold

Vores kursus af portugisisk fodbold og varer i fire uger.

Den studerende vil have fodbold praksis i eftermiddag to gange om ugen med en professionel træner. Afhængigt af sin kapacitet, vil den studerende blive inviteret til at spille med et hold af at vælge trænere.

Vores fodbold lærer uddannet i idræt. Det er en personlig træner og træner for et lokalt hold her i Olinda. Han fastholder et projekt for underprivilegerede børn, der involverer sport at undervise disciplin og fokus. Han er en brasiliansk klassiker, fodbold vanvittigt.

Portugisisk og musik

Vores løbet af populærmusikken har mindst fire uger.

Udover portugisiske klasser 4 om morgenen, vil de studerende have klasser i eftermiddag percussion to gange om ugen. Vi vil sørge for nogle jamsessions med lokale bands og afhængigt af den studerendes evne til, kunne de blive inviteret til at optræde live med bandet.

Desværre, under Carnival lokale bands er besat med noget tilsagn derfor at organisere og / eller tidsplan for nogen tid med dem kan være svært.

Dette kursus er gennemført med støtte fra lokale kunstnere, deres omfattende viden inden for brasiliansk populærmusik gør dem være fremragende lærere. De har bands, gør workshops og fører til sociale projekter med børn af Olinda. De kender alle i levende musikscene her i Olinda, så hvad er dit instrument af valg, kan finde et band, du spiller godt.

Portugisisk og Fotografi

Vores portugisisk kursus og Fotografi er et 4 ugers program.

Foto: Vores fotografering lærer har arbejdet som fotograf siden 1989, da han besluttede at følge i fodsporene på sin far.

Studerende vil slutte sig til hende i hendes studie og blive undervist det grundlæggende i professionel fotografering før ind i stedet, at tage billeder af Olinda og Recife.

Studerende vil lære det grundlæggende i professionel fotografering, adfærd fotooptagelser omkring Olinda og Recife og besøge udstillinger af lokale fotografer.

Studerende har brug for at blive forsynet med deres eget udstyr.

Simulering af "celpe-bras"

Dette er unikt at forberede eleverne til eksamen celpe-bras (duelighedsbevis i betjening af portugisisk for udlændinge), der er udstedt til udlændinge med en god præstation i testen, som er udviklet af Undervisningsministeriet selvfølgelig. Den studerende vil have eftermiddag klasser, klasser vil være private, med to 50-minutters sessioner. I alt 10 lektioner om ugen. Testen er designet til at forberede de studerende gennem aktiviteter inden for metode, som celpe-bras eksamen.

Internationalt er celpe-bras accepteret af virksomheder og uddannelsesinstitutioner som bevis for kvalifikationer i det portugisiske sprog, og i Brasilien, kræves af universiteterne for at få adgang til bachelor-og kandidatuddannelser.

Denne test anvendes i Brasilien og andre lande med støtte fra Udenrigsministeriet. Her i Pernambuco, kan testen udføres af UFPE - Federal University of Pernambuco. Tilmelding i denne simulator tillader ikke den studerende til at deltage i celpe-bras. Tilmeld dig her for før eksamen datoer og betalingen af ​​deres gebyrer. Hvis du har spørgsmål, kan vi hjælpe dig med din tilmelding.

Gå og tale

Dette kursus er ideelt for elskere af brasiliansk kultur og turist, der ønsker at lære nok portugisisk til at forstå og blive forstået på hoteller, restauranter, offentlig transport, taxaer, markeder, museer, strande og meget mere. Du vil blive interagere med brasilianere, der arbejder dagligt i deres arbejdsplads. Hans klasseværelse vil være på gaderne i Olinda og Recife. Billetter og transport er inkluderet.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Portuguese (Brazil)
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Åben tilmelding
Duration
Varighed
Fuldtid
Information
Deadline
Locations
Brasilien - Olinda, State of Pernambuco
Startdato : Åben tilmelding
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Åben tilmelding
Brasilien - Olinda, State of Pernambuco
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen