Leder du efter en sabbatår program? Ønsker at tilbringe 6 eller 12 måneder rejser verden? Op med People har kunnet tilbyde en af ​​de mest unikke sabbatår erfaringer for unge fra hele verden i mere end fem årtier. Mangfoldigheden af ​​erfaringer til rådighed med Op med People er perfekt til den person, der ønsker at maksimere deres sabbatår mulighed!

En sabbatår er ofte defineret som en periode, hvor de studerende tage en pause fra formel uddannelse til at gøre noget, der giver personlig vækst gennem rejser, samfundstjeneste og / eller praktikophold.

"Jeg ville ikke være den person jeg er i dag uden min sabbatår brugt med Op med mennesker mellem high school og college. Jeg er så taknemmelig for, at min hele året i en alder af 18 blev brugt på rejse i verden. " - UWP alumna Juli fra Minnesota, USA For mange er en sabbatår taget mellem gymnasiet / gymnasium og universitet. Andre vælger at tage deres sabbatår under universitet eller selv efter endt grad, og før du begynder en karriere. Op med Mennesker studerende aldre 17-29, så vi kan tilbyde dig denne mulighed, når som helst det passer til dine personlige og uddannelsesmæssige planer!

I lande uden for USA, har eleverne ført sabbatår muligheder i årtier. I de seneste år, dog sabbatår deltagelse er hurtigt voksende blandt amerikanske studerende som flere og flere mennesker begynder at anerkende værdien af ​​at give unge med forskellige, personlige og uddannelsesmæssige muligheder for at øge deres formelle uddannelse.

Florida Southern College

UWP har annonceret en akademisk partnerskab med Florida Southern College (FSC), som begyndte i juli 2012. Akademiske kurser udbydes som et supplement til vores eksisterende pensum af erfaringsbaseret læring og uddannelsesmæssige workshops, der gør det muligt for de fleste UWP deltagere at tjene universitetet kredit.

Et minimum af 12 akademiske kreditter + tilbydes hvert semester og de studerende skal opt-in og tilmelde dig i det faglige program, ud over at blive accepteret til at rejse til udlandet med UWP. Denne akademiske program er valgfri og ikke påkrævet for alle studerende.

Alle kursusaktiviteter er instrueret og vurderet af FSC fakultet, støttet af UWP personale, og leveres gennem en blandet model af klasseundervisning og online læring. Udskrifter er udstedt af FSC og kan overføres til en hvilken som helst godkendt universitet, om godkendelse af den modtagende institution.

juli Kurser

Nedenfor finder du naturligvis titler og fagbeskrivelser. Komplet kursus skitserer vil være til rådighed tre (3) måneder før programmet startdato.

Interpersonel kommunikation (SPC 2250)
Fire kredit timer. Ingen forudsætninger. En undersøgelse af dynamikken i menneskelig kommunikation i forskellige indstillinger. Kursus fokus på verbale og nonverbale budskaber, lytning, konflikter og relationer. Gruppe og partner diskussioner, mundtlige præsentationer og forestillinger er vigtige elementer i klassen.

Specielle emner i Kommunikation: Conflict Management (SPC 3900 / KOM 3900) Fire kredit timer. Ingen forudsætninger. Dette kursus diskuterer forskellige måder, at konflikter opstår i samfundet. Kurset henvender hvad konflikt er, hvad forskellige sammenhænge og miljøer konflikt opstår i, hvilke lærde sige om konflikter, og forskellige måder at forvalte konflikt. Eleverne får en øget bevidsthed om kompetence i kommunikation.

Principper for Ledelse (BUS 2217)
Fire kredit timer. Ingen forudsætninger. Dette kursus adskiller moderne virksomhedsledelse fra ledelse og undersøger de begreber, principper og funktioner i forvaltningen, der gælder for alle typer af organisa-tioner. Ledelseskoncepter vil blive anvendt til case studies og oplevelsesmæssige aktiviteter for at hjælpe de studerende forfine deres egne individuelle ledelsesmæssige stilarter.

januar Kurser

Nedenfor finder du naturligvis titler og fagbeskrivelser. Komplet kursus skitserer vil være til rådighed tre (3) måneder før programmet startdato.

