Den Palæstina og arabisk Studies Program (PAS) er et akademisk program på Birzeit University, der tilbyder internationale studerende mulighed for at kombinere studiet af det arabiske sprog med samfundsvidenskabelige kurser om Palæstina og den arabiske verden. Internationale studerende gennemfører deres studier, mens du oplever på første hånd de politiske og sociale forhold på stedet.

Tegning af dets registrering af velrenommerede sprog og samfundsvidenskabelige professorer har Birzeit University produceret denne omfattende international uddannelse, der tilbyder akkrediterede kurser af akademisk kvalitet, sammen med en række foredrag fritidsaktiviteter og ekskursioner. Året rundt program består af tre semestre, to regulære semestre og en intensiv sommer semester. Studerende kan tilmelde ved begyndelsen af ​​enhver semester. Den PAS Programmet er åbent for studerende og kandidater universitetsstuderende fra hele verden, der arbejder i et felt relateret til Mellemøsten, og dem, der ønsker at få et indgående kendskab til regionen, dens sprog og kulturer.

Den PAS Programmet omfatter arabisk sprog og samfundsvidenskabelige fag, som de studerende kan vælge højst fire kurser i løbet af de regelmæssige semestre eller tre kurser om sommeren. De arabiske kurser omfatter fire niveauer af Moderne standardarabisk og tre niveauer af Uformelt arabisk (Jerusalem dialekt).

Arabisk kurser er designet til at undervise i sprog som en integreret del af kulturen, mens de samfundsvidenskabelige fag, der undervises på engelsk, giver analyser af arabiske og palæstinensiske spørgsmål i disciplinerne politik, sociologi, litteratur og historie. Internationale studerende dygtige i arabisk kan med tilladelse, tage kurser på forskellige områder, der undervises i arabisk og tilbydes inden for universitetets almindelige program. Med en særlig tilladelse fra Studieforvaltningen de internationale studerende også kan tilmelde sig klasser, der bliver undervist på engelsk, såsom fransk, engelsk, matematik, forretning og forskellige økonomiske kurser langs med Birzeit University almindelige studerende. Halvår for almindelige studerende er mellem 4-5 måneders varighed, hvilket betyder, at PAS studerende har brug for at forlade landet for at forny deres visum.

Vores liste over kurser kan nævnes:

Moderne standardarabisk Dagligdags arabisk palæstinensiske samfund Palæstina Spørgsmål Kvinder i Arab Society Arab Society palæstinensiske Kulturvidenskab moderne og nutidig arabisk Thought

Kursus Akkreditering

Alle kurser, der udbydes i PAS Program er en del af universitetets bachelor program, og kreditter normalt anerkendt af institutioner for videregående uddannelse i udlandet. Udskrift gebyrer er inkluderet med de administrative gebyrer, der betales i starten af ​​semestret. Eleverne har brug for at bekræfte med programmets administration, hvis du har brug for en udskrift i slutningen af ​​semestret for at kunne træffe de nødvendige foranstaltninger til tiden. Studerende planlægger at overføre optjent på Birzeit til deres hjem institutioner bør informere deres hjem universitet deres plan før afrejse.

Oversigt over gebyrer (i USD)

Ansøgning og tildeling boliger gebyrer bør overføres til universitetets bankkonto. For bankoplysninger, bedes du kontakte os.

1) Ansøgning gebyr - $ 55 2) Tilmeldingsgebyr - $ 70 * 3) Undervisningen - $ 700 for hver arabisk sprogkursus; $ 600 for alle andre kurser. Studieafgifter skal betales på registreringsdatoen. Birzeit University accepterer ikke postanvisninger eller postanvisninger. Eleverne skal bringe med sig det fulde beløb af undervisning og relaterede gebyrer. De kan betale med kontanter eller med kreditkort (kun Visa-kort), for at være i stand til at betale og registrere om registrering dag. Gebyrer refunderes ikke til kurser faldt efter den første uge af klasser. I tilfælde af fuldstændig tilbagetrækning fra programmet eller fra kurser inden for den første uge af klasser, studerende får en 35 procent refusion af studieafgiften. Kurser kan ændres i den første uge af klasser.

4) Boliger fordeling gebyr - $ 50 ** Universitetet vil hjælpe eleverne med at finde bolig i henhold til den type af boliger anmodet om deres ansøgningsskema. Universitetet vil lede de studerende til deres bolig på den første dag i orientering eller den første dag i ankomst (ikke på fredage, søndage, weekender eller helligdage). Studerende vil være ansvarlig for alle leje og tilknyttede betalinger til deres udlejere. Leje inkluderer vand, el og internet. Madlavning gas og varme gas betales af de studerende.

Studerende bør budgettet på følgende måde: US $ 200 per måned for et delt værelse US $ 250 per måned for et enkelt værelse US $ 300-350 per måned for mad og transport US $ 300-400 hvert semester for diverse (underholdning, ture osv) 5) Bibliotek gebyr - $ 10 * 6) Student Identification Card - 10 $ 7) Late-ansøgningsgebyr - $ 30, hvis ansøgningerne nå PAS efter ansøgningsfristen.

8) Internet gebyr - $ 15 9) Health Insurance - $ 10 10) Transcript & tilmelding verifikation breve - $ 15 * Disse gebyrer betales hvert semester.

** (Studerende, der har brug for vores hjælp finde indkvartering rådes kraftigt til at sende i deres ansøgningsskema godt før ansøgningsfristen).

Program undervist i:
  • Engelsk
  • Arabic
Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Åben tilmelding
Duration
Kontakt skolen
Fuldtid
Price
700 USD
for hver arabisk sprogkursus; 600 USD for alle andre kurser.
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Åben tilmelding
End Date
Ansøgningsfrist

Åben tilmelding

Location
Ansøgningsfrist
End Date