Read the Official Description

Online AS i ministeriet

Dette program er beregnet til at levere kvalitet, grundlæggende forberedelse til lokale kirke ministerium. Det primære formål for at tilbyde dette program er at støtte og styrke de kristne ministerier for bi-faglige præster og frivillige lå arbejdstagere i den lokale kirke. Det er beregnet til kristne voksne alder 23 og ældre. Den Associate of Science i ministeriet anses ikke fuld professionel forberedelse til en fuldtids ministerium. De, der absolut planlægger at være præster rådes til at forfølge en bachelorgrad i bibelske og ministeriets undersøgelser. Den Associate of Science i ministeriet grad er designet til at være tjent helt online.

Ud over at opfylde de specifikke mål er angivet andetsteds for store i Gammel og Ny Testamente og for General Education kerne bør kandidat kunne:

  • Anvend og demonstrere bibelske principper for tanke og liv i overensstemmelse kristne vidnesbyrd
  • Serveres og minister effektivt i en række lokale kirkelige ansvar
  • Støtte og udvide ministeriet for den lokale kirke i samfundet

Krav

63 timer, med en 2,0 GPA i alle segmenter af graden angivet nedenfor.

teologiske studier 37 timer
BIB 1100 Introduktion til Biblical Studies 2
BIB 1250 Evangelism & Discipleship 2
BIB 1011 OT Survey: Lov og historie 3
BIB 1031 NT Survey: Epistler & Åbenbaring 3
BIB 2032 OT Survey: Poetry & Prophecy 2
BIB 2062 NT Survey: Gospel & retsakter 2
BIB 2601 Biblical Interpretation 3
DEN 3602 Bible Doktriner 3
MIN 2336 Kirke Vækst: Teori & Praksis 3
SSC 3101 Ægteskab & the Family 3
ICS 1102 bibelske Grundlag for Missions 2
MIN 1011 lokale kirke og verdensmusik Missions 2
MIN 3011 Christian Ministry 3
MIN 3111 Homiletics 2
YFM 1003 Philosophy of Youth & Family Ministry 2
GENERELT UDDANNELSE 26 timer
ENG 1011 Basic English Grammar, Usage, & Intro til Composition I 3
ENG 1011 Basic English Grammar, Usage, & Intro til Composition II 3
SPE 1000 Introduktion til tale 3
IDS 1001 Ledelse og Calling: Personlig udvikling 2
IDS 1001 Ledelse og Calling: ledelsesprincipper 2
IDS 1902 kristendom, kultur og Verdensbillede 2
MAT 1101 College Algebra 3
HIS 1011 History of Western Civilization 3
MUS 1002 Introduktion til musik og Vurdering 3
PHE 2100 Lifetime Fitness 2
SSC 1000 Orientering Online * Forudsætning Audit

Sample Core Kurser

BIB 1100. INTRODUKTION TIL bibelstudier - Giver en grundlæggende introduktion til principper fundamentale for Bibelsk undersøgelse. Kurset undersøger doktriner inspiration og kanon og diskuterer principper for bibelsk fortolkning samt fremsendelse og oversættelse af den bibelske tekst. Det giver også nødvendigt bibelske baggrundsinformation for den studerende, herunder geografi, kronologi, historie, kultur og doktrinære udvikling. BIB 1250. Forkyndelsen af evangeliet og discipelskab - En bibelsk undersøgelse af det grundlæggende i det kristne liv, der er designet til at hjælpe eleverne med at forstå, hvad det betyder at være Kristi discipel, med primær vægt på sådanne ting som ægthed, omkostninger og frugterne af discipelskab. Væsentlig tid bliver brugt diskutere metoder, besked, og midler til personlig evangelisation, herunder memorization af nyttige bibelske passager og opmærksomhed på typiske fejl og vanskeligheder, som soul-vindere står over for. Andre vigtige emner omfatter disciplens konvertering, spiritualitet, tilbedelse, integritet, tale, tankeliv, forvaltning, og vidne. MIN 2336. KIRKE VÆKST: teori og praksis - Fremhæver historie og teoretiske grundlag for kirkevækst og kirken Growth Movement. Opmærksomheden er rettet til præstens rolle i kirkevækst. Et bredt, fleksibelt, og mangesidede plan for vækst designet til at passe til en lang række kirker indstillinger præsenteres. MIN 3111, 3122. Homiletics - Udvikling færdighed i forberedelsen og prædike effektive bibelske prædikener. Første semester er afsat til at forstå og beherske de grundlæggende principper for prædiken bygning. Andet semester er en prædiker laboratorium, hvor disse principper anvendes i selve forberedelse og prædiken af ​​prædikener. BEMÆRK: Online kurser er designet til ikke-traditionelle, voksne studerende. Det betyder, at ansøgere skal være mindst 23 år. Mindreårige studerende kan indgive en skriftlig appel om en undtagelse til at tage online kurser. Klager er baseret på formildende omstændigheder som sundhedsrelaterede problemer (eleven eller et familiemedlem, for hvem den studerende er vicevært), fysiske handicap, som udelukker traditionelle tilmelding, eller pligt til militærtjeneste, der forhindrer traditionelle tilmelding. Klager, der er ydet til sådanne årsager kan resultere i at den studerende får tilladelse til at tilmelde sig et eller to kurser og en periodisk evaluering af fremskridt. Skriftlige klager skal indsendes til Provost på gketteman@welch.edu eller ved US Mail til: Provost Welch College 3606 West End Avenue Nashville, TN 37205
Program taught in:
Engelsk

See 2 more programs offered by Welch College »

This course is Online
Start Date
Sep. 2019
Duration
Price
348 USD
Deadline
By locations
By date
Start Date
Sep. 2019
End Date
Application deadline

Sep. 2019

Location
Application deadline
End Date