Små Group Communication (SPC 2260)
Fire kredit timer. Ingen forudsætninger. Studiet af lille gruppe kommunikation teori og praksis i forskellige situationer. Kursus fokus på, hvordan små grupper bruges til at løse problemer, træffe beslutninger, og komme med anbefalinger. Grupper vil arbejde med Op med People støbt og samfundsgrupper til at finde løsninger og komme med anbefalinger til at løse præsenterede problemer.

Interkulturel kommunikation (SOC 2270 / SPC 2270)
Fire kredit timer. Ingen forudsætninger. Dette kursus udforsker unikke forhold mellem kommunikation og kultur. Studerende undersøge deres egen kulturelle opfattelse, som de er udsat for en bred vifte af kulturelle dynamik og skikke i dette mere og mere globale samfund. Dette kursus balancerer begreber og teorier om interkulturel kommunikation med praktisk anvendelse. Målet med dette kursus er at styrke den studerendes effektivitet som kommunikator.

Moderne ledelsesmodeller (BUS 3998)
Fire kredit timer. Ingen forudsætninger. Dette kursus gennemgår de centrale begreber for ledelse og ser nærmere på traditionel vs. moderne ledelsesstil. Forskellige ledelsesmodeller vil blive dækket, og casestudier bruges til at demonstrere den praktiske anvendelse af disse modeller i dag. Studerende vil blive givet muligheder for personlig udvikling gennem øvelser og hands-on læring med det formål at forstå og forbedre deres egne individuelle ledelsesstil.

Berettigelse til Study Abroad og sabbatår Credit Option

Enhver amerikansk eller international skole / universitet studerende er berettiget til at tilmelde. Amerikanske og internationale sabbatår deltagere, der har afsluttet gymnasiet / tertiære studier, men som endnu ikke er indskrevet i en skole eller et universitet, er også berettiget til at tilmelde. Post-graduate deltagere er også velkomne.

Studerende, der ønsker at komme til udlandet med UWP som deres studieophold i udlandet semester opfordres til at søge forhåndsgodkendelse og følg alle nødvendige retningslinjer gennem de internationale programmer (udlandsophold) kontor i deres hjem Univesity.

Program Omkostninger

Den UWP Global Education Program er en overkommelig, omfattende og unik måde at udforske verden. Programmer løber over 22 uger og begynder i januar og juli hvert år.

Op med People tilbyder en overkommelig, omfattende, unik måde at udforske verden. Vores program begynder to gange om året, i januar og juli, og deltagerne har mulighed for at rejse til et eller to semestre.

Gebyret Programmet er i øjeblikket $ 17.450 USD for det første semester med mulighed for et andet semester på et diskonteret gebyr på $ 9900 USD.

Gebyret Programmet omfatter følgende:
• Alle boliger til hele 20-ugers program
• Alle måltider for hele 20-ugers program
• Alle rejser, herunder international flybillet, under hele 20-ugers program

Ikke inkluderet i gebyret program:
• Transport til Denver, Colorado, USA for at starte programmet og transport hjem i slutningen (programmet normalt - men ikke altid - ender i Europa)
• Sygesikring i løbet af programmet
• Personlige udgifter såsom souvenirs og toiletartikler

Små stigninger i programmet gebyr kan forventes årligt.

Den valgfrie akademiske (udlandsophold) program leveret i samarbejde med vores akademiske partner, Florida Southern College, er en ekstra $ 950 per semester.

Program undervist i:
Engelsk
Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Sep 2019
Duration
1 semester
Fuldtid
Price
17,450 USD
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date
Location
Ansøgningsfrist
End Date