Read the Official Description

Denne korte program er specielt forberedt til "amatører" eller ikke-fagfolk, der ønsker at opdage de høje standarder for den fransk madlavning.

kulinarisk

Vores vigtigste mål er, at vores studerende lærer mange nye lækre opskrifter, forbedre deres færdigheder, tage fornøjelse at lave mad med helt nyt professionelt udstyr og nyde deres oplevelse med os.

  • 1 eller 2 uger med 4 timer om dagen, fra 04:00 til 20:00, 5 dage om ugen af ​​hands-on klasser. Alle weekender er gratis.
  • Særlige programmer baseret på forskellige temaer er tilrettelagt for hver uge og er til din rådighed efter anmodning.

Eleverne arbejder i par for at stimulere og støtte hinanden.

Lærerne vil give de studerende med mange tips og tricks til at skabe let meget velsmagende retter, med en smuk og imponerende præsentation.

Program taught in:
Engelsk

See 6 more programs offered by Culinary and Pastry School in Miami »

This course is Campus based
Start Date
Sep. 2019
Jan. 2020
Duration
1 - 2 uger
Fuldtid
Price
1,400 USD
eller $ 2760 (entrépriser inkluderet)
Deadline
By locations
By date
Start Date
Sep. 2019
End Date
Application deadline
Start Date
Jan. 2020
End Date
Application deadline

Sep. 2019

Location
Application deadline
End Date

Jan. 2020

Location
Application deadline
End Date