Open minded projektledelse

La Salle Almere

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Open minded projektledelse

La Salle Almere

Et kursus i to byer! Dette kursus er en fordomsfri svar på de personer, der søger at få viden og praksis i forbindelse med det moderne menneske og materielle resource management. Management alternativer i forbindelse med et projekt realisering vil blive præsenteret og praktiseres.

Kursus Level: Basisk til mellemprodukt

Credits: Dette kursus giver 1,5 ECTS og 25 PDU'er + Certificate of Fremmøde Dette kursus er en fordomsfri svar for dem, der søger nye måder at ledelsen i dagens konkurrenceprægede miljø, som indebærer skifter fra den traditionelle økonomi til de oplysninger økonomi.

Kurset giver en fleksibel og praktisk tilgang af Projektleder profession, ved hjælp af formelle strategier, som hjælper til at styre projektet og nå de mål: at bringe projektet til tiden, inden for budgettet og i henhold til specifikationerne. Men for at gøre dette muligt er det nødvendigt at forstå projektet miljøet og udvikle de nødvendige færdigheder til at beskæftige sig med ressourcer, kommunikation, risici og indkøb.

Baseret i PMBOK, det mest verdensomspændende udbredelse projektledelse ramme, kurset omfatter casestudier til at hjælpe forstå de strategier, samt eksempler på relevante projekter, der har haft succes fra Project Management synspunkt.

Kurset er struktureret i et modul, der har en standalone en uge tid konfiguration. Det kan udforskes, om i Barcelona, ​​Spanien, eller i Almere, Holland.

Certificerede (PMP ®) undervisere.

Metode

Framework teoretiske begreber vil blive kombineret med den praktiske anvendelse gennem projekter udviklet af de arbejdende teams dannet af deltagerne. Projekt baseret læring kombineret med learning by doing metode vil blive anvendt af forelæsninger team og vil blive aktivt brugt i løbet af kurset. Casestudier og individuelle foredrag vil blive tildelt, og de studerende vil blive bedt om at løse praktiske situationer. Alternative løsninger vil blive diskuteret og analyseret i løbet af undervisningen. Og endelig, vil din fantasi blive udfordret og din smidighed afprøvet.

Målsætninger

Ved afslutningen af ​​kurset vil du være i stand til at skabe et projekt livscyklus, en erklæring om arbejde, en Work Breakdown Structure, en tidsplan, et budget og en risiko forvaltningsplan. Din fantasi vil blive udfordret og din smidighed afprøvet. Du vil møde mennesker fra forskellige lande, og du vil udføre indefra to forskellige scenarier (Spanien og Nederlandene)

Hvem bør deltage?

Dette kursus henvender sig til alle, der ønsker at nærme effektiv moderne projektledelse viden, ramme og færdigheder. Blandt dem, der kan drage fordel af dette kursus er:

  • Ethvert medlem team, der er forpligtet til at arbejde i et projekt;
  • Deltagere i forsknings- og udviklingsprojekter;
  • Teknisk service og support personale;
  • Administratorer og ledere, der er ansvarlige for at koordinere, fremme eller styring af projekter og programmer;
  • Tekniske fagfolk og ingeniører flytter ind lederskab og koordinering projekt positioner;
  • Studerende, der forbereder sig på at starte deres professionelle luftfartsselskab.

Pris pr modul

€ 550 - Kursus + kursusmaterialer

Vigtig bemærkning

Modul vil blive åbnet kun i tilfælde det mindste antal deltagere er nået. Alle registrerede deltagere vil blive informeret om go / no go beslutning senest 24 timer efter fristen modulet tilmelding via e-mail. Deltagerne bedes ikke at bestille deres flyvninger, indtil en formel go beslutning er blevet modtaget

Kategori

Business & Management

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Juli 2019
Duration
Varighed
5 dage
Fuldtid
Price
Pris
550 EUR
Kursus + materialer
Information
Deadline
Kontakt skolen
Run 2: from 20.07.2015 to 24.07.2015
Locations
Holland - Almere, Flevoland
Startdato : Juli 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Run 2: from 20.07.2015 to 24.07.2015
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Juli 2019
Holland - Almere, Flevoland
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Run 2: from 20.07.2015 to 24.07.2015
Slutdato Kontakt skolen