Populære programmer

Et baneprogram er et års introduktion til en fuld pensum og forbereder de studerende til deres adgang til universitetet. Disse programmer træner studerende i en bred vifte af emner som kunst, humaniora, erhvervsliv, biologiske og biovidenskab, teknik, teknologi, naturvidenskab og endnu mere. Derudover hjælper baneprogrammer internationale studerende med at udvikle deres flydende evne til at tale og skrive engelsk, mens de gennemfører udvalgte kreditbærende akademiske klasser. Planerne er generelt rettet mod studerende, der ikke har de relevante engelsksprogede testresultater for at få adgang via traditionelle ruter. Forskellige forskellige baneprogrammer kan være overvældende - lad det ikke stoppe dig! Start din søgning ved at kigge på de mest populære Pathways opført nedenfor.

Newly added Pathway Programs

University CEU - Cardenal Herrera

Spansk Pathway til design

Januar 15, 2019
Industrielt design er disciplinen involveret i skabelsen og udviklingen af alle de varer, der omgiver os. Hvis du har et spørgende sind, hvis du nogensinde har spekuleret på, hvorfor et objekt er blevet lavet på en bestemt måde, eller hvis du undrer dig over, der gør tingene omkring dig, f.eks. Din telefon, dine træner, din cykel eller stolen, sitte… [+]r på, du finder svaret på denne grad. Industrielle designere er dem, der først forestiller sig og danner derefter alle objekter i den menneskelige verden, fra din bil kører du ind i den gaffel du spiser med. [-]

Bournemouth & Poole College

International adgang til universitetet

November 30, 2018
Programmet International Access to University er designet specielt til internationale studerende, og er et akademisk forberedelsesprogram for bacheloruddannelse i otte generiske fagområder: Kunst og Design, Business Studies, Computing, Humaniora, Medier, Musik, Scenekunst og Videnskab.

TasTAFE

Diplom i Informationsteknologi ( Pathway Program)

Oktober 10, 2018
TasTAFE lærere arbejder tæt sammen med industrien for at sikre, at de lærer relevante, praktiske praktisk færdigheder, der fører til beskæftigelsesresultater. Studerende vil få en række praktiske færdigheder i programmering, netværk, cybersikkerhed, service levering, kundesupport og webudvikling.

Universiteter i Danmark

Skift placering

Hvad er et Pathway-program

Hvad er baneprogrammer?

Hvad er baneprogrammer? Flere uddannelsesinstitutioner rundt omkring i verden tilbyder veje til at hjælpe internationale studerende med at udføre udvalgte kreditbærende akademiske klasser for at kunne antages på universitetsniveau. Ofte udvikler eleverne også deres flydende evne til at tale og skrive engelsk eller landets undervisningssprog. Studieordningen er generelt rettet mod studerende, der ikke har de relevante engelsksprogede testresultater for at få adgang via traditionelle ruter. Derudover tilbyder nogle programmer en udvalgt gruppe af klasser til studerende, der har brug for en billig mulighed for at vende tilbage til college eller begynde at tage klasser. I nogle tilfælde kan optjenede kreditter overføres til et online certifikat eller en grad gennem sponsorskolen. Undervisningen har tendens til at løbe i et akademisk skoleår. Disse programmer er ofte resultatet af et samarbejde mellem sponsorskolen og en finansiel støttemodtager, som tredjeparts ejeren af ​​INTO-optionen.

Hvad er fordelene ved at tage pathway-programmer?

Hvorfor er programmer vigtige? Disse grundlæggende muligheder giver løsninger på nogle af de problemer, der står overfor elever, der kæmper for at få adgang til videregående uddannelser. Baneprogrammerne kan for eksempel overbygge et parathedskløft for nogle elever ved at give sprog- og kulturinstruktion til elever med engelsk som andet sprog. Sådanne planer gør det også muligt for enkeltpersoner fra mange sektorer at komme ind på et universitet. En professionel kan f.eks. Være i stand til at gennemføre en let kursusbelastning af faglige emner, som styrker færdighederne til karriereadvidelse. Disse hjælpemuligheder øger elevernes tillid til at fuldføre arbejdet og bære den arbejdsbyrde, der er almindelig i universitetsprogrammer, ved at forbedre de skriftlige, kommunikations- og tidsstyringsevner, der er nødvendige for at lykkes i højere uddannelse.

Hvilken slags karriere kan du forvente med sti-programmer?

