Read the Official Description

header

»BYG DIN BAUHAUS«

OPLEV BAUHAUS-IDEA og lære mere om indflydelse af BAUHAUS PÅ VORES LIV!

Bauhaus var en skole, ikke et design-studie. Walter Gropius ønskede at uddanne en ny generation af designere, hvilket er grunden til han ønskede sine elever til at lære et håndværk og til at arbejde i værkstederne. Han opfordrede dem til at få hands-on erfaring i værkstederne. Disse erfaringer forekom ham at være den bedste måde at finde det design, for et nyt århundrede. Objekterne var ikke bestsellere fra begyndelsen, men snarere stationer på vejen til noget nyt.

Vi vil følge råd af Gropius og spor af Bauhaus i vores værksted. Vi vil starte i museerne med udkastene og produkter af Bauhaus elever og ender i træ værksted, hvor vi vil bringe vores projekter til livet.

Vi vil besøge Bauhaus seværdigheder og museer i Weimar og Dessau. Vi vil sove i Bauhaus bygning i Dessau. En anden stop bliver den Grassi museum for kunst og håndværk i Leipzig. De gamle design er meningen at inspirere os til værkstedet træning.

Træet-værksted i Bauhaus-Universität Weimar er vores base for design og fremstilling af modeller, mock-ups og prototyper. Vi bruger træ og alle former for værktøj og maskiner til at bygge vores modeller der.

Resultaterne vil blive vist i en lille udstilling i slutningen af ​​kurset. Du vil tage din brik med dig. Udgifterne til skibsfarten kan variere.

Bemærk: Dette kursus omfatter en tur til Dessau. Derfor er det ikke nødvendigt at tilmelde sig udflugt til Dessau, når du ansøge om dette kursus.

Kurset er engelsk.

Certifikat & Credit Points

Efter en vellykket afslutning af dette kursus vil du modtage et certifikat for deltagelse. Det vil vise kurset titel, dato og varighed af kurset, at antallet af kontakt timer samt de vigtigste indhold og emner.

Deltagerne vil tjene 3 point (ECTS). Kurset finder sted hele dagen fra mandag til fredag. Det er nødvendigt at deltage i mindst 80% af forløbet lektioner til at modtage point.

Målgruppe

Kurset henvender sig til alle, der er interesseret i historien om Bauhaus og dens indvirkning på vores liv. Deltagerne skal medbringe nysgerrighed og mod til Bauhaus-oplevelse.

Ansøgning

1. Registrering Online

For at registrere, skal du udfylde vores tilmeldingsformular.

2. Dokumenter

Send venligst følgende dokumenter 1. maj 2017 som én pdf-fil via e-mail.

 • CV: max. to sider
 • Letter of motivation: Hvorfor valgte du dette kursus? - Max. 500 ord
 • Opgave: I 1925 designet Walter Gropius den nye bygning til Bauhaus i Dessau. Folk også kalde det en katedral af modernitet. Hvilke andre bygninger eller produkter er lige så vigtigt for dig? Send venligst skitser af 3 eksempler med en kort beskrivelse (ingen billeder).
 • Engelsk certifikat: mindst niveau B1 eller sammenlignelige

Vær opmærksom på følgende punkter:

 • Kun én pdf-fil (maks. 5 MB)
 • E-mail med emnet »Ansøgning Byg din Bauhaus«
 • Navn på pdf-fil »Build_Your_Bauhaus_family name_first betegnelse«

KUN KOMPLET OG KORREKT navngivne Ansøgninger behandles!

3. Udvælgelsesprocessen

Alle ansøgere vil modtage optagelse meddelelse den 15. maj 2017 via e-mail og bliver nødt til at bekræfte sin deltagelse inden for 3 dage. Hvis ansøgerne undlader at gøre dette, vil steder blive givet til andre på ventelisten.

Når du har bekræftet din deltagelse vil du modtage faktura for din specialiserede kursus indtil slutningen af ​​maj.

Hvis du har brug for en VISUMAnbefaler vi at informere nu om kravene og lave en aftale med den tyske ambassade i dit hjemland. Højst 12 ansøgere vil blive udvalgt til at deltage i dette kursus.

Kursus Fee

Kurset gebyret er 700 EURO.

 • 500 EURO for studerende og tidligere studerende
 • 300 EURO for BUW studerende

Kurset inkluderer:

 • Orientering og support
 • Program ifølge beskrivelsen
 • undervisningsmateriale
 • Bauhaus Summer School ID-kort
 • Certifikat
 • Internetadgang på Bauhaus-Universität Weimar
 • Gratis brug af biblioteket
 • Ledsagende program (undtagen udflugter)
 • Gratis adgang til museer, der tilhører Klassik Stiftung Weimar

BEMÆRK: udgifter til togbillet og overnatning (ca. 45 EURO) under udflugt til Dessau er ikke inkluderet og skal betales på stedet i kontanter.

Program taught in:
Engelsk

See 15 more programs offered by Summer School at Bauhaus University Weimar »

This course is Campus based
Start Date
Aug. 2019
Duration
2 uger
Fuldtid
Price
700 EUR
Kursus gebyr 700 EURO; 500 EURO for studerende og tidligere studerende, 300 EURO for BUW studerende
Deadline
By locations
By date
Start Date
Aug. 2019
End Date
Application deadline

Aug. 2019

Location
Application deadline
End Date