Read the Official Description

Populisme i Europa og Beyond

Arrangør:

Netværk af europæiske studier, Prof. Juhana Aunesluoma (NES Research Director)

Relaterede Degree programmer:

Kandidatuddannelsen i europæiske og nordiske studier

DATOER:

8.-2017/08/18

PRISER:

600-900 EUR

CREDITS:

5 ECTS

KOORDINATOR:

Halil Gürhanli

Target studerende

Dette kursus undersøger den populistiske skue fra både teoretiske og empiriske perspektiver, kritisk dialog med de mest fremherskende forståelser af begrebet og tilskynde de studerende til at tænke på sine repræsentationer i et nyt lys. Avanceret bachelor niveau eller kandidatuddannelser niveau studerende på samfundsvidenskab er hjerteligt inviteret til at tage dette kursus.

Synopsis

Dette kursus tilbyder en hands-on erfaring for studerende, der er i lige grad fascineret og forvirret af de vedvarende populisme i og uden for Europa. Det er næsten umuligt i dag at læse nyheder uden at komme på tværs af en slags reference til populisme, for det meste i form, at det er en epidemi truer vores demokratiske samfund. Med fremkomsten af ​​Trump fænomen, chokket over Brexit og stigende bølge af radikale partier i Europa, er det en overused men stort set udefineret sigt. Så slutte sig til os i vores ekspedition for sine rødder og repræsentationer i form af foredrag, workshops, udflugter, film show og diskussion med virkelige populistiske politikere.

Læringsmål

Efter at have afsluttet dette kursus, skal eleverne have en god forståelse af forskellige tilgange til populisme og forholdet til demokratisk regeringsførelse i nutidens Europa. De ville have en klar idé om, hvad populisme er, og, endnu vigtigere, er ikke i dagens politik. De ville have kapacitet til at forstå og analysere tekst eller tale, der beskæftiger sigt og til at producere deres egne meninger om populisme og populister både på et teoretisk og empirisk niveau.

Kursus format og undervisningsmetoder

Eleverne bliver bedt om at gøre cirka 20 siders læsning for hvert kursus dag, som normalt består af forelæsninger efterfulgt af gruppearbejde og / eller udsendte eksperter. Ud over foredrag, er forskellige læringsmetoder ansat gennem hele kurset: Pre-kursus opgave: Eleverne bliver bedt om at få en populistisk 'navn' skrevet på et stykke papir, der skal afsløres på den første dag i løbet af en isbryder diskussion og proces gruppedannelse.

Gruppe opgave 1: Grupper på 3-5 studerende præsentere en dekonstruktiv læsning af video-optaget taler af kendte populistiske politikere som Donald Trump, Marine Le Pen, Silvio Berlusconi, etc., der tilbyder deres tager på "populistisk budskab«. Målet er at generere en fælles tabel efter alle gruppe præsentationer, med særlige kendetegn, hvad der gør en "populistisk".

Gruppe opgave 2: Grupper på 3-5 studerende forberede en kampagne plakat design for et populistisk parti og en ledsagende offentlig tale, præsentere det med en særlig vægt på 'populistiske kommunikationsstrategier'.

Ekskursion: Passage fra Kaisaniemi til Hakaniemi Square gennem såkaldt Pitkäsilta, som den kritiske avenue, hvorigennem finske "mennesker", sammen med deres kollektive erindringer og myter, er konstrueret i kølvandet på borgerkrigen. Program: Frokost på Hakaniemi Market Hall efterfulgt af rundvisning i Kaisaniemi, Hakaniemi og Kallio ender på Juttutupa (Excursion guide Janne Hernesniemi, Uddannelse Officer hos JHL Institute, The Trade Union for Offentlige og Welfare Services).

Midler og kriterier for vurderingen

Grading skala er 1-til-5, som er vurderet på følgende grundlag:

  • Klasse Deltagelse (% 20)
  • Gruppe Opgaver (% 40)
  • Learning Diary (% 40)
Program taught in:
Engelsk

See 19 more programs offered by Helsinki Summer School »

This course is Campus based
Start Date
Aug. 2019
Duration
11 dage
Fuldtid
Price
600 EUR
600-900 EUR
Deadline
By locations
By date
Start Date
Aug. 2019
End Date
Application deadline

Aug. 2019

Location
Application deadline
End Date