Baneprogrammer er designet til at hjælpe eleverne med at forberede rigor og udgifter til videregående uddannelser, der udgør et fundamentår, hvorfra studerende kan udvikle sig til et bestemt universitetsuddannelsesprogram. Når dengang er afsluttet, såfremt den studerende fortsætter med at opnå en bachelorgrad, kan dette åbne dørene for mange karriere. For eksempel kræves en fireårig grad ofte at blive en grundskolelærer eller en salgschef. Andre højbetalende karriere til rådighed for dem med bachelorgrad varierer fra virksomhedsledere til computerprogrammører til grafiske designere.

Hvornår skal man få vejprogrammer?

Studerende tager generelt disse programmer som en forløber til eller i begyndelsen af ​​deres bachelorstudier efter sekundær uddannelse. Hvor mange år er baneprogrammer? Det tager typisk tre vilkår for eleverne at nå udgangen af ​​deres kurser.I nogle skoler betyder det at deltage i tre semestre, selv om antallet af semestre eller kvartaler varierer afhængigt af skole og land. Når klasserne er afsluttet, skal eleverne være klar til at gå videre til det andet år af deres valgte uddannelsesvej.

Hvor skal man tage baneprogrammer?

Stier er relativt nye for videregående uddannelser, men der er fundamentale muligheder, der dukker op i USA, Storbritannien, Australien og hele verden. Kollektionerne bruges ofte af universiteter til at øge indskrivningen af ​​internationale studerende. Dette er gode nyheder for studerende, der ønsker at gå på en skole uden for deres eget land, især hvis de har en vis forståelse for det engelske sprog og kunne drage fordel af yderligere sprogstøtte. Meget af det arbejde, der skal udfyldes for baneprogrammer, er tilgængeligt online. Studerende skal muligvis have konsekvent adgang til en computer og internettet for at afslutte kurser.

Hvor meget koster det at tage et baneprogram?

De samlede omkostninger ved deltagelse i et baneprogram varierer afhængigt af skole og land. Nogle elever kan finde ud af, at deres evne til at gennemføre de nødvendige klasser også kan påvirkes af omkostningerne ved andre tilfældige gebyrer.

Hvilke emner er tilgængelige i et baneprogram?

Som undervisningsplaner omfatter kurser generelt grundlæggende skrivning, introduktion til personlig økonomi, videnskab, musik og / eller nogle livskvalitets klasser. Dette kan variere afhængigt af skolen. Nogle universiteter kan for eksempel indeholde kurser i uddannelsesmæssige kvalifikationer, såsom notatoptagelse og typing eller computerbrug. Når kurserne er afsluttet, kan eleverne ansøge om at deltage i en fireårig kandidatbane og overføre deres grundbevis som det første år af denne serie af klasser.

Hvilke typer vurderinger er der for vejprogrammer?

For at kunne gennemføre baneprogrammer skal eleverne generelt udføre en række opgaver. Disse kan omfatte deltagelse i et bestemt antal personlige sammenkomster eller online-klasser. Selvfølgelig skal eleverne også planlægge at afslutte tildelte kursusarbejde og tjene bestående karakterer på eksamener som kurserne skrider frem. Hver plan kan have skræddersyede vurderinger, der passer til kurset, baseret på skolen og sponsoren.

Hvordan sammenligner vejprogrammer sig med andre grader?

Stier betragtes ofte som basisplaner. Disse kursusserier kan sammenlignes med bachelorbevisprogrammer, forberedende programmer eller grundår. For eksempel kan en studerende få en bachelor-business management certifikat gennem en online skole for at begynde college-niveau kurser. Disse online-certifikatkurser indeholder ofte digitale lektioner og lærebøger, og klassesupport er generelt tilgængelig online eller via email.En anden måde, som eleverne bruger forberedende og grundlægningsprogrammer, er at udvikle de færdigheder, der er nødvendige for at opnå arbejde eller fremme i konkurrencedygtige studiestier. De fleste af køreprogrammerne giver generelle studier i skriftlig, matematisk og andre grundfag, men nogle kørebaner er nogle gange specifikke for et bestemt fagområde, såsom regnskab eller politisk videnskab. Det første år af associeret grad klasseværelse har tendens til at omfatte generelle uddannelseskurser, men i andet år er kurser mere specifikke for den relevante grad. En associeret kunst inden for erhvervsliv og ledelse dykker typisk ind i kurser som økonomi og erhvervslivets bedste praksis, mens en associate of science in nursing giver medicinsk viden. Denne type specialisering foregår ikke i grundlæggende pathway-programmer, men snarere vil banen forberede den studerende til at tilmelde sig en Associate Degree.

Hvordan ansøger jeg på baneprogrammer?

Undersøg de tilgængelige kurveprogrammer, der tilbydes rundt om i verden for at identificere den mest hensigtsmæssige for dig. Når du har disse oplysninger, skal du kontakte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde informationsformularen direkte på skoleprofilen.