Denne korte program er specielt forberedt til "amatører" eller ikke-fagfolk, der ønsker at opdage de høje standarder for den fransk madlavning.

kulinarisk

Vores vigtigste mål er, at vores studerende lærer mange nye lækre opskrifter, forbedre deres færdigheder, tage fornøjelse at lave mad med helt nyt professionelt udstyr og nyde deres oplevelse med os.

  • 1 eller 2 uger med 4 timer om dagen, fra 04:00 til 20:00, 5 dage om ugen af ​​hands-on klasser. Alle weekender er gratis.
  • Særlige programmer baseret på forskellige temaer er tilrettelagt for hver uge og er til din rådighed efter anmodning.

Eleverne arbejder i par for at stimulere og støtte hinanden.

Lærerne vil give de studerende med mange tips og tricks til at skabe let meget velsmagende retter, med en smuk og imponerende præsentation.

Program undervist i:
Engelsk

Se 6 flere kurser fra Culinary and Pastry School in Miami »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Duration
1 - 2 uger
Fuldtid
Price
1,400 USD
eller $ 2760 (entrépriser inkluderet)
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Location
Ansøgningsfrist
End Date
Location
Ansøgningsfrist
End Date